Ben de mi sorun

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Kızlar merhaba

Eşimle iyiyiz fakat beni insanların yanında çok tersliyor, inkar ediyor veya alıngansan diyor.

Misal 2 gün önce anahtarı çekmeceye sıkışıyordu bende dokundum bişey olmadı dedim, çok bilmişlik yapma diyor . (. Benim ailemin yanında özellikle daha çok yapıyor konuşmaya korkuyorum) bu olaydan sonra bende kızdım neden öyle diyorsun dedim ne var onda diyor bağırmaya bi başladı. sen prensessin sana bişey denmeyecek falan. tamam dedim konuşmayacağım senle. Gururun varsa konuşamazsın dedi. Ağlattı beni. Eve geldik yakınlaşmaya çalıştı yüz vermedim ama çok kırıldım. Tek isteğim bana ters davranmaması. Çok yapıyor. Bi ceza vermek istiyorum ama nasıl ?

Erkekler , erkekler ego gösterisinde üzerlerine tanımam.
Aynisini sizde ona onun ailesinin yaninda yapin bakalim ne diyecek prens beyy...🙄

Milletin yanında dayılanıp evde kedi olan erkeklere kıl oluyorum. Sizde onun ailesinin yanında onu aşağılayın azarlayın ufaktan ufaktan, eve gelince kızarsa da ne var onda amma alıngansın diyip dalga geçersiniz sizde.

Bu arada ben haklı çıktım anahtarı sıkışmadı, iyilik yapayım dedim çok bilmiş oldum

Ben daha çok terslerim rezil olur o yüzden yapamaz ;) sende yap bakalım nasıl oluyormuş birşey derse ay ne var bunda çok alingansın

Çocuk mu cezalandiriyorsunuz? Yetişkin insanlar sorunlarını karşılıklı konuşarak çözer. Hatta ben artık ergen çocuklarımı bile cezalandirmiyorum. Insanlarin yaninda azarlar gibi konuşmasından rahatsız olduğunuzu anlatın. Anlamayıp yeniden yaparsa bir daha ki azarlamasinda insanların yanında ama eve gidince kedi gibi sırnaşıyorsun diyip tersleyin. Evliliğin karşılıklı saygı duymak olduğunu öğrenememiş eşiniz

Kızlar merhaba

Eşimle iyiyiz fakat beni insanların yanında çok tersliyor, inkar ediyor veya alıngansan diyor.

Misal 2 gün önce anahtarı çekmeceye sıkışıyordu bende dokundum bişey olmadı dedim, çok bilmişlik yapma diyor . (. Benim ailemin yanında özellikle daha çok yapıyor konuşmaya korkuyorum) bu olaydan sonra bende kızdım neden öyle diyorsun dedim ne var onda diyor bağırmaya bi başladı. sen prensessin sana bişey denmeyecek falan. tamam dedim konuşmayacağım senle. Gururun varsa konuşamazsın dedi. Ağlattı beni. Eve geldik yakınlaşmaya çalıştı yüz vermedim ama çok kırıldım. Tek isteğim bana ters davranmaması. Çok yapıyor. Bi ceza vermek istiyorum ama nasıl ?
Belki fazla rahat davranmak istiyordur insan eşiyle içten gelmediği gibi konuşmayacaksa niye evlensinki belki baska şeylerde var ama ben orda kırılacak bisey görmedim hakaret falanda yok hitap biçimi nasil yani guluyormu bunu söylerken yoksa kibirli şekilde falanmi

Bence bir dahaki sefere terslediği an hiçbir şey demeden, gözlerinin içine bakın ve susun. Gerçekten gönlünüzü alana kadar konuşmayın.

Nefret ederim bu tip erkeklerden.
Çok aşağılayıcı buluyorum bu tavırları.
Azarlamak nedir ya.
Önlem almazsanız ciddi bir tavır koymazsanız artarak devam edecek..

Back
X