Ben de sizlerle dertleşmek istiyorum....

valla kayınpedere bişi olursa ben hepten ayvayı yerim
kayınpederin dişi bile ağrısa biz gece onlarda kalıyoruz
neymiş efendim bişi olursa hemen hastaneye götürebilelim ki evlerimizin arasında 5 ev varken böyleydi:)
3senelik evliliğimin 2senesi onlarda geçti 1senesi işle zaten:)
gece uyumaya eve gidersem şükrediyorudum:)
şaka bi yana artık sinirime gülüyorum
kaldıramıyorum çünkü
ramazan dert oldu şimdi de neymiş efendim benim annem bizde kalsınmış
ben nasıl sahura kalkacakmışım
iftarı nasıl yetiştirecekmişim
ilk evlendiğimizde ramazan boyunca onlarda kaldık
Allahımmmmm nasıl sabretmişim bilmiyorummmm
katil olmadığım için ödül istiyorummmmmm

Güzelim Allah sabrını veriyor inanki ben bunu bilir bunu söylerim ben aynen şuan düşünüyorum 2 yıl o evde dipdibe nasıl yaşamışım diye çünkü şimdi 3 günlüğüne gidince kafayı yiyorum ev boğuyo resmen beni hatta ev değil il sınırları içine girdiğim ana filler oturuyor böğrüme.Amaaa diyorum işte dayanma gücünü veriyor Rabbim ama zaman zaman çok şaşıyorum kendime ben tüm bunları nasıl yaşadım o kadar şey karşısında nasıl susabildim diye

inşallah bende senin gibi derim bu eve geçtiğim için
ben mutlu olmak istiyorum başka bişi değil
kafam rahat olsun
düşünmeyeyim artık onları istiyorum
inşallah bütün dertliler derman bulurlar

malesef canım malesef öyle ince yerlerini biliyorlar ordan saldırıyorlar..

çok haklısın canım

Merhaba kızlar benimde kaç gündür içim içimi yiyor Eşimle izine gittik Kayınvalidem ilk evlendiğimizde oğlu zayıfladı diye pek üzülüyordu Şimdi de kilo aldı diye söyleniyor Bende anne sende bi öle bi böyle diyorsun dedim Kyıonpedeimde kalktı erkekler yarı annesinin dediğini yarı eşinin dediğini yapacak dedi Sizce bu normal bi laf mı yoksa ben mi çok abartıyorum çok sinir oldum Eşimde masada oturuyordu hiç bir şey demedi

cemrem8
salak saçma şeyler bunlar insan sinirlense mi gülse mi bilemiyo
ama bizimkilerde aynı bi deri bi kemik kaldı oğlum diyolar:) o kocaman göbeği nasıl görmüyolar anlamıyorum
bide benim kayınvalidem 3-4 kilo alınca ben insana benzedin dedi:)
yani daha önce neye benziyormuşum????
düşünmeden konuşuyorlar
ben artık cahillik diye düşünüyorum
hiç polemiğe girmeye gerek yok çünkü üste onlar çıkıyorlar her zaman
duymayacağız görmeyeceğiz takmayacağız mutlu olacağız

kusura bakma ama bildiğin tibet öküzü var mı böyle bişey bunu söylemesi çok çirkin kimsenin kalbini kırmayacak dese anlarım da bu saçma olmuş..

Gelin dediğin :

-Hiçbir işten anlamaz.Ev hanımıysa gerçek bir ev hanımı olan kaynanası gibi olmaz.Eline su dökemez onun.Ne onun gibi güzel yemek yapabilir ne de onun kadar iyi ütü.

-Ev işinden anlamıyor diye dışardaki işten anlıyor sanmayın ev dısındaki işi de beceremez.Pazara mı gidecek nerde en kötüsü en pahalısı onu seçer.Kendine alır kocasına bişey almaz.Elektrik su telefon faturası nasıl yatar bilmez.Kısacası gelinin eline para verilmez.

-Gelinin şişmanı makbul değildir.Ne o öyle 5 kat merdiven çıkamıyorsun tıkanıyorsun denir.Ama zayıfada kabahat bulmak kolay.Karakuru oldun sinirden midir nedir eridin gittin denir öylesinede...

-Gelin dediğin evinin anahtarına sahip olmaz.Mutlaka kaynanasına anahtar bırakması lazım.

-Gelin dediğin düğün takılarınada sahip olamaz.Evde gelinin yanında olacağına takılar kaynanada dursun daha iyi.Onlar ara ara açar kontrol eder sayım yapar eksilen artan varmı kontrolunu yapar.

-Gelinin arkasından konuşulur , diğer gelinlerle yarıştırılır.Falancanın gelinine bak senin gibimi...Bir kek yapmış parmaklarını yersin...Takıp takıştırmış görsen bakımını kıskançlıktan çatlarsın....

