- Konu Sahibi dreamofbaby
-
ailesine ev ve araba mı aldı Allah herkese böyle hayırlı evlat nasip etsin:)) o anne onun peşini tabi bırakmaz:))
tükettiler beni..Nefret ediyorum beddua asla etmezdim ama bugün canıma yetti Allah hepsinin beleasını versin dedim
eşiniz ev ve araba mı aldı ailesine.?
peki,
sizin eviniz ve arabanız varmı?
okurken içim bir tuhaf oldu..Seni cidden çok iyi anlıyorum 6 aylık evliyim..benim kayınvalidem de nişandan önce konuşurduk sürekli aramız çok iyiydi nişanda da iyiydi sonra düğün alışveriş gösterdi kendini..Neyse dedim onunla mı evleniyorum sanki bu arada altlı üstlü oturuyoruz..Sorun sorun yoruldum artık inan herşey sorun dün akşam çıktık kadın soğuk sular mı aktı sıcak sular mı da geldiniz dedi anne alt kattayız ya yapma dedim yok ben sana demiyorum oğluma diyorum dedi 1 hafta dedim alt üstü ne yapam özlüyorum dedi iyi ya bende 4 aydır görmüyorum annemi dedim deli ediyor beni 2 aylık evliyiz bir gün oturdu karşımda ağladı ben çok özlüyorum oğlumu ve sadece 2 akşam gidemedik o da dışarda idik birinde de kendisi de vardı dayısında idik yapma ya deidm allah aşkına ben annemi antalya da bıraktım ne ağlıyorsun dedim geri ya deli ediyor beni herşeye karşıması ile
Bu kaynanalar çok sevdikleri! oğullarının mutluluğunu bozmak isterler anlamam.
Birini sevmek onu mutlu etmek, onun mtluluğunu istemek değil midir zaten?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
cnm çok üzüldüm seninki de apayrıymış walla aman dikkat et çok da karışmasın özel hayatınıza aklinialirimsmile
ne denir bilemiyorum ya. şimdi benim de oğlum olduğu için düşünüyorum da. bu kadar bağımlı olmam işallah. çok rahatsız edici bişey. bi de insanların yapacak bişeyleri olmayınca sürekli evlatlarından telefon bekliyorlar, ya da evlerine gelmelerini istiyolar. hele ki evlendiyse evlat, daha bir kıymete biniyor. en iyisi boş kalmamamk.
Merhaba arkaşlar.Haftasonu bilg.a bakma fırsatım olmadı şimdi cevap yazayım size.
Eşim ailesine ev aldı kardeşinede araba aldı.Artık kredi ile ödeme kolaylığı olduğu için zorlanmayacağımızı söyledi eşim hep.o zamanlar çok kavgalar ettik şikayet ettim ama baktım olan bana oluyor.Hem zaten onların malı benim malım dedi.Biz şuanda kirada oturuyoruz.Kardeşine araba aldı 2 sene önce.2.el ama olsun.Neden abisi alıyor 1 yıl bekleseydi de kocası alsaydı.Geçen yaz evlendi başka şehirde oturuyor çok görüşülmüyor görüşülmeyincede problem olmuyor.
Arabanız varmı diye soran olmuş.7 yıllık emektarımızı yeniliyoruz.Yeniden bir kredi borcuna giriyoruz.Gerçi başka konuda yazmıştım biraz senin paran benim param olayı var evlilikte.Şuanda atamadığımız problemde bu.Borcu ödeyecek olan eşim ama evlilik bizim karışık işte durumlar((
okurken içim bir tuhaf oldu..Seni cidden çok iyi anlıyorum 6 aylık evliyim..benim kayınvalidem de nişandan önce konuşurduk sürekli aramız çok iyiydi nişanda da iyiydi sonra düğün alışveriş gösterdi kendini..Neyse dedim onunla mı evleniyorum sanki bu arada altlı üstlü oturuyoruz..Sorun sorun yoruldum artık inan herşey sorun dün akşam çıktık kadın soğuk sular mı aktı sıcak sular mı da geldiniz dedi anne alt kattayız ya yapma dedim yok ben sana demiyorum oğluma diyorum dedi 1 hafta dedim alt üstü ne yapam özlüyorum dedi iyi ya bende 4 aydır görmüyorum annemi dedim deli ediyor beni 2 aylık evliyiz bir gün oturdu karşımda ağladı ben çok özlüyorum oğlumu ve sadece 2 akşam gidemedik o da dışarda idik birinde de kendisi de vardı dayısında idik yapma ya deidm allah aşkına ben annemi antalya da bıraktım ne ağlıyorsun dedim geri ya deli ediyor beni herşeye karşıması ile
Canım dertler hep ortak demekki.Bizimkide her akşam rapor ister tel.da.Önceden daha yakındık bu ev alınınca uzaklaştık devamlı görüşülmediği için tel.da da olsa konuşmak istiyor.Oğlum günün nasıl geçti işler nasıldı diye arıyor soruyor.O da anlatıyor.Bilgisayar bozuldu proje yarım kaldı.Müdürle toplantım vardı.Sanki anlayacak
sizin durumunuz da iyi anladığım kadarıyla. yalnız tek sorun eşinin ailesi gibi gelmedi bana. daha derin incelemek lazım evliliğinizi. yani bana anlamsız geldi eşinin eski sorunlar ortaya çıkar diye çocuk istememesi. onun da sorunları var demekki seninle.
Deniyorum ama olmuyor ya eksik hissediyorlar kendilerini..
