ben en kötü en çirkin insanım galiba....

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Hanımlar merhaba inanın artık nefes almak mecburiyetten geliyor. Keşke bir kaza olsa da kurtulsam diyorum. Psikolojim o kadar bozuk ki... Küçüklüğümden beri hep lakap takılıp alay edildi okul yaşantım da hemde fiziksel özellikler çirkin olduğuma ilgili .....O kadar özgüvenim yok ki ..zorluyor rol yapıyorum varmış gibi... kimi zaman ....yaş 28 oldu...erkek arkadaş bile edinmedim. ...hep çok çirkin dedim Ailem bu konuda önlem de almadı. ..hep ağlardım kahtolurdum çocuk diyip geçtiler alay konusunda.... 2 ay tatil için geldim ama tatil falan yok evde oturuyorum bizim evdekiler tatil anlayışı yok ...oysa ki maddi durumumuz o kadar kötü değil. .. Daha önceki konularını da hatırlarsınız babamın hakaretleri....bir yere tatil için göndermez izin vermez bu durumu namusa yormasi. ...bir çok davranışı cinsellige yormasi..... kendi istekleri yaptırmak istemesi ..hayır dememe rağmen tepkilerde bulunması. ..... ve suçlamaları. ......Bugün saydığı kelimeler 30 gün sonra defol git.... kötü kalpli ...kıskanç. ...içim kötü. ...meslek sahibi olmuşum para kazaniyormusum kendimi bir şey sanmışim. ......Tek derdi ben kendimi savunmak için cevap vermeyecemişim ..hayır demicekmisim... her şeye sinirleniyormusum. .... hanımlar tatile geldiğimden beri bir yere gitmek yok tv koltuk....para harcarim müsrif harcamam cimri.....babam araba almak için para biriktir ortak alalım diyor ....ama ortak demek ben arabayı zorla alırım kullanmak için. .. abim de var ondan bana sira gelmez ailecek ömrümüz para biriktir mal al ile geçti ama ben bıktım bu para mevzularindan............ Artık bu psikoloji de ozguvensizlik alay edilmek beğenilmemekten dolayı her şeyi yanlış anlar da oldum herkes kötülüğume konuşuyor laf sokuyor her kelime alay ediyorlar gibi geliyor. ..... Kendimle baş edemiyorum ...ölesim geliyor

Yanlis hatirlamiyorsam sen ailenden ayri yasiyordun degil mi tatil bile olsa niye eve donuyorsun ki hadi ziyaret ettin neden onca sure kaliyorsun sen calisiyormussun zaten butun sene kenari 3-5 bisey atsan yaza denizinede gidersin niye inatla ailenlesin onu anlamadim yada kacirdigim yerler mi var ?

Mesleginiz var Para kazanıyorsunuz neden 2 ay tatil için ailenizin yanına gidiyorsunuz ben babamdan böyle tavırlar gorecegime evimde otururum daha iyi. Ben öyle alay edilecek kadar çirkin olduğunuzu düşünmüyorum tabi doğuştan gelen bir kusurunuz yoksa. Bakımlı olmaya çalışın giyim tarzınızı değiştirin hobi edinin kurslara gidin sosyallesin kendinize güvenin.

28 yaşına gelmişsiniz.Para da kazanıyorsunuz. Neden ayrı yaşamıyorsunuz ?

Öğretmensiniz anlaşılan ..yaş konusuna takılmayın bence okuyum atanayım derken bu yaşlar normal kendinize güvenin

Oncelikle pozitif olun . Fiziksel olarak kimin ne ddeigine takilmayin siz herseyinizle ozelsiniz kimsenn sizi uzmesine izin vermeyin. Yasiniz daha cok genc. Hicbirsey icin gec degil. Sadce silkelenn ve kendiniz bir rota belirleyin . Kendinize guvenin ve depresyonla basa cikin. Egerki halledemezseniz kesinlikle profestonel yardim alin. Aileniz konusinda bence bu kadar mutsuzsaniz babanizin dedigini uygulayin ziyareti kisa kesin. Mutsuz oldugunuz hicbir seye zorlamayin kendinizi

