Ben de tacize uğradım.. hem de kuaförde:(

Ben ilk defa duydum saçın ayakta kesildiğini eğer rahatsızlık duyduysan bence sölemeliydin illa bu taciz anlamında değil yanii Ne olursa olsun başkasının değmesi insanı rahatsız ederr

taciz mi değil mi bilemem yalnız çok fazla laubali kuaför var. müşteriyle o kadar çene yarıştıracaklarına konuşacaklarına işlerini düzgün yapsalar keşke.

bazı arkadaşlarımın yazdıklarından anlıyorum ki beni küçük düşürmeye çalışmışlar. 'ilk defa mı gidiyorsun kuaföre', 'ayakta kesim normal, yanlış anlamışsın' diye. ayakta kesilebildiğini yorumlardan anladım zaten. ama keserken de arkadan cinsel organını hissetmek, hem de bikaç defa, sanırım bu normal değil...
erkek kuaföre ilk kez gitmedim, dedimiştim daha önce bu adam yeni başlamış diye. yalnız da değildik başka bi müşteri vardı ama o da dergilere bakıyordu hep.
orada benim de hatam var bişey demediğim için çünkü yanlış anladığımı düşündüm. bundan sonra daha dikkatli olcam tabi.
not: bugün bi olay daha başıma geldi dışarda karşıdan karşıya geçmek istedim, gelen araba da yavaşladı ben geçeym diye. ben de araba geçsin diye durdum. o sırada adam sinirlenip a...k... dedi.
o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki
bunlar hep benim başıma mı gelir????

canımm herkesin saç kesme, yıkama yöntemi farklıdır. Yanlışta anlamış olabilirsin, gerçekten böyle bir tutum da olmuş olabilir. Bu insan bunu yapıyorsa tek sana değil başkalarına yapıyordur ve o zaman sinek avlaması lazım. Neyse. Önemli olan sonuç. İçin rahat etmiyorsa, kuşkun varsa değiştir kuaförünü başka kuaföre git ama ister istemez başka bir erkek olan kuaförde çok dikkatli olacak, her hareketini gözlemlemekten rahat edemeyeceksindir bayan kuaförüne git bu seferde.

Okmacim geçmis olsun, uzuldum okuyunca, :/ ben diger arkdslar gibi hissetmedim... üzülme cnim sen baskalarinin dedigine bakma olur mu....

Bencede o kuaför bana art niyetli gibi geldi.. mesafesini bilecek arkadas, ne o yaklasmalar filan, tövbe tövbe orasi kuaför baska bir yer degil..
müsteri gelir saçlarini kestirir gider.. kuaför ise sadece isini yapar !!!

Ben Fransada yasiyorum, ve simdiye kadar hiç duymadim boyle bisey, hayatimda ilk defa ayakta saç kesildigini duyuyorum, ve saçma buluyorum...sonuçta oturdugumuz bir sandalye var, kuaforde ruletli bi sandalyeye oturupda kesebilir (genelde boyle zaten), saçlar ne kdr uzun olursa olsun !!!

Bnce boyle bir durumda seni anliyorum, çunku insan hiç bisey diyemiyo, utancindan veya korktugundan degil.. adamin ne tepki verecegini bilemeyiz..

Canim bir daha gitme oraya, sen tanidigin yerlere git, kadin kuafore git, vede yalniz gitme hiç bir zaman

Kndine iyi bak Okmacik :)
öpüldün

canım çok teşekkür ederim, umarım böyle bişey kimsenin başına geşmez. ona güzel görünmek için bir değişiklik istedim başıma gelenlere bi bak.

canim kadin kuaforler de genelde iyi kesemiyor. bence sen paraya kiyip alisveris merkezlerindeki iyi kuaforlere kestir. zaten seyrek kestiriyormussun, cok fazla dokunmaz yani parasi. bana olmadi ama ben de bi kere kuafordeyken ayakta kesim yapildigini ve fon cekildigini gordum. neyse canim tekrar gecmis olsun

keşke ilk mesajında değmemesi gereken yerler değilde direk bunu yazsaydın. tabi burada iş değişir. bunu hissettiğinde orayı terk etseydin ama olan olmuş. kendini sakın suçlama bazen insanın nutku tutuluyor birşey yapamıyor. bir daha kuaföre giderken yanında biri olsun ve iyi bir kuaföre gitmeye çalış.

Bir keresinde benim de saçımı keserken bir erkek kuaför ayağa kalmamı istemişti kendide oturuyodu ama ben herhan bir art niyet sezinlemedim yani dokunmak amaçlı bir şey yapmadı fakat sözlerine katılıyorum mümkün olduğunca bayanlara kestirmek daha iyi ve bazı bayanlar erkek ilgisi istediğinden çoğu zaman erkeklere kestiriyor

