Ben de sizlerle dertleşmek istiyorum....

Evet canım haklsın Bende eşimi çok seviyorum Sevmese insan hiç bir şeye katlanamaz Bazen düşünüyorumda iyiki mantık evliliği değilde aşk evliliği yapmışım:asigim:

Arkadaşlar sevmesek geçermi beraber yıllar...ya da sevmesek çocuk istermiyiz...Evet her evlilikte arada sesler yükselebilir ama önemli olan eşinin gözündeki değerini yitirmeyeceksin yıpratıcı olmayacak hiçbirşey.Yüzüne rahatça bakabileceksin.Bizimde hatalarımız oluyor elbette ama kırıcı olmadan konuşarak halletmeye çalışmalıyız sorunları.Birazda bizlere karışanlardan uzak kalabilsek....

Ah hayatım benim babaannede inciler çoktur. Durun bir tane daha geldi aklıma
Babaanne bir gün hepimiz aynı ortamada oturuyoruz anneme döndü oğlum senden soğusun bana yaklaşsın diye cinci hocalara bile gittim ama ne fayda olmadı olmadı dedi sonrada yanlış anlama seni boşasın diye değil senden çok bize yaklaşsın diye yaptım dedi.
Hepimiz şok olduk...
delikafadulden Ölürmüsün öldürürmüsün

Ne kaynanaymış ya ohaoldumsmile

eski kulağı kesiklerden diye bir tabir varya işte ondan bizimkisi ...
90 yaşında ama seni beni cebinden çıkarır vallahi..
Babam asker annem 2 çocukla (ben 1,5 yaşındayım kardeşim yeni doğmuş)kaynana yanında
babaanne odadaki halıları almış kirlenmesin diye oda zemini beton aylardan ocak
sobalı odada kendileri yatıyor düşünün artık siz.tesadüf buya o gece babam firar etmiş gece yarısı gelmiş köye birde ne görsün annem de bizde soğuktan morarmışız.Kaptığı gibi bizi annemi götürmüş annemin babasının evine babam askerliği bitirene kadar orada kalmışız.
Babam bizi götürdü diye babaanne atmış köy meydanına kendini gelin halıları kendi verdi sonrada bana iftira atıyor diye basbas bağrınmış...
Ders verir yeni kaynanalara benim babaanne kızlar...

Canım onlar eski gelindi..
Şimdikiler kadınmı der babaanne ona göre..
1-Çamaşırı makina yıkıyor
2-Ekmek fırında pişiyor...
3-Bulaşık makinada
4-Çocuk bezleri hazırya
5-yemekler fırına
6-manavdan sebzeler(bağ bahçe çapa dersi yok)
7-Sütler desen marketlerde kutu kutu(koyun inek sağmak yok)
8-Çile çile yünler tuhafiyede(Yün eğirmek çorap dokumak yok)
EEEEE KADINLIK NEREDE
ÇATAL KARAYI ÇATMIŞLAR ŞİMDİKİLERİ KARI DİYE SATMIŞLAR diyi verir canlarım benim:sm_cool:

Size Son bir incide eşimin anneansinden vereyim
Anneanne tam 3 erkek çocuk doğurmuş.4.kız yani kaynanam..
Bir saat sonra eşinin annesi yanına gelmiş kalk kalk gelin ne yatıyorsun sanki erkek mi doğurdun diyi vermiş....
Anneannede rahmetli okka kaynanalardandı kaynanam ondan öğrenmiş zaten ...Kendileri çekmişler kaynanalığı o sanıyorlar zaar

o zaman onlarda kullanmasın bunları :dance: :dance: onlarda kadın deel o zaman :dance::dance:

Allah sabiwersin herkeze bende 2 yillik ewliyim ewimi ayri istedim dayadim dosedim nisanliyken gidip ewime eltimler gorumcemm kaynanamm benden once oturmuslar neyse dedim sorun yapmadim bu arada kaynanamla kayinbabam ayri ikiside baskalariyla ewli neyse 1 tanede bekar 33 yasinda gorumce war etimesgutta ewimiz wardi ama esimin isi dolaysiyla balgatta oturyoduk 6 ay sonra gorumceme sigara parasi wermekten son kirayi 5 gun geciktirdik kadinda hergun geldi esimde ewimixze gidelim ben daraldim dedi nese tasindik ewimize tek gorumcem wardi istanbula is buluop gitti tam yalniz kaldik derken 1 hafta icinde kaynanam aayrildi geldi yanima esinden ayrilmadan once gelirdi yardim ederdi fln cok sewerdim aa bi baktim yanima gelince beni erkenden kaldirmaya calismalar hazira konmalar gezip gezip gelmeler hic biseye yardimm etmemeler basladi ewi surekli dagitip batiryodu bende temizliyodum sonra gorumcem i ablasi kovdu oda kalcak yeri olmadigindan geri geldi ank ya o kadar piski ablasi bile durdurmadi yanin da anca sabaha kadar sigara kullukleri bardaklari tasa diziyodu yikama yemek yapmasam acliktan olur genede kalkip kendine bisi hazirlamaz anlatamam yaniii cok asiri pisler biktim artik bu arada rahatsizligimi belli ettim inatlasip esimi kendilerine cekmeye basladilar bakalim hayirlisi bole giderse ayrilirim kaynanam ewlencek bende kizini bana atip gitme dedim tamam rahatsizsan git ewimden dio yaslanincada kizin baksin bni kovuyodun dicemm daha neler neler anlatsam roman olur allah eslerimize akil wersin ins

Allah sabiwersin herkeze bende 2 yillik ewliyim ewimi ayri istedim dayadim dosedim nisanliyken gidip ewime eltimler gorumcemm kaynanamm benden once oturmuslar neyse dedim sorun yapmadim bu arada kaynanamla kayinbabam ayri ikiside baskalariyla ewli neyse 1 tanede bekar 33 yasinda gorumce war etimesgutta ewimiz wardi ama esimin isi dolaysiyla balgatta oturyoduk 6 ay sonra gorumceme sigara parasi wermekten son kirayi 5 gun geciktirdik kadinda hergun geldi esimde ewimixze gidelim ben daraldim dedi nese tasindik ewimize tek gorumcem wardi istanbula is buluop gitti tam yalniz kaldik derken 1 hafta icinde kaynanam aayrildi geldi yanima esinden ayrilmadan once gelirdi yardim ederdi fln cok sewerdim aa bi baktim yanima gelince beni erkenden kaldirmaya calismalar hazira konmalar gezip gezip gelmeler hic biseye yardimm etmemeler basladi ewi surekli dagitip batiryodu bende temizliyodum sonra gorumcem i ablasi kovdu oda kalcak yeri olmadigindan geri geldi ank ya o kadar piski ablasi bile durdurmadi yanin da anca sabaha kadar sigara kullukleri bardaklari tasa diziyodu yikama yemek yapmasam acliktan olur genede kalkip kendine bisi hazirlamaz anlatamam yaniii cok asiri pisler biktim artik bu arada rahatsizligimi belli ettim inatlasip esimi kendilerine cekmeye basladilar bakalim hayirlisi bole giderse ayrilirim kaynanam ewlencek bende kizini bana atip gitme dedim tamam rahatsizsan git ewimden dio yaslanincada kizin baksin bni kovuyodun dicemm daha neler neler anlatsam roman olur allah eslerimize akil wersin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…