Yanlis hatirlamiyorsam sen ailenden ayri yasiyordun degil mi tatil bile olsa niye eve donuyorsun ki hadi ziyaret ettin neden onca sure kaliyorsun sen calisiyormussun zaten butun sene kenari 3-5 bisey atsan yaza denizinede gidersin niye inatla ailenlesin onu anlamadim yada kacirdigim yerler mi var ?
Görev yaptığım yer de şuan hiç kimse yok ki...ilk yılımdi aile yanına geleceğim diye öldüm. ... arkadaş çevrem evli barkli ya da işte çalışıyor Vs. ....görev yaptığım yerdeki kişilerde memlekete dağılmış. ..bir arkadaşım çağırdı ...gidersen hakkını helal etmemiş. .istanbul a tek başıma gidersem başıma kötü şeyler gelirmiş havaalanı taksiye binsem kaçirirmıs Vs babama göre en doğruyu onlar biliyor güvensizlik hakaret ediyorlar benim bir sinirlenmem tepkim de kötü kalpli agresif bir insansın deniliyor . Hadi ailecek tatile gidelim maddi olarak ben karşılayim onu da kabul etmiyorlar. ..yok paran yoktur Vs ...yaa maaşım var şükür .. ne yapsam olmuyor ...bekar tek başına olmak böyle bir şey herhalde kimsenin yanina siğamiyorsun

kendinize güvenin öncelikle ne çirkin denilebilecek bayanların mutlu evlilikleri var ne dünya güzeli bayanlar hala bekar biliyormusunuz.Ailemizi maalesef biz seçemiyoruz bir şekilde kendi hayatınıza bakın derim ben işe staja kursa vesaire gitmem lazım diyip 4 5 gunluğune kendınız tatile çıkın mesela onlara söylemeden çalışan bayan olarak hakkınız bu sizin

Mesleginiz var Para kazanıyorsunuz neden 2 ay tatil için ailenizin yanına gidiyorsunuz ben babamdan böyle tavırlar gorecegime evimde otururum daha iyi. Ben öyle alay edilecek kadar çirkin olduğunuzu düşünmüyorum tabi doğuştan gelen bir kusurunuz yoksa. Bakımlı olmaya çalışın giyim tarzınızı değiştirin hobi edinin kurslara gidin sosyallesin kendinize güvenin.
Toplumda biri yaklaşmadan muhabbet baslatamiyirum ...... bir de hep kendimi sorgularım yanlış bir şey mi dedim kırıldı mı. ..alay ederler mi... görev yaptığım yer zorunlu hizmet bölgesi kimse kalmadı ki oralarda

Görev yaptığım yer de şuan hiç kimse yok ki...ilk yılımdi aile yanına geleceğim diye öldüm. ... arkadaş çevrem evli barkli ya da işte çalışıyor Vs. ....görev yaptığım yerdeki kişilerde memlekete dağılmış. ..bir arkadaşım çağırdı ...gidersen hakkını helal etmemiş. .istanbul a tek başıma gidersem başıma kötü şeyler gelirmiş havaalanı taksiye binsem kaçirirmıs Vs babama göre en doğruyu onlar biliyor güvensizlik hakaret ediyorlar benim bir sinirlenmem tepkim de kötü kalpli agresif bir insansın deniliyor . Hadi ailecek tatile gidelim maddi olarak ben karşılayim onu da kabul etmiyorlar. ..yok paran yoktur Vs ...yaa maaşım var şükür .. ne yapsam olmuyor ...bekar tek başına olmak böyle bir şey herhalde kimsenin yanina siğamiyorsun

Alakasi yok bekarlikla sen kendi fikirlerini kararlilikla uygulayamiyorsun taaa baska sehirden oraya baban seni yonlendiriyor niye izin veriyorsun sen maddi olarak ozgursun evin ayri kesen ayri babadir ama bu kadar yipratiyorsa bir dur denilir yani sen bunu yapmassan kimse seni dusunecek gibi degil azicik guven kendine ve kendi aklinla hareket et 28 yasinda ekmegini almis kadinsin cocuk degilsin ya