Sonuçta o anı yaşayan sizsiniz.Biz anlatmanıza göre hayır tacize uğramamışsınız desek bile gerçekten net bir şey olacağını sanmıyorum.Nedense aman o olmasın bu olmasın..Yok yanlış anlaşılır mıyım,siz yanlış anlamışsınız diye çıkışsa ne olur diye düşünmekten rahatsız olduğumuz şeyleri yaşayabiliyoruz.Ben yıllardır tek bir kuaföre gidiyorum o da bayan.Ve elinden geleni yapıyor iyi sonuç vermek için.Kuzenimle bir kuaföre gitmiştik bi kere ve saçı da çok uzun değildi.Uçlarından aldıracaktı ayakta kesmişlerdi bi garip gelmişti bana da o zaman.Önünde beyaz bir önlük kafayı öne eğmiş masum masum,kurbanlık koyun gibiydin demiştim. Ama saç uzunsa öyle yapıyolarmış burada öğrendim.Neyse bu da bir ders olsun size bilmediğiniz bir yere gitmeyin.En azından tavsiye üzerine gittiğiniz bir yer olsun ve rahatsız olduğunuz bir şey olursa çekinmeden belirtin.​

ne demek bu erkek ilgisi istemek
ne alaksı var çok çirkin buldum tabirinizi
erkek kuaförlerin daha iyi kesim ve saç yaptığını düşünmek
ilgi beklemek mi oluyo

Son düzenleme:
Bir kaç erkek kuaför tanıdığım var hepside sapık.

Mahallenin bütün genc kız ve kadınlarına sarkmış kısacası tacizde bulunmuş

bir pisliği güzelce dövdüler ve dükkanını kapattırdılar.

Buna rağmen erkek kuaför tercih edenlerdenim.

Kadın kuaförlerden haz almıyorum yaptıkları tek şey dedikodu.

Daha koltuğa oturur oturmaz gelmişini geçmişini,soyunu sopunu ,sormaya başlıyorlar.

İşin ehlini bulduğunuz zaman bu tür şeylerle karşılacağımızı zannetmiyorum.

Çünkü mesleklerine aşık adamlar onlar...

Mümkün olduğunca bilmediğiniz yerlere gitmemekte çözümü bulabilirsiniz.

Pislik her sektörde var,bakkal,manav,dolmuş,yolda yürüyen,komşu vs.

Konu sahibi arkadaşım;

Seni anlayabiliyorum üzülme,

ve inaki bunlar yalnızca senin başına gelmiyor.

sadece üst üste gelmiş...

Ne gereksiz bir yorum olmuş!

Erkek kuaförlerle ilgil ibu tarz vakalar çok duydum..
Özellikle saç yıkama aşamasında, kuaförün niyeti kötü olmasa bile ben o dokunuşlardan, masajlardan hoşlanmıyorum.
Her defasında yıkanmış, temiz saçla gidiyorum. Boya sonrasında sadece yıkamak ve masaj şart oluyor, ona çare yok. Ama kuaförümle yıllardır tanışıyoruz. Samimiyiz anlamında değil, aksine hep soğuk ve mesafeliyim. O da hiç kalkışmadı masaja falan, kalkışırsa nazik bir dille istemediğimi belli ederim.

Kuaföre kızımla gideriz, bizimle ilgilenecek kişi de bellidir. Benim saçımı da kızımın saçını da aynı kişi yapar.
Birkaç defa "sizin saçınız yapılırken, ben de kızınızın saçını halledeyim" diye teklif eden oldu, reddettim..
Dokunuşlarından rahatsız olabilir kızım, biliyorum. Önce benim işim biter. Sonra geçerim kızımın tepesine, elini de tutarım. Onun işlemi yüzde 100 benim nezaretim ve bakışlarım altında gerçekleşir.

Algıda seçicilik..
Bu olay başka zaman başına gelse "hep mi beni bulur" demeyecektin..
Ama şimdi kafanı bu konuya taktın, cımbızla çekip çıkartıyorsun..
O adamın hayvanlığı, terbiyesizliği.. Seninle ilgili bir durum yok ki..
Plakasını falan alabilirdin, şikayet edince eline ne geçer bilemiyorum bizim ülkemizde ama..

ben 1 sene öncesine kadar hep bayan kuaföre giderdim.
sonra lazer epilasyon yaptırmak için güzellik merkezi buldum fiyatıda hesaplı
meğerse gittiğim güzellik merkezin bir tarafıda kuaförmüş erkekte var bayanda
ve ben erkek olsun bayan olsun hepsinden memnunum
ancak gittiğim kuaförde erkeklerden bir tanesi profesyonel resmen bir saç yapıyor mükemmel
ödül bile aldı profesyonel ama ben asla bir sarkıntılığını yanlış bir hareketini görmedim.
ve kuaförümden de oldukça memnunum...bence erkekler işini daha iyi yapıyor bayanlara göre daha anlayışlı

o sırada adam sinirlenip a...k... dedi. açan kişi resmen dalgasına açmış ya hele şu yazdığını okuyunca bittim kekliyosun bence ama komik kekleme

o sırada adam sinirlenip a...k... dedi. açan kişi resmen dalgasına açmış ya hele şu yazdığını okuyunca bittim kekliyosun bence ama komik kekleme

ne demek istediğinizi anlamadım. ne keklemesi??? tacize uğradım diyorum, bana küfür ettiler diyorum, sizin dediğinize bakın. sanırım hoşuna gidiyor bu tür şeyler...

Nasıl yani? Arkadan organını hissediyorsunuz ve aklınızda acaba ben mi abartıyorum, acaba yanlış mı anladım diye tereddüt kalıyor öyle mi? Oranın hissedilmesi için hafif bir temas filan yetmez ki, bildiğin bastırması lazım adamın kendisini size doğru. Ya fazlaca sessiz bir tabiatınız var ya da biz kekleniyoruz.

Bence sana öyle gelmiş canım, anlattıklarında taciz yok, ayakta da saç kesiliyor ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…