• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

ayyy ne güzel dalga konusu ahahahhahahah:)
ya valla çok sinir bozucuydu...sen facebook aç bi tane..ex eşimle ne kadar ortak arkadaşım varsa ekle ve biz beraberiz diye anlat..çünkü düşünüyo ki adamın bundan kaçmasının sebebi benim... yani öyle sanıyor...oysa ben adamın yüzünü bile görmüyorum..böylece adamı da tiksindiriyor..yani bu ucuz değil de nedir...insan biraz kendine güvenir...bi duruşu olur..hemen ne bulaşıyosun etrafa..

yok işte kendince bir hataya düştüm filan diyor..sen yoktun bunalıma girdim filan..valla pek düşünmüyorum bu olanları...çünkü bana çok uzak bi tip...yani ucuz olmasın ben napayım..adamla berabersin ne diye benim arkadaşlarımı filan yazıp arıyorsun..
tamam anladım ben senide ucuz demek de insanı ucuzlatıyor gibi geliyor bana yani ne diye arasın senin arkadaşlara belliki duyurmaya çalışıyor senin eski eşinin aklı sende olabilir de sen bu adamla düşünüyor musun gerçekten

nasıl yani bu olaydan sonra ski eşin rezil oldu diyorsun rezil olan bir adamla mı geri barışmayı düşünüyotsun ayrıca ne bu ucuz da ucuz lafları ne olursa olsun bu şekildebahsetmen hoş değil sonuçta ayrılmışsınız kadın utup senle evliyken girmemiş araya kim ne yaşarsa yaşasın kendisine eski eşinde aklı başında olaymışda o kadınla olmıyaymı salih mı dayamışlar.. saklamasıda çok hoşuna gitmiş saklasın birlikte oldular mı olmadılar mı??
yani saklaması hoşuma gitti diye bişey yok,kadının hoşuna gitmemiş...kimin hoşuna gider ki...biriyle berabersin ve adam senden utanıyor..biraz sebebini düşünmen lazım....benden saklamasının sebebini anlayabiliyorum işte denemiş olması bile beni zaten bi irkiltti..ama sadece benden değil etraftan saklıyor....çok tuhaf ..kadını def ediyor ama bu yapışıyor ona buna yazıyor...bi adam seni kimseyle tanıştıramamak için kırk takla atıyorsa ben o adamın yanında durmam arkadaşım..durursam ucuzumdur kimse kusura bakmasın..bunu hiç tanımadığım bir çift için konuşur gibi söylüyorum.. yoksa kadın benim eskiyle beraber olduğu için değil...benden sonra olmuş yani...banane..

tamam anladım ben senide ucuz demek de insanı ucuzlatıyor gibi geliyor bana yani ne diye arasın senin arkadaşlara belliki duyurmaya çalışıyor senin eski eşinin aklı sende olabilir de sen bu adamla düşünüyor musun gerçekten
valla blmiyorum...benden sonra olmuş denemiş bi bunalımla diyorum..zaten üç ayda herşey başlamış ve bitmiş..daha doğrusu biraz kadın kendi kendine gelin güvey olmuş...bak bunu da adamdan duymadım yani...o söylese ne bileyim gene anlatmıyor filan derim..çok garip tesadüflerle öğrendim..kadın biraz istemiş ama adam çok çabuk defetmiş ama kurtulamamış gibi...bilemiyorum..ortada ben yokken olduğu için aldatma olmadığı için dayak şiddet olmadığı için düşünüyorum evet...eğer ben isteseydim benim de hayatıma biri girecekti ama istemedim olmadı..ne bileyim kafam karışık barışma konusunda...ama sebep bu olay değil tereddütümde....başka bir yerde bir yaşam kurdu ve bizi oraya çağırıyor ve herşeyi bize göre tasarladı...mesela bu kadını duyacaklar diye kırk takla atan adam etraf bizi beraber görsün diye neler yapıyor anlatsam gülersiniz...arabada giderken tanıdık görüyoruz korna basıyor camı açıyor çok tanımadığı halde benim arkadaşım yani geçen...istiyor ki görsün bizi...tutturuyor iş yerime gel...bize tekrar kavuştuğu için ne yapacağını bilemiyor...bana mesela vermesi gereken bişey var ise onu mesela birileri duysun istiyor...çok mutlu...

