- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Ne denir bilemem gecmis olsun :) benim esime de cok guvendigi bi arkadasinin hesabini calmislardi . Esimin hattini sozde baska bir operatore tasiyacagini ustune de para verecegini soylemistiEvet arkadaşlar dolandırıldım. Üniversite arkadaşımın sosyal medya hesabını ele geçirmşler. Bana dedi çok ünlü bir market zinciri hediye veriyor ben aldım sende faydalan dedi tmm dedim. 2020 ye AÇIK yaz yolla dedi yazdım. Korkma ücret kesmiyor lar dedi ben kefilm dedi. Süre bitiyor çabuk hemen dedi aceleye getirdi. Meğer mobil ödemeyi açtırms faturam dan 190 tl kesti operatör den. Sonra dedi hediye 1250 tl kazandın dedi. Kredi kartinin ön arka yüzünü çek at yolla ya lım hesaba deyince jeton düştü. Numaranı ver arayacağım ayrıntılı anlat şu isı dedim pat engeli bastı. Sosyal medya üzerinden oldu. O arkadasa ulaştım bugün Full karakol da imiş hesabı çalınmış. Çok güvenilir bir kızdı inandım başta. Sonra anladım kart bilgisini isteyince. 190 tl fatura ma yansıdı. Eşim önce kızdı mal mal mal dedi ben çok üzül unce de sonra da teselli etti .
Ne denir bilemem gecmis olsun :) benim esime de cok guvendigi bi arkadasinin hesabini calmislardi . Esimin hattini sozde baska bir operatore tasiyacagini ustune de para verecegini soylemistisonra adam demis ki kartinda para var mi Allahtan kartinda para yoktu :)) yok demis esim . Engelllemis sonra eşimi
Çok geçmiş olsun canım .herkes okusun bilgilensin .ülkenin iyice suyu çıktı .arkadaş hesabını ele geçirip dolandırmak nedir ya??? Sekaret anında yanımıza sevdiğimiz insan kılığında gelip su veren şeytan gibiEvet arkadaşlar dolandırıldım. Üniversite arkadaşımın sosyal medya hesabını ele geçirmşler. Bana dedi çok ünlü bir market zinciri hediye veriyor ben aldım sende faydalan dedi tmm dedim. 2020 ye AÇIK yaz yolla dedi yazdım. Korkma ücret kesmiyor lar dedi ben kefilm dedi. Süre bitiyor çabuk hemen dedi aceleye getirdi. Meğer mobil ödemeyi açtırms faturam dan 190 tl kesti operatör den. Sonra dedi hediye 1250 tl kazandın dedi. Kredi kartinin ön arka yüzünü çek at yolla ya lım hesaba deyince jeton düştü. Numaranı ver arayacağım ayrıntılı anlat şu isı dedim pat engeli bastı. Sosyal medya üzerinden oldu. O arkadasa ulaştım bugün Full karakol da imiş hesabı çalınmış. Çok güvenilir bir kızdı inandım başta. Sonra anladım kart bilgisini isteyince. 190 tl fatura ma yansıdı. Eşim önce kızdı mal mal mal dedi ben çok üzül unce de sonra da teselli etti .
Oooyyy tamam anneeemm ama gorunce ayni olayi bizde yasadik soylemek istedim hatta bi kere daha dolandiricakti esimi baskasiBaska konu sahiplenme kıskanırım :)
Esinin basına gelen pismis tavugun basına gelmemisOooyyy tamam anneeemm ama gorunce ayni olayi bizde yasadik soylemek istedim hatta bi kere daha dolandiricakti esimi baskasikocam bu sefer kanmadi sozde nakliyeci biri ama esimin herseyini biliyor . Ne is yaptığını adini soyadini falan . Neysem neymis bu eski sikke altin bulmus kazi yapmışlar esime digor ki gel kirisak esim de dedi dayi bizim dolandiricimiz var ondan baskasina,dolandirilinca bize dariliyor dedi . Sen kendine baska enayi bul dedi
Yazik benim eşime ne geliyorsa onin basina geliyor kurban oldugum yaEsinin basına gelen pismis tavugun basına gelmemis
Topikler degisince sevgi ilgide bi farklılık gordum sanki tıstıstıstısYazik benim eşime ne geliyorsa onin basina geliyor kurban oldugum ya
Topikler degisince sevgi ilgide bi farklılık gordum sanki tıstıstıstıs
Yok instKesin Facebook dur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?