- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Kullanicam canm bir sonraki dusta :)gulbeyaz_31 .!.:Evet canım faydasini gordum ayda bi cm uzayan sacim dkhli sampuan sayesinde iki cm uzadi ve baska bi bakim yapmamistim..
Kullanicam canm bir sonraki dusta :)
Canim dalin varya bebe sampuani onun içine doğum kontrol hapi ez banyoda yika saclarini sac dillerini ovalayarak ama basini eğip yika vücuda değmesin diyorlar kullanma yapabilirmis bunu dikkate alarak ben bi sure öncebasimi egip yikadim bebek saclari cikmisticanım hangi şamğuan ii gelio dediniz.bende bu hafta loreal in profesyonel serisine bayılcam para yoksa
Vallahi biseyler yapiyorum canm yumusadi sacim baya uzamasnda bir sey var mi bilmiuorumkiicanıımm...saç uzamalar nasıl gidiyo bende pek bi fark yok ama üst kısımların uzadığını hissediyorum ayrıca toplanmayan saçlarım artık toplanıyo. bu harika bi gelişme :)
Enteleyi denemedimm hindistan cevizi yagina basliycam peki sogan suyu kokmuyor mu canimCnm entele saçları çok hızlı uzatıyormuş ama dikkat et içinde bir miktar zehir varmış. hindistanda kullanılırmış mucize olarak kabul edilirmiş bu ot.Bende soğan suyu uyguluyordum ama bakalım bunu denicem :)
Peki entelenin bir faydasi oldu mu sende canmhayır kokmuyor cnm :) enteleden vazgeçtim zehirli falan diyolar.Bende hindistan cevizi yağı kullanıcam bakalım ne olucak =)
Enteleyi görünce geldim, ben kullandım, acaip faydası oldu. Röfle yaptırmıştım, resmen yanmış gibiydi saçım, 1 seneye yakın kullandım ve son zamanlarda saç kremi bile kullanmıyordum. Evet yumuşacık yapıyor ve evet uzatıyor. Zehirli ama direk ağzına yada gözüne kaçarsa. Bir sıkıntım olmamıştı kullanırken. Kesinlikle tavsiye ederim.Peki entelenin bir faydasi oldu mu sende canm
Gercekten mi yaa peki rica etsem tum ayrintisiyla anlatir misin nasil kullancam ne kadar kullancam uygulamasi nasil kac gunde birEnteleyi görünce geldim, ben kullandım, acaip faydası oldu. Röfle yaptırmıştım, resmen yanmış gibiydi saçım, 1 seneye yakın kullandım ve son zamanlarda saç kremi bile kullanmıyordum. Evet yumuşacık yapıyor ve evet uzatıyor. Zehirli ama direk ağzına yada gözüne kaçarsa. Bir sıkıntım olmamıştı kullanırken. Kesinlikle tavsiye ederim.
2su bardağı su ve 2 su bardağı sirkeyle 10 gr enteleyi kaynatıp süzdüm. En iyi çözümü şu fıs fıs yapan şeylerde buldum. Banyodan önce saçıma biraz fıs, 2-3 günde bir yapmıştım. Saçının kurumasını bekle ama şöyle 1-2 saat. Sirke kokusu ilk önce rahatsız edebilir, hemen uçuyor sonra zaten. Bir arkadaşım da banyodan sonra yapmıştı aynısını, öylece saçında bıraktı, ikimiz de faydasını gördükGercekten mi yaa peki rica etsem tum ayrintisiyla anlatir misin nasil kullancam ne kadar kullancam uygulamasi nasil kac gunde bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?