Örgü Ben de patik denedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Anka

Nirvana
Pro Üye
25 Ekim 2008
52.629
114.829
1.223
yabangülümün patiklerinden ben de yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim... çünkü elim çok sık olduğu için tığ işi oturmuyo..
dedim şişle neden olmasın aldım elime şişleri başladım örmeye.. babet gibi yaptım olmadı ayakkabı gibi olsun dedim ve bunları yaptım... çok başarılı değil biliyorum... ilk denemem ve ordan burdan bulduğum değişik patiklerden derlemem olduğu için ancak bu kadar oldu..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ilk denemeye göre super olmuş.. sakın vazgeçme senin harika işler çıkaracağından eminim.. ellerine sağlık

canım ilk denemeye göre super olmuş.. sakın vazgeçme senin harika işler çıkaracağından eminim.. ellerine sağlık

sağol canım... iltifat ediyosun... uğraşıyorum işte kendi çapımda... sizlerden özeniyorum ya... siz ne güzel şeyler yapıyosunuz...

süper valla bravo kendin tasarlayıp yapmışsın çok iyi bi iş çıkarmışsın canım:lepi:

heee hee buldum konuyu
canım ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş ilk denemen olmasına ragmen...
becerekli kadının hali başka tabii a.s.

çok şeker olmuşşşşş ellerine sağlık canım

çok güzel olmuşlar.... ellerine sağlık, güzel günlerde giysin inşAllah.
büşrada da bu modele benzer, incili patikler var.. çok şık duruyolar ayakta :CüvCüv:

çok güzel olmuş ellerine sağlık canım sersoydan onayı aldığına göre iyi bi iş çıkarmışsın demektir:lepi:

eline sağlık canım çok güze olmuşlar

güzel olmuş canım eline emeğine sağlık daha ne olsun..cicim
güle güle kullansın küçük hanımhihoyyyt

güzel olmuş süslemeyi unutma daha güzel olurlar

çok güzel olmuş ellerine sağlık canım sersoydan onayı aldığına göre iyi bi iş çıkarmışsın demektir:lepi:

he he evet haklısın...
hürremden vize alamadık, bi de ondan alsaydık iyi olurdu...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…