- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Yaa su an oyle heveslendim ki ilk firsatta gidip entele otu alicam cokkk tesekkur ederim peki uzamasinda nasil bir farklilik gordun ne kadar zamanda fark edildk[/QUOTE][QUOTE="alöyle heve, post: 37466835, member: 58engele otu2su bardağı su ve 2 su bardağı sirkeyle 10 gr enteleyi kaynatıp süzdüm. En iyi çözümü şu fıs fıs yapan şeylerde buldum. Banyodan önce saçıma biraz fıs, 2-3 günde bir yapmıştım. Saçının kurumasını bekle ama şöyle 1-2 saat. Sirke kokusu ilk önce rahatsız edebilir, hemen uçuyor sonra zaten. Bir arkadaşım da banyodan sonra yapmıştı aynısını, öylece saçında bıraktı, ikimiz de faydasını gördük
Gurlesti mi uzadi mi canm nasil faydasini gordunBence dışardan yapılan bakımları ağızdan alınan o besinler vitaminler e göre çok çok eksik zayıf kalıyor
Ben 1 aydır bi vitamin içerikli bi kapsül kullanıyorum saçın kendinde olan ama eksik ve dökülmesine zayıflaması sebeb olan o vitaminler minerali biyotini sistini yani bizde aslında var bu saydıklarım ama azaldığı icin bu sıkıntıları çekiyoruz ya böylelikle bn takviye yapıyorum bu Kapsüller ve gayet te memnunum 1 ayı bitti 2 ay kaldı
(Diğer bütün bakımları enteleyi maskeleri yağları denedim) kapsül herkeze tavsiyem
Güzel saçlaaaarr x
Gurlesti mi uzadi mi canm nasil faydasini gordun
Ne peki kapsulun adi canmkapsülün a post: 37483654 .!.:Şöyle diyim cnm sana gürlesmedi ama minik minik saçlarım var birer cm dillerde saçını toluorum minik minik heryerde cikio ☺ olur galiba biriki aya daha belli olacaktır
Ne peki kapsulun adi canm
Boyadim canim karbonatla acinca uclarim farkli dibim farkli falan olmustu yanmisti ya oryalden dolayi onbes gun falan oldu sanirim kuafore boyatmadm ama marketten aliym dedim çok açik kullu kumrala boyadim kahverengi cikti :) akti simdi tekrar boyuycam :)Canım bu arada siyah boya olan saçlarını karbonatla filan açmıştın baska renge boyattın mı :)
Birzcik tanidik geldi simdi :) ben bi arastirayim eğer gerçekten ise yariyorsa parasi gözüme gelmezPariorinmiydi animsiyamadim tam harf hatası yapmış olabilirim bakmam lazım okunuşu oyle eczaneye dersen direk gösterir hatta şuanda üç aylık paketi 220 küsür yerine 166 tl bide belki gormusundur tv de reklamlarında oluo ))
Anladım canım 2.boyamanda oturur umarım renk :) Zaten küllü tonlar boyamışsın turunculuklar filan varsa gider :)Boyadim canim karbonatla acinca uclarim farkli dibim farkli falan olmustu yanmisti ya oryalden dolayi onbes gun falan oldu sanirim kuafore boyatmadm ama marketten aliym dedim çok açik kullu kumrala boyadim kahverengi cikti :) akti simdi tekrar boyuycam :)
Uçlari cok kotu iste ama kisa zaten kestiremiyorumçok kokerininyarenLisazaten post: 37485633 .!.:Anladım canım 2.boyamanda oturur umarım renk :) Zaten küllü tonlar boyamışsın turunculuklar filan varsa gider :)
Kısaysa kestirme canım bi rengi kötü oldugu için uzasınlar :) Benimde saçım şuan 3 renk ama umursamıyorum ve hala boyayamadım renk konusunda kararsızım :)Uçlari cok kotu iste ama kisa zaten kestiremiyorum((
Ya ben de cok dusundum boya alirken de sonra aman nolcak dedimKısaysa kestirme canım bi rengi kötü oldugu için uzasınlar :) Benimde saçım şuan 3 renk ama umursamıyorum ve hala boyayamadım renk konusunda kararsızım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?