- Konu Sahibi Mutluanne88
-
O ne . Geri ödeme yapıldı mı peki Size. Benim de vodafoneAynisi annemin başına gelmişti, hem de mesaj iletilmemis zannedip bi kaç kez yollamış 350 tl gibi bir rakam faturasına yansımıştı.
Vodafonu aradım bi dünya laf saydım, bu dolandiricilarla işbirliği yapıyorsunuz diye ne dediysem ise yaramamıştı. En son btk ya yazdım da sorun öyle çözüldü. Siz de hemen btk ya yazın.
Amin canm tsk edermGecmis olsun yazayim en usteki herkes bilgilensin konu ustte kalsin.zaten sosyal medya cikti cikali bosanmalar dolandirilmalar intiharlar mutsuzluklar cikti.sonumuz hayrola
Bu çok bilindik bir dolandırma yöntemi aslındaEvet arkadaşlar dolandırıldım. Üniversite arkadaşımın sosyal medya hesabını ele geçirmşler. Bana dedi çok ünlü bir market zinciri hediye veriyor ben aldım sende faydalan dedi tmm dedim. 2020 ye AÇIK yaz yolla dedi yazdım. Korkma ücret kesmiyor lar dedi ben kefilm dedi. Süre bitiyor çabuk hemen dedi aceleye getirdi. Meğer mobil ödemeyi açtırms faturam dan 190 tl kesti operatör den. Sonra dedi hediye 1250 tl kazandın dedi. Kredi kartinin ön arka yüzünü çek at yolla ya lım hesaba deyince jeton düştü. Numaranı ver arayacağım ayrıntılı anlat şu isı dedim pat engeli bastı. Sosyal medya üzerinden oldu. O arkadasa ulaştım bugün Full karakol da imiş hesabı çalınmış. Çok güvenilir bir kızdı inandım başta. Sonra anladım kart bilgisini isteyince. 190 tl fatura ma yansıdı. Eşim önce kızdı mal mal mal dedi ben çok üzül unce de sonra da teselli etti .
Hiç duymamış tim yaa bu tip bir sahtekarlıkBu çok bilindik bir dolandırma yöntemi aslında
Geçmiş olsun
onlarda telefonda hipnoz yontemi kullanıyorlarmış. proflar falan bile kanıyor. kanmam dememek lazim yani ozel yontemler kullaniyorlar.İşte asla asla demeyeceksin.
Ben de telefondan arayip polisim, paranizi getirin filan diyenlere inananlari anlamiyorum.
Cok gecmis olsun, tam zamaninda anlamissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?