- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim cocugum benim yanimda, mahkeme bana verdi. Kadinin cocugu onlarin yaninda.
AminnnSu mübarek gecede tek dileğim senin çektiğin acıları çekmeleri ve Suna yürekten inanıyorum kimsenin ahi kimsede kalmaz ilahi adalet diye birşey var. Bu dünyada degilse bile öteki dünyada Allah göstersin bunu sana
Ben unutayimda, duymayayim, bilmeyeyimYuva yikanin yuvasi olmazmis icini ferah tut.Allah bu dunyada olmazsa ahirette soracak hesabini.mutlu olacaklarinida sanmiyorum er yada gec bulurlar belalarini
Ah iste onu basarabilsem...sen kendi dunyanda mutlu olmadigin icin onlari mutlu gormek elbette uzer herkesi uzerdi sanirim. once senin mutlu olman lazim ki onlari dusunmeyesin.
Ah iste onu basarabilsem...
Hani buyuk konusmayayim da ben boyle bir durumda, cocugumun daha saglikli gelismesi icin , cocugumu gostermemeyi tercih eder ve keyfime bakardim.![]()
planlarım var şehri terk etmek için, alt yapı oluşmasını bekliyorum. yazın kpss ye giricem ondan sonra hemenkaynanamın basına geldi,20 sene önce..
hala kocasının aşkıyla yanıyor..
tek tavsiyem kendıne yeni Bi hayat kurman..
bırak,ozenılen,merak edilen,hayatı doya doya yasayan sen ol..
gerekırse şehri terket..
4. yılımızdayız ama 1,5 yıllık evliyken bitti evliliğim. belirrsizlik, evliliğin bitmemesi mahvediyor.Nasil insanlr varya kinamiyim... allah korusunda rabbim ins yardimcin olsun... zor bi durum kac yillik evlisiniz bu arada
eşimin biriyle olduğunu duyuyordum sürekli kavga ettik. 10 gün ayrı kaldık. eşim yalvardı bidaha olmayacak diye. geldi, 20-25 gün sonra kadın intihar etmiş. onu tercih etti. bana da boşanma davası açtı.çok şey diyesim geldi de neyse...
zor bir durum gerçekten.. zaten ayrılıyomuydunuz da eşin başkasıyla yaşamaya başladı yoksa kadın yüzünden mi oldu olaylar. minik bebeğin varken bir erkek (adı baba) sadece seni değil çocugunuda aldatmış sayılır benim gözümde.
için rahat olsun kimsenin ahı yerde kalmaz. senin göz yaşlarının hesabını verirler eminim...
yuva yıkanın yuvası olur mu hiç ?