''Ben Erkeğim'' kelimesinden NEFRET ediyorum.

Bende boyle bi cumle kurmustum.. hatta eklemistim..

Tam tersi bi hayat olsaydi, kadinlar hep barlarda gezseydi, geceleri disarlarda dolassalardi, erkeklerde evde oturup dizi baksaydi, orgu yapsalardi sokaklar ne kadar guvenilir olurdu.. degilmi? :içelim:

eşim de çok sık olmasa da arada kullanır bu cümleyi..
egolarını tatmin ediyolar işte..
aman kullansın çok da problem değil açıkcası..

Ben erkeğim'miş lafa bakk..erkeklikleri önlerindeki malum şeyden ibaret oldukları için kendilerini üstün sandıklarını düşünüyorlar...

benim sevdiğim hiç demez ama ima eder
bende hiç bi sakıncası yok
o mutlu oluyosa desin...

arada beni kızdırmak için soyler...
bende Aşkıma.. sen erkeksen bende ''gızım'' derim..
oda ama benım ''karımsın'' diyerek tatlıya baglar..

böyle bir cümleyle karşılaştığınız zaman şu cevabı verin:

-"sana öyle geliyo"

ve o suratın morarmasını izleyin. öhöm.

Haha, ayni lafi bende demistim, ve dedigin gibi cok kotu oldu..
Pisman oldum sonra ya.. Cok asagilayici birsey, bu kadarina da gerek yok..
Sende kadinmisin deseler bana, ne olursa olsun, cok kirilirdim benneyaptımki

koptum canımm yaa :roflol:

çok sinir oluyorum bu lafa.benim eşim devamlı der bunu.bende kadınım erkeğim diye bişey yok her ikiside eşittir derim.eşiminde dediği laf duvara işe bakim işeyebiliyonmu der.delimidir nedir.bunuda nerden öğrenmişse söyleyip duruyo...

haha koptum ayy lafa bak delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Tartışmanın ortasında neden sen yapıosunda ben yapamıorum neden neden neden diye sorularımın cevabının "çünkü ben erkeğim" olduğunu duyduğumda deliriyorum..
Evet eşit değiliz onun yapamadığı bnm yaptığım şeylerde var ve bu çok oldu..
İşte Allah'ın adaleti.. Her neden diye sorusndan sonra çnkü eşit değiliz sen erkeksin ben kızım cevabını aldığındaki delirmesine bayılıyorum :lepi:

ben olsam bacağımı ayırıp işerim orda işte. bütün mesele duvara işemekse biz de işeriz nedir yani.

Her erkek illaki ki söyler bunu kizlar...
Her erkegin azgindan mutlaka duyariz bu cümleyi ama napicaksiniz gülü seven dikenine katlanir...
Malum erkekde bir üstünlük duygusu vardir herzaman bence o size öyle dediginde susun ve dinleyin sadece...muhakak bir gü nzamani ve yeri geldigindede sizde ona bende kadinim bende bunu yaprim degin...kirmadan incitmeden yani o ben erkegim yaparim dediginde heyt höyt yerine bence zamamnini beklemek en zaindan ben öyle yapiyorum haa söylerkende gülmeyi ihmal etmiyorum tabi ..benimkide allahtan hatasini anliyor susuyo ve gülüyo
valla kizlar sizinkileri bilmem ama benimkinde bu formül ise yariyo....:)

Son düzenleme:
benim esimde bu lafi bi kac kere söylemisti ilk baslarda..sadece bu söz yüzünden kavgalarimiz oldu...o günden beri söylemiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…