- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Aynısını benim arkadaşın hesabına da oldu . Onun hesabından bizim arkadaştan 100 tl kestirdi faturasına yansıdı sonra baktık hesap çalınmış meğerEvet arkadaşlar dolandırıldım. Üniversite arkadaşımın sosyal medya hesabını ele geçirmşler. Bana dedi çok ünlü bir market zinciri hediye veriyor ben aldım sende faydalan dedi tmm dedim. 2020 ye AÇIK yaz yolla dedi yazdım. Korkma ücret kesmiyor lar dedi ben kefilm dedi. Süre bitiyor çabuk hemen dedi aceleye getirdi. Meğer mobil ödemeyi açtırms faturam dan 190 tl kesti operatör den. Sonra dedi hediye 1250 tl kazandın dedi. Kredi kartinin ön arka yüzünü çek at yolla ya lım hesaba deyince jeton düştü. Numaranı ver arayacağım ayrıntılı anlat şu isı dedim pat engeli bastı. Sosyal medya üzerinden oldu. O arkadasa ulaştım bugün Full karakol da imiş hesabı çalınmış. Çok güvenilir bir kızdı inandım başta. Sonra anladım kart bilgisini isteyince. 190 tl fatura ma yansıdı. Eşim önce kızdı mal mal mal dedi ben çok üzül unce de sonra da teselli etti .
Dikkatli olmak lazim bu devrde kimse kimseye 1 lira vermiyorEvet arkadaşlar dolandırıldım. Üniversite arkadaşımın sosyal medya hesabını ele geçirmşler. Bana dedi çok ünlü bir market zinciri hediye veriyor ben aldım sende faydalan dedi tmm dedim. 2020 ye AÇIK yaz yolla dedi yazdım. Korkma ücret kesmiyor lar dedi ben kefilm dedi. Süre bitiyor çabuk hemen dedi aceleye getirdi. Meğer mobil ödemeyi açtırms faturam dan 190 tl kesti operatör den. Sonra dedi hediye 1250 tl kazandın dedi. Kredi kartinin ön arka yüzünü çek at yolla ya lım hesaba deyince jeton düştü. Numaranı ver arayacağım ayrıntılı anlat şu isı dedim pat engeli bastı. Sosyal medya üzerinden oldu. O arkadasa ulaştım bugün Full karakol da imiş hesabı çalınmış. Çok güvenilir bir kızdı inandım başta. Sonra anladım kart bilgisini isteyince. 190 tl fatura ma yansıdı. Eşim önce kızdı mal mal mal dedi ben çok üzül unce de sonra da teselli etti .
Evet arkadaşlar dolandırıldım. Üniversite arkadaşımın sosyal medya hesabını ele geçirmşler. Bana dedi çok ünlü bir market zinciri hediye veriyor ben aldım sende faydalan dedi tmm dedim. 2020 ye AÇIK yaz yolla dedi yazdım. Korkma ücret kesmiyor lar dedi ben kefilm dedi. Süre bitiyor çabuk hemen dedi aceleye getirdi. Meğer mobil ödemeyi açtırms faturam dan 190 tl kesti operatör den. Sonra dedi hediye 1250 tl kazandın dedi. Kredi kartinin ön arka yüzünü çek at yolla ya lım hesaba deyince jeton düştü. Numaranı ver arayacağım ayrıntılı anlat şu isı dedim pat engeli bastı. Sosyal medya üzerinden oldu. O arkadasa ulaştım bugün Full karakol da imiş hesabı çalınmış. Çok güvenilir bir kızdı inandım başta. Sonra anladım kart bilgisini isteyince. 190 tl fatura ma yansıdı. Eşim önce kızdı mal mal mal dedi ben çok üzül unce de sonra da teselli etti .
Hiç bir şey anlamadım teşekkürlerEvet arkadaşlar dolandırıldım. Üniversite arkadaşımın sosyal medya hesabını ele geçirmşler. Bana dedi çok ünlü bir market zinciri hediye veriyor ben aldım sende faydalan dedi tmm dedim. 2020 ye AÇIK yaz yolla dedi yazdım. Korkma ücret kesmiyor lar dedi ben kefilm dedi. Süre bitiyor çabuk hemen dedi aceleye getirdi. Meğer mobil ödemeyi açtırms faturam dan 190 tl kesti operatör den. Sonra dedi hediye 1250 tl kazandın dedi. Kredi kartinin ön arka yüzünü çek at yolla ya lım hesaba deyince jeton düştü. Numaranı ver arayacağım ayrıntılı anlat şu isı dedim pat engeli bastı. Sosyal medya üzerinden oldu. O arkadasa ulaştım bugün Full karakol da imiş hesabı çalınmış. Çok güvenilir bir kızdı inandım başta. Sonra anladım kart bilgisini isteyince. 190 tl fatura ma yansıdı. Eşim önce kızdı mal mal mal dedi ben çok üzül unce de sonra da teselli etti .
Iyi 190 tl ile kurtulmussunuzEvet arkadaşlar dolandırıldım. Üniversite arkadaşımın sosyal medya hesabını ele geçirmşler. Bana dedi çok ünlü bir market zinciri hediye veriyor ben aldım sende faydalan dedi tmm dedim. 2020 ye AÇIK yaz yolla dedi yazdım. Korkma ücret kesmiyor lar dedi ben kefilm dedi. Süre bitiyor çabuk hemen dedi aceleye getirdi. Meğer mobil ödemeyi açtırms faturam dan 190 tl kesti operatör den. Sonra dedi hediye 1250 tl kazandın dedi. Kredi kartinin ön arka yüzünü çek at yolla ya lım hesaba deyince jeton düştü. Numaranı ver arayacağım ayrıntılı anlat şu isı dedim pat engeli bastı. Sosyal medya üzerinden oldu. O arkadasa ulaştım bugün Full karakol da imiş hesabı çalınmış. Çok güvenilir bir kızdı inandım başta. Sonra anladım kart bilgisini isteyince. 190 tl fatura ma yansıdı. Eşim önce kızdı mal mal mal dedi ben çok üzül unce de sonra da teselli etti .
Öncelikle geçmiş olsun aynı olay yaklaşık 1 ay önce benim başıma geldi durumu anlayınca hemen operatörümü aradım ve durumdan bahsettim mobil ödemeyi kapatıyoruz herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız dediler, faturamdan ücret falan kesmediler.Evet arkadaşlar dolandırıldım. Üniversite arkadaşımın sosyal medya hesabını ele geçirmşler. Bana dedi çok ünlü bir market zinciri hediye veriyor ben aldım sende faydalan dedi tmm dedim. 2020 ye AÇIK yaz yolla dedi yazdım. Korkma ücret kesmiyor lar dedi ben kefilm dedi. Süre bitiyor çabuk hemen dedi aceleye getirdi. Meğer mobil ödemeyi açtırms faturam dan 190 tl kesti operatör den. Sonra dedi hediye 1250 tl kazandın dedi. Kredi kartinin ön arka yüzünü çek at yolla ya lım hesaba deyince jeton düştü. Numaranı ver arayacağım ayrıntılı anlat şu isı dedim pat engeli bastı. Sosyal medya üzerinden oldu. O arkadasa ulaştım bugün Full karakol da imiş hesabı çalınmış. Çok güvenilir bir kızdı inandım başta. Sonra anladım kart bilgisini isteyince. 190 tl fatura ma yansıdı. Eşim önce kızdı mal mal mal dedi ben çok üzül unce de sonra da teselli etti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?