Ben eşime nasıl güveneceğim?

Konudan bağımsız kolileme olayları nerede oluyor iş yerinde mi yoksa bizler de gidip yapabilir miyiz? Belediyeler mi yapıyor şimdi bile oluyorsa ben de gideyim yardıma :( bilen var mi?

Sadece bu sebepten dolayı mı güvenmiyor musunuz?Yoksa daha önce böyle vukuatları oldu mu?Keşke güvenmediğiniz adamla evlenmeseydiniz.

Bekar kizlarla koli yapma mi? Assssla kabul edilemez. Acil bosanin. Hey allahim yarabbim.

Konudan bağımsız kolileme olayları nerede oluyor iş yerinde mi yoksa bizler de gidip yapabilir miyiz? Belediyeler mi yapıyor şimdi bile oluyorsa ben de gideyim yardıma :KK43: bilen var mi?
Yasadiginiz ilin ve ilcenin sosyal medyasini takip ederseniz orada yonlendiriyorlar. Benim oldugum ilcede buyuk bir spor salonunda yurutuyorlar. İnsanlar yoruldukca yerini alacak kisilere ihtiyac duyuluyormus.

Bekar kizlarla koli yapma mi? Assssla kabul edilemez. Acil bosanin. Hey allahim yarabbim.

Yasadiginiz ilin ve ilcenin sosyal medyasini takip ederseniz orada yonlendiriyorlar. Benim oldugum ilcede buyuk bir spor salonunda yurutuyorlar. İnsanlar yoruldukca yerini alacak kisilere ihtiyac duyuluyormus.
Teşekkür ederim hemen bakıyorum keşke bilseydim önceden olsun 🙏🏻

Merhabalar kızlar böyle acılı gunde kalkıp derdimi paylaşmak istemezdim ama zaten haberlerden dolayi kendimi kaybettiğim su dönemde birde eşimin yalanıyla sarsıldım :KK43:
Ellerim ayaklarım buz tuttu nefes alışım değişti. Şöyleki eşim bu hafta deprem dolayısıyla ise gitmiyor ama her gün dışarı çıkacak birseyler buluyor evde duramıyorum haber izleyemiyorum diyip bende izleyemiyeceğim diyip kendimi hep izlerken ve ağlarken buluyorum bir de oğlum zaten beni yoruyor mahvoldum bu akşam çöp atarken eşim telefonla konuşur gibi yapti asla inanmadım telefonla konuştuğuna tamam hanıma sorayım eğer işimiz yoksa gelirim dedi neyse ben çöp attım geldim sabahtan beri beni asla umursamıyor aslaa sordu işimiz varmı işten kerem beni koli yardımına çağırıyor dedi bende git ne işim olucak sabahtan beri soruma bile cevap vermiyorsun dedim ondan sonra haklısın falan bir takım yalakaliklar yaptı daha sonra çıktı 2 saat geçti çok kişi varmı kalabalikmi dedim 15 dakikalık yere hala trafikte olduğunu söyledi ve orda zaten benim için bitti bende whatsapi açık genelde girmiyorum şirket telefonuna düşen mesajlar orda oluyor genelde neyse bir gireyim dedim ki meğerse iş yerinde ki bekar kizlarla koli yapmaya gidiyormusss adı yardım ama aslaaaaa yardıma değil bana yalan söylemesi zaten çabası güvenim yerle bir oldu ne yapayım ben şimdi
Peki, kocanız neden yalan söylüyor sizce? Çok sık boğaz eder misiniz?

Son düzenleme:
Bekar kadınlarla koli yapmaya gitse arıza çıkaracağınızı düşündüğü için ( ki haksızsın arıza çıkarmakta afet var) keremleyim demiş olabilir. Keşke sen ben de geleyim kolilere yardım ederim deseydiniz. İçiniz rahat ederdi.

Eşiniz kötü niyetli bir sapık bile olsa koli yaparken onca kalabalığın içinde kiminle ne yapabilir ki? Bu kadar mı güvenmiyorsunuz yani? Yardımı falan bırakıp ne yapabilirler yani? Bu işin öncesi de var mı?

Offf başlığı iki gündür koli hazırlayan "bekar kız" olarak okuyunca sinirlerim bozuldu. Hanımefendi iyi misiniz? Şu an koli, çuval hazırlayan insanlar ne durumda biliyor musunuz? Hem bedensel hem mental olarak tükenmiş durumdayız. Bir işe yarayabilmek için uğraşan insanlarız. İnanın kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne bakacak durumda değil. Kadın-erkek, genç-yaşlı herkes seferber olmuş durumda.

Koyun can derdinde, kasap ise kasap havası oynuyor. Kocanız kızlarla fingirdeme derdinde olsa bile yardım toplayan kızların kocanıza meraklı olacaklarını sanmıyorum. Psikopatlık derecesinde kıskanç eş çok sıkıntılı bir şey olduğu için adam "Kerem ile buluşacağını" söylemiştir büyük olasılıkla. Güvenmediğiniz biriyle de zaten evliliğe devam etmeniz hata.

Merhabalar kızlar böyle acılı gunde kalkıp derdimi paylaşmak istemezdim ama zaten haberlerden dolayi kendimi kaybettiğim su dönemde birde eşimin yalanıyla sarsıldım :KK43:
Ellerim ayaklarım buz tuttu nefes alışım değişti. Şöyleki eşim bu hafta deprem dolayısıyla ise gitmiyor ama her gün dışarı çıkacak birseyler buluyor evde duramıyorum haber izleyemiyorum diyip bende izleyemiyeceğim diyip kendimi hep izlerken ve ağlarken buluyorum bir de oğlum zaten beni yoruyor mahvoldum bu akşam çöp atarken eşim telefonla konuşur gibi yapti asla inanmadım telefonla konuştuğuna tamam hanıma sorayım eğer işimiz yoksa gelirim dedi neyse ben çöp attım geldim sabahtan beri beni asla umursamıyor aslaa sordu işimiz varmı işten kerem beni koli yardımına çağırıyor dedi bende git ne işim olucak sabahtan beri soruma bile cevap vermiyorsun dedim ondan sonra haklısın falan bir takım yalakaliklar yaptı daha sonra çıktı 2 saat geçti çok kişi varmı kalabalikmi dedim 15 dakikalık yere hala trafikte olduğunu söyledi ve orda zaten benim için bitti bende whatsapi açık genelde girmiyorum şirket telefonuna düşen mesajlar orda oluyor genelde neyse bir gireyim dedim ki meğerse iş yerinde ki bekar kizlarla koli yapmaya gidiyormusss adı yardım ama aslaaaaa yardıma değil bana yalan söylemesi zaten çabası güvenim yerle bir oldu ne yapayım ben şimdi
yazdım yazdım sildim, derde bak! İnsanlar ölüyor insanlar!!

Size olan ilgisizliğide kötü ayda yılda bir baş başa kalınan durumds bahanelerle kaçması başlı başına sorun

Bak buda bir bakış açısı bile mesela sonradam farkettim bende neden ben atıyorum ki rahatını bozmadigim için bana yalanlar söyledi bu kadar degersizlestim demekki çöp atmaya erinen adam koşa kosa kızları eve almaya gidiyor

Back
X