Ben evlenemedigim için kıskanıyormuşum

adamın uydurduğu yalanda bile meymenet yok.
kızın saflığını o da gayet iyi biliyor, bu kadar az gördüğü bir adama sorgulamadan para vermek ne demektir.
adam hem kurt hem çakal.
insanlığınızı yapıp uyarmışsınız, daha da karışmayın. kendi düşen ağlamaz.
artık en fazla yapacağınız buranın linkini verip okumasını sağlamak. bu konuda son bir iyilik olarak ben bunu yapardım.

komutan sankı askerıyeyı satın aldıda askerı ucretle işçi çalıştırıyor.batınca şirket el değiştiriyor maaşlar yatmıyor.güzel keklemiş.

Sözde şaka yapmış, hani neden böyle bi yalan söyliyim kuzenin sacmalamış demiş gibi gülerek anlattı bana bir de.. Ne diyebilirim insallah ben yanılıyorumdur

Kuzen ayakta uyutuluyor ama boşverin siz yapacağınızı yapmışsınız. Kulağına su kaçtı bir defa dikkate alırsa ne alâ..
Anlayana sivrinsinek saz, anlamayana davul zurna az demişler..

Aman bende zamanında senin gibi o işlere girdim en yakın arkadaşımdı salak bana beni kıskanıyorsun dedi sonra gelinlikle evde öylece kaldılar nikaha 2 saat kala adam evli oldugunu söyledi. Boşver kim ne hali varsa görsün sonra biz kötü oluyoruz o günden beri yalanı fark etsemde söylemiyorum kimseye ikili ilişkilerde banane kendi aptalsa aptallıgının bedelini ödemek zorunda. Sonra kötü olan ben oluyorum umurumda degil umurunda olmasın. Afedersin boşuna dememişler deveye diken insana.....

Kurnazlık ve zeka farklı şeyler. Bundan da bunu anlıyoruz işte.

Kuzeniniz bu zekayla bu yaşa kadar nasıl hayatta kalmış acaba, çok ilginç.

Siz hala iyi niyetli düşünüyorsanız düşünmeyin.
Sevgilisinin o lafını size söylemesinin sebebi "amaan benilyeda çoktan atlattı zaten üzülmüyor" diye düşünmesi değil. Tam tersi bunun hoşuna gitmiş olması ve sizi incitmek istemesi.
Çünkü siz onun 5 senede 15 defa gördüğü sevdiceğiyle arasını bozmak istemişsiniz

O yüzden bırakın ne hali varsa görsün.
Yarın başka bir şeyden ayrılsalar yine sizi suçlar.

Ay aynı şey benim başıma geldi şimdi adamın eski eşinin evinde eski karısının eşyaları ile oturuyor anlatmaya çalıştıkça ben kötü oldum. Bazen karışmamak en iyisi. Ne kadar iyi niyetli olsak da üzülen biz oluyoruz bazen hemcinslerimizin karşılarındaki erkekten başka gözü hiç bir şeyi görmüyor.

Almayan pek çok tanıdığım var
Dershane öğretmenlerinin çoğu almaz, çünkü sözleşmelerini ona göre ayarlarlar haziran sonu işten çıkarılıp, eylül başı işe alırlar. Zaten çalıştığın kuruma göre bir yıl dolduktan sonra yıllık izin hakkı oluşur, çalışılan yıla göre 10-15-20 güne kadar izin olur.

İşkurdan eleman talep eden yerler de yukarıda bahsettiğim şekilde çalışır, yani girdi çıktı yapar.

Ama normal bir firma, kurum, şirket normal çalışanlarına(mevsimsel ya da dönemsel olmayan çalışanlara) çalıştığı süreler dikkate alarak izinlerini vermek zorundadır ve tabi ki maaşlarında kesinti yapamaz.

Ücretsiz izin denilen kavram var ama o başka bir durum.

Ben aslında memurların maaş sıkıntısının olmadığının altını çizmek istediğim için öyle yazdım

Askeri personel uzman çavuş maaş almama gibi durumu olur mu hiç bırak maaşı maaş üstüne ikramiye vs alır özel iş değil ki bu paralarını devlet vermiyor mu bunların Ben mi bilmiyorum bu işte birşey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…