Alakasi yok bekarlikla sen kendi fikirlerini kararlilikla uygulayamiyorsun taaa baska sehirden oraya baban seni yonlendiriyor niye izin veriyorsun sen maddi olarak ozgursun evin ayri kesen ayri babadir ama bu kadar yipratiyorsa bir dur denilir yani sen bunu yapmassan kimse seni dusunecek gibi degil azicik guven kendine ve kendi aklinla hareket et 28 yasinda ekmegini almis kadinsin cocuk degilsin ya
Memur olduğum için göndermişler. ...orada gözleri görmüyormuş. .....çok kalbim kırıldı atanamasaymisim öğrenim kredisi borcum ...harçlık Vs ona kalirmis masraftan kurtulmuş. ..

28 yaşına gelmişsiniz.Para da kazanıyorsunuz. Neden ayrı yaşamıyorsunuz ?
2 ay tatil için geldim. Görev yaptığım yer zorunlu hizmet bölgesi kimse yok suan orada ...memleket bizim batıda kalıyor. ..aile dedik geldik ama ben çoktan ikinci evlat olmuşum abim ve gelin etrafında dönüyor annem ve babamda .... .. herşeyime hayır derler.... destek yok.... 28 yasindaymisim gibi davranıyorlar. Seneye farklı planlar yapacağım olmuyor böyle......

Toplumda biri yaklaşmadan muhabbet baslatamiyirum ...... bir de hep kendimi sorgularım yanlış bir şey mi dedim kırıldı mı. ..alay ederler mi... görev yaptığım yer zorunlu hizmet bölgesi kimse kalmadı ki oralarda
Bende eskiden öyleydim illaki karşıdaki konu açsın diye beklerdim ama artık yendim bunu mesela söyle yapabilirsiniz marketemi gittiniz kasiyerle konuşun parkami gittiniz yanınıza birimi oturdu bi şekilde konuşun insan tanımadığı bi daha gormeyecegi insanlarla daha rahat konuşuyor bu şekilde bu sorunu asabilirsiniz.

Canim yaa öyle deme niye cirkin olasin ama biraz hayata karsi durman lazim. Risk almalisin. Mesela bir seminer var gibisinden bir yalan uydur tek basina bir tura katil tatile cik. Sosyalleş insanlara yaklasmaktan cekinme

Bu babayla omur gecmez.
Diyosunki abim ve yengem ilk planda ben ikinci plandayim.
Aslinda bu cokta normal.
Onlar yani basinda, sense uzaktasin.
Sen onlardan ayri bi hayat yasiyosun, onlar senin hic bisyine karismiyorlar.
Seni azad etmisler.
Evet baban karisiyor bi nevi,ama oda dengesiz ayarsiz bi baban oldugundan.
Hic bi mecburiyetin yok, ayri cep ayri haytlar.

Bence sende bi adim at ve tam anlamiyla ayril ailenden. Kendi parani kendin icin biriktir. Tatile git arkdaslarinla. Zaten uzak sehjrdesin. Ne bilsinler. Bilirlersede gitmis gelmis olursun ve buna deger. Biraz insan oldugunu anlarsin, kafani bosaltirsin. Baban sana her turlu bagiracak, kizacak, bazi bosa bagirmis olmasin derim ben :).

baba deyince insanın basireti bağlanıyor ama sizinki biraz abartı olmuş bir dur demeniz gerek. 2 ay orada kalıp ta günlerinizi niye zehrediyorsunuz. madem kendinizde eksik bulduğunuz yerler var, e maaşınız da var. kamplar, kurslar bulun. kendinize yatırım yapın, kendinizle ilgilenin. zaten sizi bu psikolojiye iten insanlar anne-babanız sanırım. onların yanında tatil filan olmaz.

Görev yaptığın yerde varsın kimse olmasın tek başına ol. Bu hakaretleri duymaktan iyi değil midir? Ben olsam giderim, yüzüne bakmam bir daha.

Back
X