- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Rabb'im görüyor. Yavrumla düzenim olsun istiyorum. Şuan yatagımda bile eğreti yatıyorum. Çok dua ettim bugün. Allah'ım beni de görecektir..
Anlatmazdım ama hadi anlatayım sana çok üzüldüm çünkü ...Benim eşimin abisi evliymiş daha sonra abisinin karısı komşusuyla samimi olmaya başlamış ..Yedikleri içtikleri ayrı gitmemeye başlamış zamanla bu evli ve iki çocuklu komşu eşimin abisine göz koymuş falan işi pişirmiş bu ahlaksızlar iş ayyuka çıktıktan sonra kadını döve döve evden atmışlar..Kocasını da aynı şekilde sindirmişler .Ayrıca eşimin abisininde bir çocuğu varmış.Neyse bunlar evlenmişler biz onlar 4 yıllık evliyken evlendik eşimle ..Adam her zaman bu kadını aldattı ,ve 7 .yılda başkasını getirdi bu ikinci eşinin üstüne ...Ayrı yaşıyorlar ama hala resmi olarak evliler.Bu arada eşimin abisinin 3.getirdiği kadından da bir kızı oldu .Şimdi o kadın o kadar pişman ki çocuklarını bırakıp geldiğine ,ilk eşinin o kadar ahını aldığına ..Neler neler yani kuzucum bu hayatta kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor ,Rabbim mazlumun ahını çok güzel çıkartıyor.He eşimin abisine şimdilik bişi olduğu yok ama olmayacağı belli değil ..