- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Vallahi oyle bi ise kalkiscak gücü kendimde bulamadm parasindan falan degil kendi sacim uzasin istiyorum.. Evde öylesampuanim var bi ara haplari ezip atmistim uuç dört kere yikadm biraktm sonra.. Sarimsagin kokusundan cekiniyorummSampuanina dogum kontrol hapi ve bemiks ya da bi kisim sampuanini ayirip sarimsak eklemeni tavsiye ederim. . Seninle saclarimiz hemen hemen aynı benimkiler ince yalniz bende konu actim ben de uzatmaya çalışıyorum. . Bu arada sakin kaynak yaptirma ben bi ara yaptirdim olan sacimin yarisi dokuldu ve kendine gelemedi..
Sarimsakliyi yaparsan sonrasinda sirkeli suyla durulama ya da baska bi sampuanla tekrar yikayabilirsin koku kalmio ama madem dkh li sampuan var onla yika eminim fayda gorceksin..Vallahi oyle bi ise kalkiscak gücü kendimde bulamadm parasindan falan degil kendi sacim uzasin istiyorum.. Evde öylesampuanim var bi ara haplari ezip atmistim uuç dört kere yikadm biraktm sonra.. Sarimsagin kokusundan cekiniyorumm
Sarimsakliyi yaparsan sonrasinda sirkeli suyla durulama ya da baska bi sampuanla tekrar yikayabilirsin koku kalmio ama madem dkh li sampuan var onla yika eminim fayda gorceksin..Vallahi oyle bi ise kalkiscak gücü kendimde bulamadm parasindan falan degil kendi sacim uzasin istiyorum.. Evde öylesampuanim var bi ara haplari ezip atmistim uuç dört kere yikadm biraktm sonra.. Sarimsagin kokusundan cekiniyorumm
Sen kullandin mi o sampuaniSarimsakliyi yaparsan sonrasinda sirkeli suyla durulama ya da baska bi sampuanla tekrar yikayabilirsin koku kalmio ama madem dkh li sampuan var onla yika eminim fayda gorceksin..
Çok tesekkur ederim kisadan skildim herkes yakiatiriyor ama uzun hep hayalimBence kısa saç çok hoş durmuş. Uzun saçlı hali bakımsız ve cılız. Herkese yakışmaz bu saç modeli ama çok hoşuma gitti, bence hiç uzatma bu model çokk iyi.
Ben ikisinide kullandim sarimsakli gercekten cok iyi gelio ama ben sonrasinda devam etmedim. . Dkh li sampuanida yaklasik iki aydir kullaniorumSen kullandin mi o sampuani
Faydasini gordun mu peki:)Ben ikisinide kullandim sarimsakli gercekten cok iyi gelio ama ben sonrasinda devam etmedim. . Dkh li sampuanida yaklasik iki aydir kullaniorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?