Aslında yazacak çok şey varda bunlar en çok konuşulanlar...Bunlara karşılık kaynanaların nekadar mükemmel,iyi niyetli harika insanlar oldugunu yazmıyorum.Anlatmaya gerek yok :))

süpersin sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

alkisalkisalkis harıkasın vallahi
Babaannemin bir incisiyle süslemek istedim bunları
Aldık damatları kızkardeşlerimle annem babam bayramya babaanneye gittik.
Damatlar eğilip babannenin elini öptü anneminde elini öpüp bayramlarını kutladı.halam oradan ay yenge ne güzel kaynana oldun damatların var dedi..
Babaannem surat on karış ben daha ölmedim ona kaynana olmak düşmez dedi..
Nasıl ama

Buradan anlaşılacağı üzre kaynanalık son nefese kadar etkisini ve hararetini bir nebze olsun kaybetmeyen bir misyon mu desem hastalık mı desem bilemedimki ama hiç iyi bişey olmadığı kesin özellikle bunu ekstra bir statü olarak görenler için.Kaynana vasfına grmeden önce neydi bu hatunlar hiç düşünemiyorum

süpersin sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Kayinvalide sorunlarini okudukca kendimi cok sansli buluyorum.Birde bir laf vardir ''gelin kaynana topragina ceker ''derler.Ben esyalarim gelmeden 1 gun oce -yuzuk attim.Sebebide kayinvalidemin benim esime sikayet etmesiydi-gelinlik provasina cagirmistim-kadincagizi beklemeden gittim-sonra bulusma yerine geldi tabii yine gittim:).Empati yapinca bende bozulurdum yanii-bu yuzden de ayni gun onuda alip gittim 2. provaya-komik-Neyse esime anlatilmis bu olay tabii-esim kopurdu-sen benim annemle dalga mi geciyorsun diye.Kesinlikle hakliydi ancak annesiyle benim telefon gorusmeme sahit olmamisti ve bende gel gidiyoruz yuzlesicez sonrada sen yoluna ben yoluma dedim.Evimi temizliyorlar-kadin gelmis-Esim hik mik diyor sonradan anlasildi ki sevgili kayinpeder dolduruyormus.Yani sizin kayinvalideleriniz toplaminin 10 kati bende bir kayinpeder var:)Beni hic begenmez-suratimada direkt soyler-kilo aldin kilo verdin-yemege delikafaduldenniye cagirmadin-neden sigara iciyorsun..ya anlatsam bikarsaniz.Ama simdi ben bunlari yazarken kahakaha atiyorum.Alistim.Bozuyorum artik.;Ama inanin erkegiyle bas etmek galiba daha zor:)yukaridakilerin tipatip aynisi ;sunuda soyleyeyim benim babam bosnak annem arnavut yani kaynanalarin alasini gordum cocoukken ki anahtar meselesini birebir yasadim ama kayinpederim gibisini gormedim.Alem insan alemmmbilmiyorumkismile

Doğru söylüyorsun canım ama insan işte bi takmıyor iki takmıyor Bir şey söylesem ben suçlu olucam ama benim kızdığım asıl konu sanırım eşimin orda bi şey söylememesi

ewt biz aslında eşlerimize kızıyoruz
düşünüyorum eşimi seviyomuyum ewt
ee o zaman yapacak hiç bir şeyim yok
ewt ona muhtaç değilim maddi olarak
ama manevi olarak onun yanımda olması bana güç veriyo huzur veriyo
boşansam ne olacak???
bi daha evlenmek mi hiç sanmıyorum
zaten hepsinin var bi eksisi
yalnız kalmak mı? yapamam sanırım
eşimle olmak beni mutlu ediyo
ortak bi evimizin olması yatağımı koltuğumu televizyonumu herşeyimi seviyorum
içinde onun olduğu evi seviyorum ben
neden kayınvalide için ayrılayım?
manyak mıyım ben:)
düşünmemeye takmamaya çalışmalıyız
onları ciddiye almayıp ya he he diyip geçicez yada içimizden geleni söyliycez
biz düşünüyoruz ya bu kayınvalideyle ne yapacaz diye
eee kayınvalide düşünsün bu gelinle ne yapacaz diye:)
derin derin nefes alıp bizi kimsenin üzmesine izin vermeyelim bence

süpersin sonuna dek katılıyorummm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Çok haklısın.Aman eşim üzülmesin aman evde problem çıkmasın alttan alayım dedim durdum mesela ben ama ne oldu yine ben kötü oldum.Rahatsızlıkları belli etmek lazım demekki.Birde böyle deneyelim.Kocamla mutluluğumu çekemeyenler yüzünen ben neden mutsuz olayım

cnm 3sneelik evliyim hala eşim 5dk geç gelse hesap sorarlar 5dk erken çıksa dur daha vaktin var derler biyere gi,tsek kalcakmısınız derler eşimde isyan eder sonrada yumuşar ben alışltım artık napıyım değişmiyolar bu saatten sonra inşallah bebeginiz olur anlaşırsınız bu koınuda

Eşimin babaannesi gelin bana su getir dedi ben tam yerimden kalkmıstımki sen değillll dedi.Tekrar gelinnn bana su getir dedi.Kayınvalideme diyormuş meğer.Yüzünün halinin görecektiniz :))))

Hemen bir özlü söz daha yazayım :)))) Ne demişler ???

Kötü kaynana yoktur , kötü gelin vardır.

Şu anda tek dileğim var arkadaşlar.Bir sen bir ben birde bebek diyerek şarkı söyleyebilmek sevinç çığlıkları atabilmek

buarada akşam eşimle biraz konuştuk bu bebek mevzusunu.Korkusu bebek olduktan sonra annesinin bizim üstünde baskı kurmaya çalışacak olması.Eski konular açılırsa demesi bundanmış.Bu da demekki birazda olsa beni anlamaya başlamış.Onun için bugün keyfim yerinde :))) zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…