Ben evlenemedigim için kıskanıyormuşum

Bırakın devletin verdigi maaşları ,kurumsal firmalar bile tam zamaninda hatta hafta sonuna denk geliyosa maaş günü cumadan yatiriyorlar.Kuzeniniz calismiyor ya da maaşlar hakkinda bilgisiz biri.Yani aşkin gözü kördür de bu kadarini duymamiştim :)

Özel sektörde uzman çavuş değil ya
😁
Resmî konularda öznel yorum yapılamaz
Sana göre, bana göre yok
Maaşsız çalıştırılamaz
daha evli bile değilken para istemesi çok abes
yaptığı yorum da anlamsız
Yanarım da yıllarına yanarım
Acilen gözden geçirilmeli bu ilişki .

Devlet borç alir borclanir ama gene de personelinin maaşini öder. Arkadsiniz baya baya dolandiriliyor.

kuzenin internetten tanışmış olabilir mi bu kişiyle? net kandırılıyor dikkat etsin adam evli bile olabilir. 5 yılda 3-4 kez görüşülen biri sevgili nasıl olabiliyor yav. doğuda olması da değiştirmez bunu.

Valla sırf meraktan eşi uzman çavuş olan arkadaşıma sordum. Öyle bişey olamaz çok saçma, kaçarak uzaklaşsın dedi.

Bence siz üzerinize düşeni yapmışsınız yakında çıkar kokusu boşverin.

Eşim uzman ona sordum anca devlet batarsa maaş yatmaz dedi

Düzenleme: 6 ay uzaklaştırma varsa yatmayabilir dedi ama tahmin yürüttü sanırım kesin bilgisi yok bu konuda

Yani devlet memuru sonuçta paranın yatmaması saçma bi de yatmasa kimseninki yatmaz

Son düzenleme:
Devlette maaş çalışmadan önce alınır yani özeldeki gibi değil önce maaşını alır sonra o ayı çalışırsın. Komutan değişti maaşlar aksadı nedir ya bir tarafımla güldüm şuan :D

Uyanık sevgilisi cahilin önde gideni gereksiz laf zırvalığı yapmış, bir cahilde senin kuzenin gelip o lafı sana söylemiş..

Etkilemek istemem ama kuzende olsa ben böyle insanlarla muhatap olamam,çünkü kendiside bir nevi böyle düşünüyorki gelip sana bu lafı söylüyor..

Ha birde bana o lafı söyleyen kuzenin kandırılmış olması umrumda bile olmaz kusura bakma ama salak olmasında yedirmeseymiş parasını bananeki 😏

Son düzenleme:
Bariz ualan söylüyor, maaşı ödenmeyen askeri personel olamaz. Kuzen uykudan uyansın, eğer para kaptırdıysa o mesajlarla birlikte dava açsın.

Uzman çavuş devlet memuru sayılır ve devletten maaş alan çalışanlar sadece devlet ekonomik krizde iflasa giderse maaş alamaz. Sağlam yoluyor kızı

Öyle bişey imkansız...şöyle bişeyde söyliyim aynı benim kuzenimide böyle kandırdılar hatta senelerce parasını yedi çocuk işte ben askerimde dağdayımda mitteyimde..sonucu anlatayım adam bunun parasını bi güzel ye evlen ev mülk al..bizimkine biz anlatamadık gösterdik bak evli barklı senin parala evlenmiş..yok diyo o karısını sevmiyo gelip alck beni diyo asker o diyo sözünü tutar vs hala yolunu gözlüyo..askerim diye dolandırıcılık meğersem çok varmış..

Bence bu yarım akıllı kuzeninizi bir kere uyarın. Alın karşınıza durumu anlatın. Devletin maaş ödememesinin imkansız olduğunu söyleyin. Ayrıca bunun komutanla vs alakası olmadığını. Birazcık aklı varsa köfteyi çakar. Eğer inat ederse salın gitsin, dolandırılmayı hakediyor demektir, güle güle kerizlensin.

Devlet maaşlarda akşama yapmaz . Orası askeriye işler langur lungur ilerlemez. Yok komutan değismış bilmem ne. 1 gün değil 5 gun degil 6 ay birde yahu :KK45: . Kuzenini kim bilir başka hangi konularda kandırıyordur. Yazık.

Bence bu adam kuzeninizi kandırıyor. 6 ay boyunca parasını alamamak ne demek. Kuzeninizi kendine âşık etmiş. Her istediğini yaptırıyor. Daha büyük zararlar da verebilir

Back
X