- 30 Ocak 2011
- 1.529
- 448
- 323
Hanımlar merhaba inanın artık nefes almak mecburiyetten geliyor. Keşke bir kaza olsa da kurtulsam diyorum. Psikolojim o kadar bozuk ki... Küçüklüğümden beri hep lakap takılıp alay edildi okul yaşantım da hemde fiziksel özellikler çirkin olduğuma ilgili .....O kadar özgüvenim yok ki ..zorluyor rol yapıyorum varmış gibi... kimi zaman ....yaş 28 oldu...erkek arkadaş bile edinmedim. ...hep çok çirkin dedim Ailem bu konuda önlem de almadı. ..hep ağlardım kahtolurdum çocuk diyip geçtiler alay konusunda.... 2 ay tatil için geldim ama tatil falan yok evde oturuyorum bizim evdekiler tatil anlayışı yok ...oysa ki maddi durumumuz o kadar kötü değil. .. Daha önceki konularını da hatırlarsınız babamın hakaretleri....bir yere tatil için göndermez izin vermez bu durumu namusa yormasi. ...bir çok davranışı cinsellige yormasi..... kendi istekleri yaptırmak istemesi ..hayır dememe rağmen tepkilerde bulunması. ..... ve suçlamaları. ......Bugün saydığı kelimeler 30 gün sonra defol git.... kötü kalpli ...kıskanç. ...içim kötü. ...meslek sahibi olmuşum para kazaniyormusum kendimi bir şey sanmışim. ......Tek derdi ben kendimi savunmak için cevap vermeyecemişim ..hayır demicekmisim... her şeye sinirleniyormusum. .... hanımlar tatile geldiğimden beri bir yere gitmek yok tv koltuk....para harcarim müsrif harcamam cimri.....babam araba almak için para biriktir ortak alalım diyor ....ama ortak demek ben arabayı zorla alırım kullanmak için. .. abim de var ondan bana sira gelmez ailecek ömrümüz para biriktir mal al ile geçti ama ben bıktım bu para mevzularindan............ Artık bu psikoloji de ozguvensizlik alay edilmek beğenilmemekten dolayı her şeyi yanlış anlar da oldum herkes kötülüğume konuşuyor laf sokuyor her kelime alay ediyorlar gibi geliyor. ..... Kendimle baş edemiyorum ...ölesim geliyor