Aynen öyle geçen eşime hafta bir çıkıyorsun demişler hergün çıkıp 10 dk görecekmiş nasıllarmış die gününün raporu da verecek tabi ki..Eşim de demiş ki tabi ki her akşam çıkamam evliyim ben evim var sanki bekar iken hergün hal hatır soruyordum sizden demiş şok oldum eşim böyle cevap vermezdi gerçekten şok oldum..Pantol giyiyor demiş kayınpederim kızmış eşim de ben izin veriyorum açmıyor bir yerini demiş ki ben kapalıyım araboy da pardesü giyiyorum..Saçmalık ya nereye kusur bulacaklarını şaşırıyorlar beni deli ediyorlar.. alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
İşte böyle anlaşılması üzüyor beni.Sorun çıkartan arayı bozan ailesi , arada kalan eşim ve suç üstüne kalan ben.Bir erkek altta kalmamalı nasılsa karımla aram düzelir ben yeterki annemi hoş tutayım diyerek hep onları pohpohlamamalı.Bende insanım.Benimde alıngan olacağım zamanlar olabilir.Nedir bu anne korkusu erkeklerdeki anlamadım.
İşte böyle anlaşılması üzüyor beni.Sorun çıkartan arayı bozan ailesi , arada kalan eşim ve suç üstüne kalan ben.Bir erkek altta kalmamalı nasılsa karımla aram düzelir ben yeterki annemi hoş tutayım diyerek hep onları pohpohlamamalı.Bende insanım.Benimde alıngan olacağım zamanlar olabilir.Nedir bu anne korkusu erkeklerdeki anlamadım.
aynı şeyi geçenlerde abim anneme söyledi. annem tembihliyordu oğlum beni hergün ara. özlüyorum dedi. abim de dedi ki, anne sen bekarken beni bu kadar özleyip aramazdın, şimdi noldu dedi. aslında bir nebze haklı. ben annemi bir gün aramasam küser. sabah konuşuruz, öğleden sonra arayıp sitem eder, hiç aramıyosun diye. bekarken bu kadar değildi., anlamıyorum ya. bi de bizim çocuk olduktan sonra kıymetlendik biz. bebeğin sesini duymak istiyo her an. aslında fazla alıştırmamak lazım dicem. alışınca hergün telefon bekliyolar. aramayınca küsüyorlşar. ama ben de ilerde kınadığım duruma düşmekten korkuyorum. bişey diyemiyoırum. benim annem kendi annesini hiç aramaz. yaşlı annanem arayıp dert yanar sürekli. anneme dediğim zaman da cevap veremiyo tabi.
Hayy Allah'ımmm ya güzelim biz taşınsak var ya kadın kalp krizi geçirmez ise hiç birşey bilmiyorum ben..Geri ya sanane sananeeee alsanaalsanasmile
İnan şey die düşünüyorum madem bu kadar kıymetli ne halt yemeye evlendiriyorsun ki bırak bari karşındakinin hayatı zehir olmasın al oğlunu yatır dizine sıvazla sırtınıklava:
Eşlerimizde de suç inan bir iki tersleseler bu kadar müdehale edemezler..ilk zamanlar habire arıyorlar nerdesiniz ne yapıyorsunuz die kızdım eşime ya sen çocuk musun rapor veriyorsun habire dedim ben bekarken kız halimle böyle şeyler yaşamadım evli iken mi hesap vereceğim dedim dedim sonunda bitti bu ama sorunlar biter mi ???? yok anam toprağa girmedikleri sürece dilimizi tutalım az huzurlu olsunlar yok
Taçsız prenses evlendik ertesi sabah bizi illa kahvaltuya çağırdılar.Biz cuma evlendik cumarteside balayına çıkacağız öğleden sonra hazırlanıp.İlla çağırdılar.Yok mok ikna edemedik.Eşim dedi bari öğle yemeğine gidelim ordan yola çıkarız.Ne diyeyim gittik bütün aile orda düğün sonrası.Herkesin içinde kayınvalidemin tavrını görecektiniz.Zili çaldık kapı açıldı.Kayınvalidemin sesi kulaklarımda çınlıyor :
- Yavvvrum sen bu eve zil çalıptamı girecektin.....Odanın önünde geçemiyorum ben senin.Nasıl alışıcam .....
Tövbe tövbe evlendik alt tarafı ve sadece 1 gece geçmiş.Yapılacak işmi söylenecek sözlermi??...
yani bak bunu söylemeseler ölürler mi hayır ama eksiklik olarak görüyorlar hep 10 dk die çıkıyoruz 2 saat 3 saat oturuyoruz e bizim de bir evimiz hayatımız var özel hayatımız var..!!! gitmeyelim aramayalım demiyorum ki sadece hergün çıkmanın bir espirisi yok oturup bugün bakkala gittim evi süpürdüm die rapor mu vereceğiz Allah aşkına ya deli ediyorlar beni deliklava:
aslında dedin ya hani para meselesi var diye. herkes kendi parasını mı harcıyor sizin evde? belki buna tepki olsun diye millete araba filan alıyordur.
yani bak bunu söylemeseler ölürler mi hayır ama eksiklik olarak görüyorlar hep 10 dk die çıkıyoruz 2 saat 3 saat oturuyoruz e bizim de bir evimiz hayatımız var özel hayatımız var..!!! gitmeyelim aramayalım demiyorum ki sadece hergün çıkmanın bir espirisi yok oturup bugün bakkala gittim evi süpürdüm die rapor mu vereceğiz Allah aşkına ya deli ediyorlar beni deliklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?