Okmacim geçmis olsun, uzuldum okuyunca, :/ ben diger arkdslar gibi hissetmedim... üzülme cnim sen baskalarinin dedigine bakma olur mu....
Bencede o kuaför bana art niyetli gibi geldi.. mesafesini bilecek arkadas, ne o yaklasmalar filan, tövbe tövbe orasi kuaför baska bir yer degil..
müsteri gelir saçlarini kestirir gider.. kuaför ise sadece isini yapar !!!
Ben Fransada yasiyorum, ve simdiye kadar hiç duymadim boyle bisey, hayatimda ilk defa ayakta saç kesildigini duyuyorum, ve saçma buluyorum...sonuçta oturdugumuz bir sandalye var, kuaforde ruletli bi sandalyeye oturupda kesebilir (genelde boyle zaten), saçlar ne kdr uzun olursa olsun !!!
Bnce boyle bir durumda seni anliyorum, çunku insan hiç bisey diyemiyo, utancindan veya korktugundan degil.. adamin ne tepki verecegini bilemeyiz..
Canim bir daha gitme oraya, sen tanidigin yerlere git, kadin kuafore git, vede yalniz gitme hiç bir zaman
Kndine iyi bak Okmacik :)
öpüldün
bazı arkadaşlarımın yazdıklarından anlıyorum ki beni küçük düşürmeye çalışmışlar. 'ilk defa mı gidiyorsun kuaföre', 'ayakta kesim normal, yanlış anlamışsın' diye. ayakta kesilebildiğini yorumlardan anladım zaten. ama keserken de arkadan cinsel organını hissetmek, hem de bikaç defa, sanırım bu normal değil...
erkek kuaföre ilk kez gitmedim, dedimiştim daha önce bu adam yeni başlamış diye. yalnız da değildik başka bi müşteri vardı ama o da dergilere bakıyordu hep.
orada benim de hatam var bişey demediğim için çünkü yanlış anladığımı düşündüm. bundan sonra daha dikkatli olcam tabi.
not: bugün bi olay daha başıma geldidışarda karşıdan karşıya geçmek istedim, gelen araba da yavaşladı ben geçeym diye. ben de araba geçsin diye durdum. o sırada adam sinirlenip a...k... dedi.
o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki
bunlar hep benim başıma mı gelir????
Bir keresinde benim de saçımı keserken bir erkek kuaför ayağa kalmamı istemişti kendide oturuyodu ama ben herhan bir art niyet sezinlemedim yani dokunmak amaçlı bir şey yapmadı fakat sözlerine katılıyorum mümkün olduğunca bayanlara kestirmek daha iyi ve bazı bayanlar erkek ilgisi istediğinden çoğu zaman erkeklere kestiriyor
Bir keresinde benim de saçımı keserken bir erkek kuaför ayağa kalmamı istemişti kendide oturuyodu ama ben herhan bir art niyet sezinlemedim yani dokunmak amaçlı bir şey yapmadı fakat sözlerine katılıyorum mümkün olduğunca bayanlara kestirmek daha iyi ve bazı bayanlar erkek ilgisi istediğinden çoğu zaman erkeklere kestiriyor
bazı arkadaşlarımın yazdıklarından anlıyorum ki beni küçük düşürmeye çalışmışlar. 'ilk defa mı gidiyorsun kuaföre', 'ayakta kesim normal, yanlış anlamışsın' diye. ayakta kesilebildiğini yorumlardan anladım zaten. ama keserken de arkadan cinsel organını hissetmek, hem de bikaç defa, sanırım bu normal değil...
erkek kuaföre ilk kez gitmedim, dedimiştim daha önce bu adam yeni başlamış diye. yalnız da değildik başka bi müşteri vardı ama o da dergilere bakıyordu hep.
orada benim de hatam var bişey demediğim için çünkü yanlış anladığımı düşündüm. bundan sonra daha dikkatli olcam tabi.
not: bugün bi olay daha başıma geldidışarda karşıdan karşıya geçmek istedim, gelen araba da yavaşladı ben geçeym diye. ben de araba geçsin diye durdum. o sırada adam sinirlenip a...k... dedi.
o sırada adam sinirlenip a...k... dedi.açan kişi resmen dalgasına açmış ya hele şu yazdığını okuyunca bittim kekliyosun bence ama komik kekleme
saçımı kestirmek için kuföre gittim iki gün önce. kuafor de erkekti.
ilk önce saçımı yıkadı... bayağı uzun sürdü, yıkarken de boynum ile ensem arasına bir yere masaj yaptısesimi çıkarmadım.
saç kesimi sırasında ise ayağa kakmamı istedi ve o şekilde kesti. keserken bana çok yaklaşıyordu, biçok kez de bana değditabi ben sürekli mesafe bırakmaya çalışıyordum, ama yine yaklaşıyordu. hatta değmemesi gereken yerler de değdi. şimdi düşünüyorum da çok fazla yakınmış ama o zaman belki ben yanlış anlıyorum diye düşündüm ve yine sesimi çıkarmadım.
daha sonra arkadaşıma sorduğumda saç ayakta falan kesilmez, neden ses çıkarmadın dedi.
kuaföre sık giden biri değilim, ayakta kesilir mi kesilmez mi bilmiyordm.
kendime çok kızıyorum şuanda:84: bundan sonra bir erkek kuaföre asla gitmem
kızlar size de söylüyorum kadınlar varken erkeğe gitmeyin, benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?