Görev yaptığım yer de şuan hiç kimse yok ki...ilk yılımdi aile yanına geleceğim diye öldüm. ... arkadaş çevrem evli barkli ya da işte çalışıyor Vs. ....görev yaptığım yerdeki kişilerde memlekete dağılmış. ..bir arkadaşım çağırdı ...gidersen hakkını helal etmemiş. .istanbul a tek başıma gidersem başıma kötü şeyler gelirmiş havaalanı taksiye binsem kaçirirmıs Vs babama göre en doğruyu onlar biliyor güvensizlik hakaret ediyorlar benim bir sinirlenmem tepkim de kötü kalpli agresif bir insansın deniliyor . Hadi ailecek tatile gidelim maddi olarak ben karşılayim onu da kabul etmiyorlar. ..yok paran yoktur Vs ...yaa maaşım var şükür .. ne yapsam olmuyor ...bekar tek başına olmak böyle bir şey herhalde kimsenin yanina siğamiyorsunYanlis hatirlamiyorsam sen ailenden ayri yasiyordun degil mi tatil bile olsa niye eve donuyorsun ki hadi ziyaret ettin neden onca sure kaliyorsun sen calisiyormussun zaten butun sene kenari 3-5 bisey atsan yaza denizinede gidersin niye inatla ailenlesin onu anlamadim yada kacirdigim yerler mi var ?
Toplumda biri yaklaşmadan muhabbet baslatamiyirum ...... bir de hep kendimi sorgularım yanlış bir şey mi dedim kırıldı mı. ..alay ederler mi... görev yaptığım yer zorunlu hizmet bölgesi kimse kalmadı ki oralardaMesleginiz var Para kazanıyorsunuz neden 2 ay tatil için ailenizin yanına gidiyorsunuz ben babamdan böyle tavırlar gorecegime evimde otururum daha iyi. Ben öyle alay edilecek kadar çirkin olduğunuzu düşünmüyorum tabi doğuştan gelen bir kusurunuz yoksa. Bakımlı olmaya çalışın giyim tarzınızı değiştirin hobi edinin kurslara gidin sosyallesin kendinize güvenin.
Görev yaptığım yer de şuan hiç kimse yok ki...ilk yılımdi aile yanına geleceğim diye öldüm. ... arkadaş çevrem evli barkli ya da işte çalışıyor Vs. ....görev yaptığım yerdeki kişilerde memlekete dağılmış. ..bir arkadaşım çağırdı ...gidersen hakkını helal etmemiş. .istanbul a tek başıma gidersem başıma kötü şeyler gelirmiş havaalanı taksiye binsem kaçirirmıs Vs babama göre en doğruyu onlar biliyor güvensizlik hakaret ediyorlar benim bir sinirlenmem tepkim de kötü kalpli agresif bir insansın deniliyor . Hadi ailecek tatile gidelim maddi olarak ben karşılayim onu da kabul etmiyorlar. ..yok paran yoktur Vs ...yaa maaşım var şükür .. ne yapsam olmuyor ...bekar tek başına olmak böyle bir şey herhalde kimsenin yanina siğamiyorsun
Memur olduğum için göndermişler. ...orada gözleri görmüyormuş. .....çok kalbim kırıldı atanamasaymisim öğrenim kredisi borcum ...harçlık Vs ona kalirmis masraftan kurtulmuş. ..Alakasi yok bekarlikla sen kendi fikirlerini kararlilikla uygulayamiyorsun taaa baska sehirden oraya baban seni yonlendiriyor niye izin veriyorsun sen maddi olarak ozgursun evin ayri kesen ayri babadir ama bu kadar yipratiyorsa bir dur denilir yani sen bunu yapmassan kimse seni dusunecek gibi degil azicik guven kendine ve kendi aklinla hareket et 28 yasinda ekmegini almis kadinsin cocuk degilsin ya
2 ay tatil için geldim. Görev yaptığım yer zorunlu hizmet bölgesi kimse yok suan orada ...memleket bizim batıda kalıyor. ..aile dedik geldik ama ben çoktan ikinci evlat olmuşum abim ve gelin etrafında dönüyor annem ve babamda .... .. herşeyime hayır derler.... destek yok.... 28 yasindaymisim gibi davranıyorlar. Seneye farklı planlar yapacağım olmuyor böyle......28 yaşına gelmişsiniz.Para da kazanıyorsunuz. Neden ayrı yaşamıyorsunuz ?
Bende eskiden öyleydim illaki karşıdaki konu açsın diye beklerdim ama artık yendim bunu mesela söyle yapabilirsiniz marketemi gittiniz kasiyerle konuşun parkami gittiniz yanınıza birimi oturdu bi şekilde konuşun insan tanımadığı bi daha gormeyecegi insanlarla daha rahat konuşuyor bu şekilde bu sorunu asabilirsiniz.Toplumda biri yaklaşmadan muhabbet baslatamiyirum ...... bir de hep kendimi sorgularım yanlış bir şey mi dedim kırıldı mı. ..alay ederler mi... görev yaptığım yer zorunlu hizmet bölgesi kimse kalmadı ki oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?