ben gerçekten delirdigimi düşünüyorum sürekli eski sevgilimde aklım napıyor ne ediyor diye üstelik sudan sebeplerden ayrılmadık bana eşya gibi davranıyordu hala neden onu düşünüyorum bilmiyorum onu unutmayı çok istiyorum bunu nasıl aşmalıyım çogu zaman yaptıkları geliyor aklıma düşünüp düşünüp kendime kızıyorum sonrada ona ya diyorum ne degersizmişim ki bana böyle davranmış sonra ona kızıyorum ben ciddi ciddi onu unutmak istiyorum ne yapmalıyım yardım eder misiniz
Dogal bi sürecsetin delirmedin gayet olagan bisi :) aklina geldikce kizma kendini birak akisina
Cünkü istdigin kadar düsün aklina gelsin sonuc ortada olumsuz yönleri fazla oldugu icin dert etme
onun yerine kendine ugraslar bul anin mutlugunu yasamaya bak bekarligign tadini cikarmaya bak
Dogal bi sürecsetin delirmedin gayet olagan bisi :) aklina geldikce kizma kendini birak akisina
Cünkü istdigin kadar düsün aklina gelsin sonuc ortada olumsuz yönleri fazla oldugu icin dert etme
onun yerine kendine ugraslar bul anin mutlugunu yasamaya bak bekarligign tadini cikarmaya bak