Merhaba kızlar. Kısaca hemen konuya gireyim.
Depresyonda olduğum doktorumca da onaylandı. Ben de farkındayım zaten.
28 Haziranda okulum kapandı ve okulumun kapandığı gün istanbula gittim. Erkek arkadaşımla görüşmek ve tatil için.
21 Temmuzda döndüm. 22 Temmuz'da erkek arkadaşımın beni aldattığını ve bir çok yalan söylediğini öğrendim. Bir daha da kendisine ulaşamadım.
Okulum kapalı, çalışmıyorum. Yapacak hiçbir şeyim yok. Bütün gün evdeyim. Ankara'da yaşıyorum. Üniversite okuduğum için tüm arkadaşlarım memleketlerine gitti. Herkes bir yerlerde.
Evde annem ve anneannem var. Anneannem alzheimer hastası. Bu yüzden annem onu pek evde yalnız bırakıp benle dışarı çıkamıyor.
Tüm gün evde ya uyukluyorum, ya birilerinin dertlerini okuyup halime şükretmeye çalışıyorum.
Karamsarlık içindeyim. Köpek ya da kedi alıp bakmak istedim. Anneme günlerce yalvardım. İzin vermedi.
Yani kısacası kızlar, okul yok, iş yok, kafayı dağıtacak bir şey yok. Ben bütün gün ne yapacağım evde böyle? Bana önerileriniz var mı? Aklına minicik bir şey bile gelen lütfen önerisini sakınmasın. Çok kötü durumdayım...
Kızlar bir tanesiniz siz. Kursa gitmeyi ben de düşündüm ama onun için de maddi olarak babamdan destek almam lazım. O yüzden biraz çekindim. Ama belki biraz üstüne gidebilirim meselenin.
KPSS için çok erken değil mi? Kamu yönetimi ikinci sınıfım daha. 3 sene sonra unutmuş olmaz mıyım ki?
Yabancı dizilerden dexter, himym, girls, 2 broke girls izliyorum. Önerebileceğiniz diziler, filmler varsa çook mutlu olurum.
Ahh ah hiç sorma. Keşke benim de bi işim olsaydı da söylene söylene de olsa kafa dağıtacağım bir yere gidebilseydimCanım zaten evde oturmak başlı başına insanı depresyona iten bir olay. Evden çıkamıyorsan, ya misafir çağırmak, ya hobiler bulmak şart. Evde insan kendi kendini dinlemeye başladı mı kafayı yiyor. Ben bayram seyran tatillerinde hemen bunalıma girerim. Geç kalkarım, hiçbir iş yapmam. Yani benim şuan şu işyerine gidip geliyor olmak bile büyük bir nimet. Üniversite zamanlarımda tatil zamanlarımda evden çıkamıyorsam resim yaparım, müzik yaparım, bilgisayar oynarım, kitap okurum muhakkak birşey bulurdum. Fakat bu da biyere kadar insana iyi geliyor, yani 1-2 saatten sonra bunlar da mutluluk vermiyor. O yüzden sana yarenlik edecek birieri lazım, arkadaş-dost,kuzen- akraba her kimse işte :))
Allah sabır versin canım. Depresyon kötü gerçekten. Ben de şuan öyleyim birçok olay üst üste geldi o yüzden ve ne sıkıntılıdır biliyorum
Ahh ah hiç sorma. Keşke benim de bi işim olsaydı da söylene söylene de olsa kafa dağıtacağım bir yere gidebilseydim
Arkadaşlar hep memleketlerinde, akrabam zaten hiç yok. Bi anneciğim var işte, neyse ki o her şeyimi bilir içimi ona dökebiliyorum.Kitap film dizi artık ne bulursam uğraşacağım. Yoksa bu iş böyle gitmeyecek
Herkese binlerce kez teşekkürler. Aslında sanırım biraz da benim içimden bir şey yapmak gelmiyor. Son yaşadığım olayın etkisinde çok fazla kaldım, dağıldım resmen. Yarın şu kurs işini araştıracağım. Belki ilgi alanım olabilecek bir şey keşfederim
Dizi, film önerilerine daima açığımmm
köpek kedi bakımı evde biraz zordur ama muhabbet kuşu almanızı tavsiye ederim hem zamanla bi kaç kelime öğretirseniz stres topunuz mutluluk kaynağınız olabilir bütün gün omzunuzda başınızda size öğrettiğiniz kelimelerle şebeklik yapabilir :)))Merhaba kızlar. Kısaca hemen konuya gireyim.
Depresyonda olduğum doktorumca da onaylandı. Ben de farkındayım zaten.
28 Haziranda okulum kapandı ve okulumun kapandığı gün istanbula gittim. Erkek arkadaşımla görüşmek ve tatil için.
21 Temmuzda döndüm. 22 Temmuz'da erkek arkadaşımın beni aldattığını ve bir çok yalan söylediğini öğrendim. Bir daha da kendisine ulaşamadım.
Okulum kapalı, çalışmıyorum. Yapacak hiçbir şeyim yok. Bütün gün evdeyim. Ankara'da yaşıyorum. Üniversite okuduğum için tüm arkadaşlarım memleketlerine gitti. Herkes bir yerlerde.
Evde annem ve anneannem var. Anneannem alzheimer hastası. Bu yüzden annem onu pek evde yalnız bırakıp benle dışarı çıkamıyor.
Tüm gün evde ya uyukluyorum, ya birilerinin dertlerini okuyup halime şükretmeye çalışıyorum.
Karamsarlık içindeyim. Köpek ya da kedi alıp bakmak istedim. Anneme günlerce yalvardım. İzin vermedi.
Yani kısacası kızlar, okul yok, iş yok, kafayı dağıtacak bir şey yok. Ben bütün gün ne yapacağım evde böyle? Bana önerileriniz var mı? Aklına minicik bir şey bile gelen lütfen önerisini sakınmasın. Çok kötü durumdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?