nasıl yani bu olaydan sonra ski eşin rezil oldu diyorsun rezil olan bir adamla mı geri barışmayı düşünüyotsun ayrıca ne bu ucuz da ucuz lafları ne olursa olsun bu şekildebahsetmen hoş değil sonuçta ayrılmışsınız kadın utup senle evliyken girmemiş araya kim ne yaşarsa yaşasın kendisine eski eşinde aklı başında olaymışda o kadınla olmıyaymı salih mı dayamışlar.. saklamasıda çok hoşuna gitmiş saklasın birlikte oldular mı olmadılar mı??
yani işte bak ben diyelim başka bi adamla beraber oldum..adam benden kaçıyor...ben tutup da bunun eski karısına sarmam ..direk yolumu başka tarafa çizerim...bu sence çirkeflik değil mi..bulaşık bulaşık davranıyorsun sonra adam niye kaçıyor oluyor...adam senden kaçıyor ...benimle ilgisi yok yani..

adamın aklı bende değil..adam kendine başka bir yol çizemeyecek kadar beni istiyor..ben artık olmaz sen yoluma ben yoluma dedim kaç kere..hatta bir süre konuşmadık...sonra bizim başka bir geleceğimiz olamaz..bizi çok güzel bir hayat bekliyor filan dedi..mesela ben tatile çıkalım dedim..bu kendi tuttuğu eve gelin diye tutturuyor orada komşular görsün diye yaptıklarını anlatsam gülersiniz bazen komik oluyor...ben facete bi resim koyuyorum hiç alakası yokken altta bi bakıyorum böyle biz beraberize lafı getiren bi cümle yazmış..gülüyorum bazen hoşuma gidiyor yani napayım..

ayy valla konuyu kendime çevrdim...çok özür diliyorum...ben aslında belki ders çıkarır diye yazdım ama birileri yazınca ay benim de anlatasım tuttu...ne çok yazdım..konu sahibi işgalciyi affet yani beni..allah yolunu açık etsin...giden adama ne kadar alakasız ilgisiz kendi halinde olursan o kadar çekici geliyorsun..ben numara olsun diye yapmadım..yaşamı seviyorum napiim...sen de sev...kendini değiştir..saçını başını yaptır..tak takıştır..süslen...ve ağız dolousu gül..bırak o pislikler kendi boklarında debelensinler..

ayy valla konuyu kendime çevrdim...çok özür diliyorum...ben aslında belki ders çıkarır diye yazdım ama birileri yazınca ay benim de anlatasım tuttu...ne çok yazdım..konu sahibi işgalciyi affet yani beni..allah yolunu açık etsin...giden adama ne kadar alakasız ilgisiz kendi halinde olursan o kadar çekici geliyorsun..ben numara olsun diye yapmadım..yaşamı seviyorum napiim...sen de sev...kendini değiştir..saçını başını yaptır..tak takıştır..süslen...ve ağız dolousu gül..bırak o pislikler kendi boklarında debelensinler..
Aa yok canım istediğiniz gibi çevirebilirsiniz:), bu arada ben anladım seni, ama eski eşinle evlensen yine aynı dertler baş gösterecek. Kendimden söyleyeyim, bana avukatım boşanma davası açarken tam karar veremediğim için evliliğimin artı ve eksilerini yazmamı istedi. 3 satır artı, 42 SAYFA eksi yazdım. -Keza eski eşim asla bana dönmez de- olur ya dönmek istedi, ben asla kabul edemem.

