ben derya değilim ama onun gibi kendime güvensizim

valahi öyle değil allah inancın olsun özgüvensizlik var bende pohpohlanmak için değil

Rica ediciğim bir de siz başlamayın kuzum diye Yeşilçam misali giriş yapıcektim ama vazgeçtim.
Hatta iğrençleşip amaaannn ben taşşş gibi süper ötesi güzelim de noluyo diyesim geldi bak şimdi
bizden güzel olabilirsin en azından güvenin var

bizden güzel olabilirsin en azından güvenin var
Elhamdülillah o hep var,o yüzden bu konuyu değil başkasının eşimin bile yorumuna açmam,sana lafım yok,dert edinmişsin ya da en azından sohbet etmek istemişsin ki konu açtın,biz de nemalandık,esprili yorumları okurken neşem yerine geldi,sağolasın.

:) sende sağol varol.

Bakınız, diğer konunuza da yazmıştım. Makyajınız çok özensiz ve ağır, yapmasanız daha iyi yani. Sizi +10 yaş yaşlı göstermiş. Saçınızın dibi gelmiş, kaşlarınız saçınıza göre aşırı koyu, kilo sorununuz var. Bunları halletmek estetik olmaktan daha kolay bence.

yok canım ya alınacak ne var sağolasın.

Kız sana o fotodaki sakallı olan sen değilsen sorun yok demiş. Daha da açıp espriyi masaya yatırmak isterdim ama ne kadar açılır bilemedim.

Ayrıca Derya kim, herkes tanıyor sanırım kimse sormamış?
Teşekkürler bu arada tercümanlık için.

Derya da bir süredir devamlı güzel değilim, çirkinim, kimse beni beğenmiyor, çok çirkinim diye başlıklar açan bir üyeydi, en son üyelik iptali yaptırdı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…