- Konu Sahibi dreamofbaby
-
ewt biz aslında eşlerimize kızıyoruz
düşünüyorum eşimi seviyomuyum ewt
ee o zaman yapacak hiç bir şeyim yok
ewt ona muhtaç değilim maddi olarak
ama manevi olarak onun yanımda olması bana güç veriyo huzur veriyo
boşansam ne olacak???
bi daha evlenmek mi hiç sanmıyorum
zaten hepsinin var bi eksisi
yalnız kalmak mı? yapamam sanırım
eşimle olmak beni mutlu ediyo
ortak bi evimizin olması yatağımı koltuğumu televizyonumu herşeyimi seviyorum
içinde onun olduğu evi seviyorum ben
neden kayınvalide için ayrılayım?
manyak mıyım ben:)
düşünmemeye takmamaya çalışmalıyız
onları ciddiye almayıp ya he he diyip geçicez yada içimizden geleni söyliycez
biz düşünüyoruz ya bu kayınvalideyle ne yapacaz diye
eee kayınvalide düşünsün bu gelinle ne yapacaz diye:)
derin derin nefes alıp bizi kimsenin üzmesine izin vermeyelim bence
Eşimin babaannesi gelin bana su getir dedi ben tam yerimden kalkmıstımki sen değillll dedi.Tekrar gelinnn bana su getir dedi.Kayınvalideme diyormuş meğer.Yüzünün halinin görecektiniz :))))
Hemen bir özlü söz daha yazayım :)))) Ne demişler ???
Kötü kaynana yoktur , kötü gelin vardır.
Ne kaynanaymış ya ohaoldumsmile
Buradan anlaşılacağı üzre kaynanalık son nefese kadar etkisini ve hararetini bir nebze olsun kaybetmeyen bir misyon mu desem hastalık mı desem bilemedimki ama hiç iyi bişey olmadığı kesin özellikle bunu ekstra bir statü olarak görenler için.Kaynana vasfına grmeden önce neydi bu hatunlar hiç düşünemiyorum
Canım onlar eski gelindi..
Şimdikiler kadınmı der babaanne ona göre..
1-Çamaşırı makina yıkıyor
2-Ekmek fırında pişiyor...
3-Bulaşık makinada
4-Çocuk bezleri hazırya
5-yemekler fırına
6-manavdan sebzeler(bağ bahçe çapa dersi yok)
7-Sütler desen marketlerde kutu kutu(koyun inek sağmak yok)
8-Çile çile yünler tuhafiyede(Yün eğirmek çorap dokumak yok)
EEEEE KADINLIK NEREDE
ÇATAL KARAYI ÇATMIŞLAR ŞİMDİKİLERİ KARI DİYE SATMIŞLAR diyi verir canlarım benim:sm_cool:
Merhaba
Uzun bir süredir sitenin takipçisiyim.Yeni yenide msjlar yazmaya başladım.Sadece okumakla olmaz yorum yaparakda paylaşırım diye düşündüm.
Birazda kendimi anlatmak istiyorum.Belki yazdıklarımı yorumlarımı okuyan arkadaşlar vardır.Bizim evliliğimiz biraz karışık.Evliliğimizin ilk zamanları evin tek erkek çocuğuda olması nedeniyle annesi oğlunu kaybedeceğinden korktu.İyi niyetli bana kızım kızım diyen kadın nişandan sonra değişti.Bunları hiç hissettirmedim ne eşime ne onun ailesine ne de kendi aileme.Ama malesef yapacaklarını yaptı hem kınada hemde düğünden önce.Malesef bunlarda o dönem içinde sıkıntı yarattı evliliğimizde.
Evimizde herşey çok iyi başbaşayken okadar mutluyuzki.Birbirimizi seviyoruz.taki birbirimize sarılmış film izlerken telefon çalana kadar.Kayınvalidem sudan sebeplerle arıyor ya çağırıyor ya keyfimizi bozacak birşeyler buluyor.Aaa...oğlum bugun konuşamadık nasıl geçti günün nasılsın diye soruyor.Aman terleme işyerinde yok soğuksu içme.Karında çalışıyor akşamları sana ne pişiripte doyuruyor seni.Akşamları bizde olsanız yemek yeseniz diyor.Konuşuyorda konuşuyor....Eşimin yüzü düşüyor tabi benimde...Tamam annesi ama olmuyor böyle.Ben idare edemesem inanın zaten ondan yardım isterim.( şunuda yazayım yardım istedimde zamanında ama nedense işi çıkıverdi tansiyonu yükseldi....birsürü bhane saydı.)Anlayacağınız göstermelik onun söyledikleri....
