Ben de mi gariplik var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beylik cümlemi bırakayım ben de şuraya

Siz de insanların acısını yaşama şekline saygı gösterin.

Hem bende mi gariplik var diye başlık açıyorsunuz, hem de garipliğin sizde olduğu yönündeki eleştrilere saldırganca yaklaşıyorsunuz. Biraz sabit fikirli geldiniz bana, grilere kucak açmanız şart gibi

Ulan eşin de antika sende
Arkamdan nane nanee ajdar söyleyin

Bence kimsenin haklı çıkmak gibi bir derdi yok sayın arkadaşım. Sizin üzüntünüz çok haklı, yerinde ve saygı duyulacak bir değer... Ne güzel ki kendinizde böyle değerler biriktirmişsiniz, ne mutlu ailenize sizin gibi duyarlı bir evlat yetiştirmiş.

Fakat; belli bir yaşta olan insanlara ne yazık ki siz bir şeylerin dersini vermezsiniz. Ne buradaki arkadaşlara, ne akrabalarınıza... Zira onların ayıbını böyle bir mecrada yayınlamak sizin haklı duyarlılığınızı alıp götürüyor. Ayıp saymak, ayıpları yaymak dinen de uygun değildir diye bilirim yanlışsam düzeltin lütfen. Onların ayıbı onlara olsun, siz yetişmiş ve duyarlı bir insan belki abla, belki bir kardeş olarak en fazla gidip bu süreçte bu davranışların uygun olmadığını güzelce söylemelisiniz. Buraya bu konuyu açmadan önce konuşmayı denediniz mi?

Sosyal medya paylasimlarindan hic hoslanmiyorum ama onlarin genel ruh halini yasayan ve yasanlari goren biri olarak soyluyorum ki "yasamadiniz anlamiyorsunuz"
peki bize ne oluyor ? "Allah sabrini veriyor" yoksa girersin sende o mezara uzuntuden,birakin gunleri babamin cenazesinde guluyordum ben (hayir delirmedim)bir rahatlik vardi uzerinde herseyin farkindaydim ama uyusmus gibiydim ,saskinliginizi anliyorum ama bu umursamamazlik degil.

Uzgunum kendine gel , herkesin kafasina gore takildigi dunyasi var canim. bu seni uzebilir ama var yani kendi genel gecer kurallarini kendine sakla, ayrica asil sen milletin acisina saygi duy belki kadin evinde kahrindan oluyor sen kalktin sayfalarca kadini saygisiz vefasiz diye yaftaladin ayipki ne ayip. BELKILERDE OLMAZ DEMISSIN PARDON SULTAN SULEYMAN HAZRETLERI PARDOON. Sana gelip salya sumuk aglamalari acilarini herkese gostererek yasamalari lazimdi cunku belkilerrle olmazzz. El aleem ne derr sonra. Bu arada agzi torba olmayan el alemde sensin burada. Milletin acisina , saygisina , vefasina ve hatta vefasizligina gamsizligina salça olmayi birakin. Ciddi soyluyorum çok saygisiz buldum sizi. Canla baslada savunuyorsunuz ya siz ne yaptiniz vefat eden kisi icin merak ettim. Burada ailesini yaftalamaktan baska ne yaptiniz yani.

ölümünden pek de etkilenmemişler demek ki.

Valla durum mesajından sanki abisi okuayacak gibi yazmasindan yada arkasından duasını durum mesajından paylasmasindan yada Allah ile ibadetini durum mesajından yapmasından iyidir.Bana çok yapay ve sahte geliyor sanal ortamdan yapılan kutlam ,ağıt ve ibadetler

Aklıma gelen peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…