Ben dolandırılmam asla derdim

Aynısını benim arkadaşın hesabına da oldu . Onun hesabından bizim arkadaştan 100 tl kestirdi faturasına yansıdı sonra baktık hesap çalınmış meğer

Eski ve en sık kullanılan yöntem sanırım. Birkaç yıl önce de bir akrabamız istek attı, kabul edince size yazılanların aynısını yazdı. Ama çok garipsedim, numarası da yoktu bende, birkaç kişiyi arayıp numarasını bulup kendisine ulaşıp durumu anlattım. Hesabı kopyalanmış kimden be koparıyorlarsa, o da hemen ulaşabildiği herkese mesaj attı.

Yukarıdakinden yırttım ama başka bir yerde dolandırıldım, çok küçük bir meblağ ama çok ağrıma gitmişti. Bilindik bir haber sitesinde saç modelleri ile ilgili haber vardı(o dönem de saçımı kestireceğim model bakıyorum) kısa saç fotoğraflarına bakıyorum haberin. Her model bir sayfada ve diğer modeli görmek için geç ya da ileri diye bir buton var ona basıyorum. Aslında garip geldi çünkü siteyi sık kullanıyorum hiç böyle butona basarak ilerlememiştim diyorum içinden de. Son modelden sonra ekranda üyeliğiniz tamamlandı yazdı. Müşteri hizmetlerini aradım hemen ayda 12 liraya bir yere üye olmuşum, hemen parayı çekmiş. Ve işin en can sıkıcı hali müşteri temsilcisi böyle olay yaşadıklarını ama operatörün bir şey yapamadığını söyledi. Üyeliği iptal ettirip, tavsiyesi üzerine internetten üyelik ya da alışverişe hattımın kapatılması oldu. Ama kendimi çok salak hissetmiştim ve kendime çok kızmıştım.

Banada böyle yazan oldu eşimin 2 teyzesi ve dayısının hesabından yazdılar, ilk anlam veremedim bir samimiyetim de yok hele ki eşimin dayısıyla ne işim olur, neyse bana selam nasılsın yazdılar bende dedim hayırdır dayı birşey mi oldu dedi marketten hediye çeki vereceğim, hemen anladım 3 hesabada engeli bastım şikayet ettim hemen bu nedir ya Allah aşkına bir bu kalmıştı yapılmayan

Dikkatli olmak lazim bu devrde kimse kimseye 1 lira vermiyor

İnanmayın bidaha ..

Hiç bir şey anlamadım teşekkürler

Iyi 190 tl ile kurtulmussunuz

Benim annemi de dün akşam bi numara aramış yok efendim emniyetten arıyoruz da iaşe yardımı yapıcaz şuraya gelin falan diye bugün şikayet edicem. Dolandırıcı acemi heralde emniyetin iaşe verdiği nerde görülmüş

yakın zamanda evimize annemin adına hiç tanımadığımız hayatımızda görmediğimiz insanlara borcumuz olduğu yazan bir icra kağıdı geldi. annemin kimlik bilgileri, tebligat zarfındaki adres doğru ama asıl ödeme emrindeki yazıda adresi bilmem nerenin bilmemne köyü gözüküyor. ve soyadının bir harfi yanlış yazılmış. hemen avukatları aradım. icra müdürlüğüne itiraz yazısı yazıldı. ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. dolandırıcılar yoklama çekti, miktar az bir miktar, eğer ki kişi uyanık olmazsa, korkarsa ya da aman bu meblağ için evime haciz gelmesine değmez diyerek o parayı yatırırsa, itiraz edilmezse devamı milyonlarla ifade edilen rakamlar olarak gelebiliyormuş. böylesi de var, dikkatli olun.

Öncelikle geçmiş olsun aynı olay yaklaşık 1 ay önce benim başıma geldi durumu anlayınca hemen operatörümü aradım ve durumdan bahsettim mobil ödemeyi kapatıyoruz herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız dediler, faturamdan ücret falan kesmediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…