onun üstünlükten anladığı oysa çıkarıp yapmak lazım bacım. gerekirse tavana bile işerim, hiç gelemem bu geyiklere. (böyle konuştuğuma bakmayın, zamanında böyle üstünlük sağlayan birinden fena çekmişliğim var. bu yüzden bu tür insanlara boyun eğilmemesi gerektiğii öğrendim, çünkü boyun eğsen de yaranamıyosun. aksine ezdikçe eziyolar.. of.)
:)erkek arkadaşıma bazen bi konu üzerinde tartışırken benim dediğim olacak diyorum sinirleniyor ben erkeğim diyor.ne diyon la sen diyorum hemen dudağını büzüp özür diliyor:))))bunun sırrı mı:)fedakarlıkkkkkkk saygı veeee sevgiiiii:)
bu ben erkeği lafını yanılış anlayıp apır sapır şeyler yapıyosa bende karşıyım ama onun dışında bi itirazım yok
bir kadın gece dışarı çıkamaz neden iti kopuğu var
bir kadın küfür edemez öle toplum içinde neden çünkü o bir kadın ve her zaman nazik olmalı
çok sesli gülemez
öle kafasına her estiğinde bir yere gidemez
ve daha bir çok şey belki biraz geri kafalı olabilirim ve tepikili olabilirsiniz
ama diyorum ben erkeğim lafını yanlış anlayıp saçmalamadığı sürece gayet mantıklı
çünkü bazen öle kadınlar var ki (sözüm meclisten dışarı) bu lafı duymalı ve yerini bilmeli