Hadi benim söylediklerimi söylesin, aklına takılmıstır sorgulamıştır bu benim için problem degil de, gelip sevgilisinin söylediklerini bana söylemesi asalaklıgın da ötesindee degil miiyazıldı mı bilmiyorum ama kuzeninizin yaptığı da asalaklık. neden sizin söylediğini gidip sevgilisine söylüyor?
Hadi benim söylediklerimi söylesin, aklına takılmıstır sorgulamıştır bu benim için problem degil de, gelip sevgilisinin söylediklerini bana söylemesi asalaklıgın da ötesindee degil mii
Ama kızı tanısanız inan sizde acırsınız. Lise terk evden dısarı dogru düzgün cıkmayan sosyal medya bile kullanmayan saf bi kız. Babasının maddi durumuda iyi çalışmıyor ama baya bi para yedirmişişte kendince sevgilisini aklıyor, size had bildiriyor. ay bence salın gitsin. ne basit şeyler bunlar
Allah akıl fikir versin kuzeninize, yakındır sevgilim beni terketti diye ağlamaları. 5 yılda 4 kez görüşmeleri ne yaşadıklarını da gösterir zaten de birde dolandırılıyor. Akılsız basının cezasını çekecek mecburenEvet tabiki yolluyomuş maaşı toplu yatınca evlilik teklifi alacak kendisi
siz burayı okutun o şaşkın kıza o herif de b.k yesinEvet tabiki yolluyomuş maaşı toplu yatınca evlilik teklifi alacak kendisi
Hayır almadım ev duruyor öyle . Aslında kendim için konu açmam gerekirken kuzenimi dert ettim kendime.. dügün herşey iptal edildi ama biz ayrıldık mı o bile belli degil sormayın hiçbenilyeda soruldumu bilmiyorum,ben en çok seni merak ettim,eşyalarını aldınmı o evden?
Evet tabiki yolluyomuş maaşı toplu yatınca evlilik teklifi alacak kendisi
en üst rütbe komutanımız degişti ondan sıkıntı cıktı
Zaten kuzenime güvensem ispatlarım ama o bana inanmazBu kuzen saf falan değil bilgisiz ve kötü niyetli, uzgunum kuzen başına gelenleri hakediyorsun.
Adam kuzenin seni kıskanıyor dediğinde 'hayir o öyle şey yapmaz' demek yerine kih kih gülüp bı de bunu size söyledi öyle mi? O da bu düşünceye katılıyor yani. İnsan düşmanı olsa böyle durumda üzülür diye söylemez gider araştırma yapar.
Bu kız tam bir satisci, ne derseniz suçlu olacaksiniz, ne hali varsa görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?