- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Yok yok isteme bişeyideSu arkadasina soyle de yag gondersin bana
Öz-le-dimKz seni yerim cuma gunu
Yatagini en son en daginik haliyle birakmistimÖz-le-dim
Gidip hemmmmmenn koklarimYatagini en son en daginik haliyle birakmistim
o arkanın halı ne oyle ya pasaklımısın kızım senİki ay kadar once yaniklarimdan kurtuldum paylasym dedim
Pasaklinin once gideniyim kizo arkanın halı ne oyle ya pasaklımısın kızım sen
cok ozendım bu aksam bende saclarımın fotosunu atıcam buraya
Canim ortalama iki saat durdur cok durdurma :)selaaam kızlar ben bugun başladım bu enteleyi kullanmaya okuduklarma göre ayda 5cm kadar saç uzatuyomuşş.. bi heycanlaaa aradm vala heryrde inşallh uzar saçlarıımm sürüp kaç saat durması gerekıyo bilgisi olan var mııı
3 saatir saçımda hemn yıkıym bari teşkkurler canm. çok özenıyorm vala beline kadar saçı olanlara. sen kullanıyomusun canm entele otunu ?Canim ortalama iki saat durdur cok durdurma :)
Yok canm kullanmiyoru.bu aralar elim degmiyor bakim yapmaya :)3 saatir saçımda hemn yıkıym bari teşkkurler canm. çok özenıyorm vala beline kadar saçı olanlara. sen kullanıyomusun canm entele otunu ?
Yok canm kullanmiyoru.bu aralar elim degmiyor bakim yapmaya :)
Bugun yapicaktim yine kaldi..
Kiyamam yaahiç üşenmedim 22 sayfayı da okudum belki 22. sayfada BAŞARDIM OLDU dediğini görürüm diye ama gördüğüm kadarıyla etkili bişey olmamış.bunların hepsi düzenli kullanmadığından oluyo biliyo musun
Kiyamam yaa
Cok saol canm benm
Evet duznli yapamiyorum..
Canm uzuyo ama uclari yine kotu yine kotu yaaacanımmm saç uzatma nasıl gidiyo benim milim milim uzuyo resmen neyseki omzuma geldiler allahtan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?