Ben evlenemedigim için kıskanıyormuşum

yazıldı mı bilmiyorum ama kuzeninizin yaptığı da asalaklık. neden sizin söylediğini gidip sevgilisine söylüyor?

Kardeşim j. Uzman çavuş yıllardır ve maaşını almadığı hiç olmadı hepde dertleşiriz böyle bi durum olsaydı bende kesin bilirdim. Şimdi kardeşim alıyor maaş ama o alamıyormu aralarındaki fark ne acaba? dayım da askeriyede öyle bişey mümkün değil canm bilen biri olarak söylüyorum gerçeği. Kuzenine acıdım yakındır gelip sana sen söylemiştin ben inanmamıştım diyip omzunda ağlaması. Saf kızmış üzüldüm onun adına.Sen yinede bi kere daha uyar onu etrafına bi sürü borç yapar sonra ortada o borçlarla kalacak aldatılması zaten ona koyar üstüne bide bu borçlar kalırsa çok kötü olur.

yazıldı mı bilmiyorum ama kuzeninizin yaptığı da asalaklık. neden sizin söylediğini gidip sevgilisine söylüyor?
Hadi benim söylediklerimi söylesin, aklına takılmıstır sorgulamıştır bu benim için problem degil de, gelip sevgilisinin söylediklerini bana söylemesi asalaklıgın da ötesindee degil mii

Hadi benim söylediklerimi söylesin, aklına takılmıstır sorgulamıştır bu benim için problem degil de, gelip sevgilisinin söylediklerini bana söylemesi asalaklıgın da ötesindee degil mii

işte kendince sevgilisini aklıyor, size had bildiriyor. ay bence salın gitsin. ne basit şeyler bunlar

işte kendince sevgilisini aklıyor, size had bildiriyor. ay bence salın gitsin. ne basit şeyler bunlar
Ama kızı tanısanız inan sizde acırsınız. Lise terk evden dısarı dogru düzgün cıkmayan sosyal medya bile kullanmayan saf bi kız. Babasının maddi durumuda iyi çalışmıyor ama baya bi para yedirmiş

Evet tabiki yolluyomuş maaşı toplu yatınca evlilik teklifi alacak kendisi
Allah akıl fikir versin kuzeninize, yakındır sevgilim beni terketti diye ağlamaları. 5 yılda 4 kez görüşmeleri ne yaşadıklarını da gösterir zaten de birde dolandırılıyor. Akılsız basının cezasını çekecek mecburen

O nişanlı ya asker değil ya da maaşını kumara yatırıyor. Guvenmesin arkadaşın. Keşke burayı okuma şansı olsa, bize de kıskanıyor diyemez herhalde 15 yıllık evliyim.

Çok da naif değilmiş kuzenin yani insan çekinir bunu sana söylemeye
Demekli işiyle ilgili sakladığı bileyler var nişanlısının

Kuzenin nişanlısı yalan söylüyor bu bir.

Ikincisi bu kuzen daha once de arıza çıkarmamış miydi? Sevgililer gününde eski nişanlın kahve makinası mi almıştı öyle bir şey. Alay etmişti.

He de geç sen bu kuzene ya.

Kuzeninize söylemeniz gerekenler:
1- 5 yılda 3-4 kere görüşülen bir şey ilişki olamaz.
2- Asker maaşının 6 aydır ödenmemesi gibi bir durum sözkonusu olamaz.
3- Evli olmamanız kompleksli olduğunuz anlamına gelmez.
4- Kusura bakmayın ama kuzeniniz ya gerçekten saf ya da aşktan beyni sulanmış. Ona kötü olacağınızı bile bile bu gerçekleri söyleyin. Dilerim üzülmez biz yanılırız ama en azında vicdanınız rahat olur.

Bu kuzen saf falan değil bilgisiz ve kötü niyetli, uzgunum kuzen başına gelenleri hakediyorsun.
Adam kuzenin seni kıskanıyor dediğinde 'hayir o öyle şey yapmaz' demek yerine kih kih gülüp bı de bunu size söyledi öyle mi? O da bu düşünceye katılıyor yani. İnsan düşmanı olsa böyle durumda üzülür diye söylemez gider araştırma yapar.
Bu kız tam bir satisci, ne derseniz suçlu olacaksiniz, ne hali varsa görsün.

Zaten kuzenime güvensem ispatlarım ama o bana inanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…