Neyse ailesinin bizim hesaplarımıza karışması ve ailesine büyük şeyler alışı ev araba gibi.Bunlar bizim problemlerimiz.
Evet 5 yıllık evlilik ve ilk 1 yılı bu yazdıklarımın kavgasıyla geçti ama sonra ben ailesinin yerini belirledim hayatımda.Sinir olsamda üzülsemde eşime belli etmemeye çalışıyorum.Yavaş yavaş farkına vardığını görüyorum.Ve en çok istediğim şey sevdiğim adamdan bir çocuk yapmak.Bir bebeğimiz olması.Başta problemler yüzünden ben istemezken şuanda o istemiyor.Aslında istiyorda.Sonra diye erteliyor.Nedeni ya tekrar 5 yıl önceki problemleri yaşarsak ya o konular açılırsa demesi.Bense geçmişe bağlı kalmak istemiyorum heleki ailesinin oyunları yüzünden kötü geçen zamanların cezasını çekmek istemiyorum.
Böyle işte..çok uzun yazdım ama sizleri tanımasamda görmesemde paylaşmak beni rahatlattı....
teşekkürler....
Merhaba
Uzun bir süredir sitenin takipçisiyim.Yeni yenide msjlar yazmaya başladım.Sadece okumakla olmaz yorum yaparakda paylaşırım diye düşündüm.
Birazda kendimi anlatmak istiyorum.Belki yazdıklarımı yorumlarımı okuyan arkadaşlar vardır.Bizim evliliğimiz biraz karışık.Evliliğimizin ilk zamanları evin tek erkek çocuğuda olması nedeniyle annesi oğlunu kaybedeceğinden korktu.İyi niyetli bana kızım kızım diyen kadın nişandan sonra değişti.Bunları hiç hissettirmedim ne eşime ne onun ailesine ne de kendi aileme.Ama malesef yapacaklarını yaptı hem kınada hemde düğünden önce.Malesef bunlarda o dönem içinde sıkıntı yarattı evliliğimizde.
Evimizde herşey çok iyi başbaşayken okadar mutluyuzki.Birbirimizi seviyoruz.taki birbirimize sarılmış film izlerken telefon çalana kadar.Kayınvalidem sudan sebeplerle arıyor ya çağırıyor ya keyfimizi bozacak birşeyler buluyor.Aaa...oğlum bugun konuşamadık nasıl geçti günün nasılsın diye soruyor.Aman terleme işyerinde yok soğuksu içme.Karında çalışıyor akşamları sana ne pişiripte doyuruyor seni.Akşamları bizde olsanız yemek yeseniz diyor.Konuşuyorda konuşuyor....Eşimin yüzü düşüyor tabi benimde...Tamam annesi ama olmuyor böyle.Ben idare edemesem inanın zaten ondan yardım isterim.( şunuda yazayım yardım istedimde zamanında ama nedense işi çıkıverdi tansiyonu yükseldi....birsürü bhane saydı.)Anlayacağınız göstermelik onun söyledikleri....
Neyse ailesinin bizim hesaplarımıza karışması ve ailesine büyük şeyler alışı ev araba gibi.Bunlar bizim problemlerimiz.
Evet 5 yıllık evlilik ve ilk 1 yılı bu yazdıklarımın kavgasıyla geçti ama sonra ben ailesinin yerini belirledim hayatımda.Sinir olsamda üzülsemde eşime belli etmemeye çalışıyorum.Yavaş yavaş farkına vardığını görüyorum.Ve en çok istediğim şey sevdiğim adamdan bir çocuk yapmak.Bir bebeğimiz olması.Başta problemler yüzünden ben istemezken şuanda o istemiyor.Aslında istiyorda.Sonra diye erteliyor.Nedeni ya tekrar 5 yıl önceki problemleri yaşarsak ya o konular açılırsa demesi.Bense geçmişe bağlı kalmak istemiyorum heleki ailesinin oyunları yüzünden kötü geçen zamanların cezasını çekmek istemiyorum.
Böyle işte..çok uzun yazdım ama sizleri tanımasamda görmesemde paylaşmak beni rahatlattı....
teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?