... ben erkeğim... gibi gibi cümleleri kurmalarının sebebleri gene erkekler değilmi. hemn kendileri yapıyorlar hemde kendilerini överek ben yaparım diyorlar.bu resmen bi aleti bozup sonra ben yapabilirim diyip kendi bozduğu seyi kendi tamir edip övünmesi gibi bişi.....klava:
böyle bir cümleyle karşılaştığınız zaman şu cevabı verin:
-"sana öyle geliyo"
ve o suratın morarmasını izleyin. öhöm.
Ben erkeğim'miş lafa bakk..erkeklikleri önlerindeki malum şeyden ibaret oldukları için kendilerini üstün sandıklarını düşünüyorlar...
ben erkeğim dediğinde şeyini koparasım geliyo. bak bakalım şimdi aynısını söyleyebilecen mi kaydirigubbakcemile3
bazen keşke erkekler hamile kalsa dediğimde dellenio. şeyleri güç sembolü onlar için delikafaduldendelikafadulden
çok sinir oluyorum bu lafa.benim eşim devamlı der bunu.bende kadınım erkeğim diye bişey yok her ikiside eşittir derim.eşiminde dediği laf duvara işe bakim işeyebiliyonmu der.delimidir nedir.bunuda nerden öğrenmişse söyleyip duruyo...
çok sinir oluyorum bu lafa.benim eşim devamlı der bunu.bende kadınım erkeğim diye bişey yok her ikiside eşittir derim.eşiminde dediği laf duvara işe bakim işeyebiliyonmu der.delimidir nedir.bunuda nerden öğrenmişse söyleyip duruyo...
ben olsam bacağımı ayırıp işerim orda işte. bütün mesele duvara işemekse biz de işeriz nedir yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?