yani saklaması hoşuma gitti diye bişey yok,kadının hoşuna gitmemiş...kimin hoşuna gider ki...biriyle berabersin ve adam senden utanıyor..biraz sebebini düşünmen lazım....benden saklamasının sebebini anlayabiliyorum işte denemiş olması bile beni zaten bi irkiltti..ama sadece benden değil etraftan saklıyor....çok tuhaf ..kadını def ediyor ama bu yapışıyor ona buna yazıyor...bi adam seni kimseyle tanıştıramamak için kırk takla atıyorsa ben o adamın yanında durmam arkadaşım..durursam ucuzumdur kimse kusura bakmasın..bunu hiç tanımadığım bir çift için konuşur gibi söylüyorum.. yoksa kadın benim eskiyle beraber olduğu için değil...benden sonra olmuş yani...banane..
canım ben sadece kendini rezil etti dedinya eski kocan için kendini böyle duruma düşüren bir adamla tekrar düşünür müsün dedim. kadını birileriyle tanıştırmış tanıştırmamaış pekte önemli değil gibi geliyor bana aslında biriyle birşeyler yaşamasıda ama burda sen diyorsun ki adam o kadından utandı hep sakladı vs kadında hep kendini göstermeye çalıştı vs diyorsun ya ve bundan dolayı aslında kadın senin eski eşin için değersiz diye düşünüyorsun ya bunun hiççç bir önemi yok aslında demek istiyorum burda önemli olan eski eşinin düştüğü rezil etme durumu.. neyse işte canım aslında tam olarak ne içindeyiz nede tam olrak anlayıp yorumlayabiliyoruz o yüzden kaba şekilde sadece okuduklarımdan bunu çıkarıp söyledm

Ya ne bileyim aldatma hakaret kotu soz siddet yoktu..ne vardi derseniz paylasmadigi sorumluluklar derim..ama eve para getirmemek degil evdeki isler...ve benimle degil ark. ile vakit gecirmesi...simdi ise ölüp bitiyor benimle bi yere gidecek diye...ne bileyim ya insanlar hata yapamazlar mi...aslina bakarsan ben tekrar evlenmeyi yuzde 30 dusunuyorsam evlenmemeyi yuzde yetmis dusunuyorum yani...o yuzde otuzcuk da kizim icin...yoksa ben o kadar huzurluyum ki..

Aa yok canım istediğiniz gibi çevirebilirsiniz:), bu arada ben anladım seni, ama eski eşinle evlensen yine aynı dertler baş gösterecek. Kendimden söyleyeyim, bana avukatım boşanma davası açarken tam karar veremediğim için evliliğimin artı ve eksilerini yazmamı istedi. 3 satır artı, 42 SAYFA eksi yazdım. -Keza eski eşim asla bana dönmez de- olur ya dönmek istedi, ben asla kabul edemem.
Çocuğuma baskı yapsalar o kadına anne demesi için, arar ''Sizin ağzınıza yüzünüze s...arım'' diye ortalığı ayağa kaldırırım. Boşanmadan ilişki yaşamak ayrılmış olsanız bile aldatmaktır. Bu hukuken aldatmaya girmiyor mu? Son durum ne canım? :)

Çocuğuma baskı yapsalar o kadına anne demesi için, arar ''Sizin ağzınıza yüzünüze s...arım'' diye ortalığı ayağa kaldırırım. Boşanmadan ilişki yaşamak ayrılmış olsanız bile aldatmaktır. Bu hukuken aldatmaya girmiyor mu? Son durum ne canım? :)
Evet aldatmaya giriyor, ve mahkeme onları kusurlu buldu Can'ım:). Boşanma gerekçemiz 'karşı tarafın haysiyetsiz hayatı yaşam biçimi haline getirmesi' olarak kayıtlara geçti.

Niye göstermeseydi içim soğudu valla.
Bilemiyorum, ben böyle olaylarda pek sevinemiyorum. Bir laf varya 'Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın', bunlarınki de o hesap. 7 kuşak mal, mülk, şatafat içinde yaşa, hayatın boyunca sıkıntı nedir bilme, şimdi gel böyle ol.
Osmanlı devletini de padişahların kadın düşkünlüğü yıkmadı mı, bunlarınkide öyle.

Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi:KK43:). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?

Canim benim ya allaha birak er yada gec yaptiklarinin cezalarini bulurlar bu dünyada olmazsa ahirette sana tavsiyem önce kendin icin sonra yavrun icin kendini toparla sana haber getiren insanlardan uzak dur kesinlikle eski esinle mecbur kalmadikca görüsme ve sakin görüstünde kendini salmis üzgün cikma karsisina bakimli dim dik dur karsisinda yüzüne bile bakma takmiyormus gibi yap sana allah önce cok sabir versin dilerim bütün isteklerin kabul olur karsina sana bu günleri unutturucak hayirli bir es cikartir yavrunla birlikte mutlu olursun..

Back
X