Saç Uzatma Yöntemleri ben de saçımı uzatıyorum (fotografli)

ben bi eczacıyla konustum
bu yaptıgımız bakımların hıcbırını saç diplerine sürmememiz gerektıgını soyledı.. gözeneklerı tıkadıgını soyledı.. sadece uçlara bakım yapabılırmısız.

Bira saç renginizi açmasın Hem yazık günah ya nasıl kıyarsınız ona

Bu arada saçlarının şu anki hali nasıl?

Bira saç renginizi açmasın Hem yazık günah ya nasıl kıyarsınız ona

Bu arada saçlarının şu anki hali nasıl?
Canm needeyse ayni boyda dur bi cekiyim de ekliyim karsilastiriyim
Aslinda cok bakim yaptigim soylenemez gunluk yogunluklardan dolayi aklima dahi gelmiyor
Ama benim bildigim sac kendi kendine de uzar
O da olmuyo bende

Oncesi sonrasi yaptim ama hicbir fark yok
Bence..

Eklentiler

• 5799739e-3f82-4b80-96bf-0f5cb46ab882.webp
    23 KB · Görüntüleme: 539
Markette satiliyor mu kiz bu hardal

Canm cok oldu ta 3-4 ayi gecti nerdeyse
Bende ozenmiyorum aslinda

markette görmedim canım sanmam orda ancak gıdada kullanılan katkılı hali bulunur toz olanı olmalı aktarda baharatcıda vardır. yani zor bulunacak bir şey değil
öğütüp veriyorlar

markette görmedim canım sanmam orda ancak gıdada kullanılan katkılı hali bulunur toz olanı olmalı aktarda baharatcıda vardır. yani zor bulunacak bir şey değil
öğütüp veriyorlar
Ben kalktim da carsiya gittim de aktar buldum da hardal aldim
Ay cok yoruldum anlatirken

Canım bu sene saçlarım çabuk uzadı biraz daha.
Yaptığım ve yapmadığım şeyleri söyliyim sana umarım faydası olur.
İlk olarak saçıma maşaydı, düzleştiriciydi değdirmedim. Bu saçımın kırılmasını önledi ve artık daha canlılar.
İkinci olarak Bioblas şampuan kullandım. Normal saçlar için olanı. Sonrasında saçlarımın yapısına uygun bi saç kremini kullanmayı ihmal etmedim
Üçüncü olarak herhangi bi aktardan bulabileceğin bi bakım yağını tavsiye ederim. Ben bi yağ karışımı kullandım etkili olduğunu düşünüyorum. Haftada bir kullanırsın
Sonra haftada bir banyo çıkışı bütün işin bittikten sonra bir litre kadar suya yarım çay bardağı sirkeyi karıştır ve dipleri de dahil olmak üzere bütün saçına dök, durulama. Bu da saçlarımı çok güzel parlattı ve diğer tavsiyedeki biranın gösterdiği etkiyi yaptı galiba. Hem kepek sorunun varsa ona da bire bir ve doğal.
Özellikle şampuandan çok memnunum. Dökülmeyi azalttı ve aldığım yerde bunun kimyasalı daha az ve saçı az yorar diğer kozmetik şampuanlar gibi değil demişlerdi.
Son olarak saçlarını bağlıyorsan sıkı bağlama saç havasız kalıp dökülüyor. Bir de haftada bi kere saçlarının diğer günlerden biraz daha fazla yağlanmasına müsade et.
İnşallah kısa zamanda uzarlar ..

Canm cok tesekkur ederimm
Sirkenin kokusundan hep cekinmisimdir aslinda
Cok duzlestirici vurmam sacima maşa yapmiyorum zaten
Hatta duzlestirmemek icin ya örüyorum ya da citcitlarimi takip bişiler yapiyorum
Ana kendiliginden de olsa uzamiyor..

elma sirkesinin kokusu çok keskindeğil yıkayıncada çabucak çıkıyo kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…