saçımı kestirmek için kuföre gittim iki gün önce. kuafor de erkekti.
ilk önce saçımı yıkadı... bayağı uzun sürdü, yıkarken de boynum ile ensem arasına bir yere masaj yaptısesimi çıkarmadım.
saç kesimi sırasında ise ayağa kakmamı istedi ve o şekilde kesti. keserken bana çok yaklaşıyordu, biçok kez de bana değditabi ben sürekli mesafe bırakmaya çalışıyordum, ama yine yaklaşıyordu. hatta değmemesi gereken yerler de değdi. şimdi düşünüyorum da çok fazla yakınmış ama o zaman belki ben yanlış anlıyorum diye düşündüm ve yine sesimi çıkarmadım.
daha sonra arkadaşıma sorduğumda saç ayakta falan kesilmez, neden ses çıkarmadın dedi.
kuaföre sık giden biri değilim, ayakta kesilir mi kesilmez mi bilmiyordm.
kendime çok kızıyorum şuanda:84: bundan sonra bir erkek kuaföre asla gitmem
kızlar size de söylüyorum kadınlar varken erkeğe gitmeyin, benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin
okadar kuaföre giderim (erkek)..boyundan masaj yapıldığını ne duydum ne de gördüm..burda bir art niyet olduğu belli
Nasıl yani? Arkadan organını hissediyorsunuz ve aklınızda acaba ben mi abartıyorum, acaba yanlış mı anladım diye tereddüt kalıyor öyle mi? Oranın hissedilmesi için hafif bir temas filan yetmez ki, bildiğin bastırması lazım adamın kendisini size doğru. Ya fazlaca sessiz bir tabiatınız var ya da biz kekleniyoruz.
Ayrıca adamın ereksiyon olmuş olması da gerekir..
Yanılıyor muyum..:44:
size inanmakta biraz güçlük çekiyorum,bi sırada beklerken bile,yahut bir bankta otururken bile bırakın erkeği,şahıs kadın ise bile bi kıdım öteye kayarım varlığı rahatsızlık uyandırdığı için...buna psikolojide özel alan derler.herkesin görünmez bi özel alanı vardır ve bu alanı geçen olursa kişi rahatsızlık duyar,kendiliğinden çekilir....siz orda yoklamaya alınıyosunuz ve hala acep ben mi yannış anladım diyorsunuz...kusura bakmayın bana biraz saçma geldi...
bazı arkadaşlarımın yazdıklarından anlıyorum ki beni küçük düşürmeye çalışmışlar. 'ilk defa mı gidiyorsun kuaföre', 'ayakta kesim normal, yanlış anlamışsın' diye. ayakta kesilebildiğini yorumlardan anladım zaten. ama keserken de arkadan cinsel organını hissetmek, hem de bikaç defa, sanırım bu normal değil...
erkek kuaföre ilk kez gitmedim, dedimiştim daha önce bu adam yeni başlamış diye. yalnız da değildik başka bi müşteri vardı ama o da dergilere bakıyordu hep.
orada benim de hatam var bişey demediğim için çünkü yanlış anladığımı düşündüm. bundan sonra daha dikkatli olcam tabi.
not: bugün bi olay daha başıma geldidışarda karşıdan karşıya geçmek istedim, gelen araba da yavaşladı ben geçeym diye. ben de araba geçsin diye durdum. o sırada adam sinirlenip a...k... dedi.
o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki
bunlar hep benim başıma mı gelir????
ne demek istediğinizi anlamadım. Ne keklemesi??? Tacize uğradım diyorum, bana küfür ettiler diyorum, sizin dediğinize bakın. Sanırım hoşuna gidiyor bu tür şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?