- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
ben bi eczacıyla konustummerhaba bende saçlarımı uzatıyorum ve kullandım formülun faydasını gördüm sizlerlede paylaşmak istiyorum
mazemeler
- mayonez
-zeytin yagı
-karbonat
karıştırıyorum sacıma masaj yapıp posetle sarıyorum yaşlaşık 1 saat bekliyo sonra maşaj yaparak yıkıyoruz şampuan la koku olmuyo .
ben bi eczacıyla konustum
bu yaptıgımız bakımların hıcbırını saç diplerine sürmememiz gerektıgını soyledı.. gözeneklerı tıkadıgını soyledı.. sadece uçlara bakım yapabılırmısız.
saç diplerini tıkıyormuşBen kullaniyorum birsey olmadi
bira gozenekleri temizliyormus gecen birinin konusunda okudumsaç diplerini tıkıyormuş
ben de dıplerıne suruyordum saç analiz testine girdim gözeneklerı kabuk kabuk tıkanmıstı gozlermle gordum
hadı yabira gozenekleri temizliyormus gecen birinin konusunda okudum
he oleymiş dısarda agzı acık bir iki saat bekletip sonrasında biraz ısıtıp sac diplerine suruluyomus yapcam benhadı ya
içmek için kullanıyoruz daha cok ama
yapalım bunu da barıhe oleymiş dısarda agzı acık bir iki saat bekletip sonrasında biraz ısıtıp sac diplerine suruluyomus yapcam bensaclarım biracı olcak
Canm needeyse ayni boyda dur bi cekiyim de ekliyim karsilastiriyimBira saç renginizi açmasınHem yazık günah ya nasıl kıyarsınız ona
Bu arada saçlarının şu anki hali nasıl?
Hahaha hangi birayi vercegmze baglibira içen saçın kafası güzel olmasın
Hahaha hangi birayi vercegmze bagli
Oncesi sonrasi yaptim ama hicbir fark yok
Bence..
Markette satiliyor mu kiz bu hardalbence hardal yapmalısın kesin uzuyor biranın kokusuna tahammülüm yok
Canm cok oldu ta 3-4 ayi gecti nerdeysefark olmazmı 1. resimde kafanı öne eğmişsin ama o halde bile fark varbu arada resimler arasında ne kadar süre var
Markette satiliyor mu kiz bu hardal
Canm cok oldu ta 3-4 ayi gecti nerdeyse
Bende ozenmiyorum aslinda
Ben kalktim da carsiya gittim de aktar buldum da hardal aldimmarkette görmedim canım sanmam orda ancak gıdada kullanılan katkılı hali bulunur toz olanı olmalı aktarda baharatcıda vardır. yani zor bulunacak bir şey değil
öğütüp veriyorlar
Canm cok tesekkur ederimmCanım bu sene saçlarım çabuk uzadı biraz daha.
Yaptığım ve yapmadığım şeyleri söyliyim sana umarım faydası olur.
İlk olarak saçıma maşaydı, düzleştiriciydi değdirmedim. Bu saçımın kırılmasını önledi ve artık daha canlılar.
İkinci olarak Bioblas şampuan kullandım. Normal saçlar için olanı. Sonrasında saçlarımın yapısına uygun bi saç kremini kullanmayı ihmal etmedim
Üçüncü olarak herhangi bi aktardan bulabileceğin bi bakım yağını tavsiye ederim. Ben bi yağ karışımı kullandım etkili olduğunu düşünüyorum. Haftada bir kullanırsın
Sonra haftada bir banyo çıkışı bütün işin bittikten sonra bir litre kadar suya yarım çay bardağı sirkeyi karıştır ve dipleri de dahil olmak üzere bütün saçına dök, durulama. Bu da saçlarımı çok güzel parlattı ve diğer tavsiyedeki biranın gösterdiği etkiyi yaptı galiba. Hem kepek sorunun varsa ona da bire bir ve doğal.
Özellikle şampuandan çok memnunum. Dökülmeyi azalttı ve aldığım yerde bunun kimyasalı daha az ve saçı az yorar diğer kozmetik şampuanlar gibi değil demişlerdi.
Son olarak saçlarını bağlıyorsan sıkı bağlama saç havasız kalıp dökülüyor. Bir de haftada bi kere saçlarının diğer günlerden biraz daha fazla yağlanmasına müsade et.
İnşallah kısa zamanda uzarlar ..
Canm cok tesekkur ederimm
Sirkenin kokusundan hep cekinmisimdir aslinda
Cok duzlestirici vurmam sacima maşa yapmiyorum zaten
Hatta duzlestirmemek icin ya örüyorum ya da citcitlarimi takip bişiler yapiyorum
Ana kendiliginden de olsa uzamiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?