Ben evlenemedigim için kıskanıyormuşum

ben nisanlımdan ayrıldım diye teselli etmeye başka bi şehirden kuzenim geldi. kendisini cok severim cok iyi naif bi kız.
5 yıllık bi sevgilisi var, sevgilisi uzman çavuş.
gece sohbet ederken konu konuyu açtı sevgilisini anlattı bana. İşte artık bi adım atmak istiyoruz ama sevgilim 6 aydır maaş almıyor dedi.
sevgilisi 6 aydır maaş alamıyorum diye diye kızdanda para istiyormuş. Bende cok şaşırdım ve öyle bişey olamaz bence askeri personelin maaş alamama gibi bi durumu olamaz bi bilgim yok kesin konusmak istemiyorum ama bu benim fikrim dedim. o da sevgilisine söylemiş söylediklerimi o da kendisi evlenemedi ayrıldı diye seninle aramı bozmaya çalışıyor ben evlenemedim kimse evlenemesin diye düşünüyor demiş :D çok gıcık oldum ama sadece gülüp geçtim. çünkü kuzen o kadar aşık ki ne desem boş anladım ve içime kurt düştü ben mi yanlış biliyorum diye belki de ben yanlıs biliyorumdur aranı bozma bu sebepten inşallah yatar maaşı en yakın zamanda dedim. Ama bence cocuk bunu kandırıyor. asker eşi olan ya da Bilgisi olan söylebilir mi? 6 ay maaş almama gibi bi durum söz konusu olabilir mi? sebep olarakta en üst rütbe komutanımız degişti ondan sıkıntı cıktı maaşlarda demiş
Ayyy kuzenin iyi ve naif oldugu kadar saftirikte.devletin askerinin para almama gibi durumu yok bir kere.bunu baskasinin yaninda soylemesin kuzenine gulerler

Birisine kefil olmuş olabilir.. Kumar oynuyor olabilir.. Kredi ödüyor olabilir.. Meslekten ihraç edilmiş olabilir.. İhtimaller çoğaltılabilir ama asla devletin maaş yatırmaması gibi bir durum olamaz. Bu nasıl bi ilişki ki böyle saçma çocukça bi yalana başvuruyor, çok garip.

Devlette çalışan birinin 6 ay sebepsiz maaş almaması mantıklı mı yanı kuzenınız bunu mantıklı bulup adama sormamıs mı komik yanı

Ayrıca her ay duzenli yatar sorun yoksa eger

5 senede en fazla senede 3-4 defa görüşmüşlerdir kuzenimde öyle sorgulayan biri degil
Allah affetsin de böyle kek az bulunur. Resmen kızı kullanıyor. Asker maaşı tık diye dakikası şaşmadan yatar; benim de abim şırnakta asker. o da uzman. Üstelik, doğu görevlerinde maaşları daha iyi oluyor.
O kadar maaş alan biri, kuzeninizin gönderdiği üç kuruşa tamah ediyorsa; ya asker değil ya da işsiz.

Ya bir de eskiden erkek annelerinin derdi oğlumun parasını yiyorlardı
Şimdi erkekler kızların parasını yiyor
Üniversitede o kadar şahit oldum ki part time çalışıp erkek arkadaşlarına para veren
Bir arkadaşım da kyk burs kartını vermişti sevgilisi kendine son model telefon almıştı o paralarla:skandal::skandal:
Böyle aptal insanlar var mı gerçekten yazık :@

Adam ya yalancı ya da dolandırıcı. Sizide işine çomak soktunuz diye kötülemiş kuzeniniz de aşık olduğu için dünden razıymış inanmaya.
Muhtemelen netten tanıştı. Bence adam evli bile çıkabilir.
Yani bunun altından bir şeyler çıkacak ama iyi şeyler çıkmayacak.

çocuk her türlü kekliyo kuzeninizi. ya askeri personel değil ya da askeri personel ve kızın parasını çok güzel yiyor. ses etmeyin hak ediyor bence iki türlü de bunu.

ben nisanlımdan ayrıldım diye teselli etmeye başka bi şehirden kuzenim geldi. kendisini cok severim cok iyi naif bi kız.
5 yıllık bi sevgilisi var, sevgilisi uzman çavuş.
gece sohbet ederken konu konuyu açtı sevgilisini anlattı bana. İşte artık bi adım atmak istiyoruz ama sevgilim 6 aydır maaş almıyor dedi.
sevgilisi 6 aydır maaş alamıyorum diye diye kızdanda para istiyormuş. Bende cok şaşırdım ve öyle bişey olamaz bence askeri personelin maaş alamama gibi bi durumu olamaz bi bilgim yok kesin konusmak istemiyorum ama bu benim fikrim dedim. o da sevgilisine söylemiş söylediklerimi o da kendisi evlenemedi ayrıldı diye seninle aramı bozmaya çalışıyor ben evlenemedim kimse evlenemesin diye düşünüyor demiş :KK70: çok gıcık oldum ama sadece gülüp geçtim. çünkü kuzen o kadar aşık ki ne desem boş anladım ve içime kurt düştü ben mi yanlış biliyorum diye belki de ben yanlıs biliyorumdur aranı bozma bu sebepten inşallah yatar maaşı en yakın zamanda dedim. Ama bence cocuk bunu kandırıyor. asker eşi olan ya da Bilgisi olan söylebilir mi? 6 ay maaş almama gibi bi durum söz konusu olabilir mi? sebep olarakta en üst rütbe komutanımız degişti ondan sıkıntı cıktı maaşlarda demiş
Alıyorlar. Öyle birşeyyok kesinlikle.

Sen 25 yaşında ol da uzman çavuşun 6 aydır maaş almadığı gibi yalana inanacak kafayı taşı.

Birde sizin bu dolandırıcı ve aşırı saf ikilinin ilişkisini kıskanıyor olma ihtimalini düşünüyor kuzeniniz. Kafasını duvara falan çarpı, akli melekeleri yerine gelir belki bir ihtimal.

Kuzenini uyandırman gerekiyo bence. O asalak herifin, kuzenini daha fazla kullanmasına izin verme. Araştırsın güzelce neyin ne olduğundan emin olsun çok üzüldüm kuzenin adına. Onu bu aptaldan kurtarmak senin görevin yazık günah.

Benim kardeşim astsubay her ayın 15 i maaşını tıkır tıkıt alır ve öyle azbuz bir maaş değil bu en az 5 bin tl geçmiş olsun kuzeniniz fena halde kandırılıyor

Mümkün değil asker eşiyim en titiz davranıştan konulardan biri de maaş, bayramlarda erken bile yatıyor, kandırıyor besbelli bu kızı

Bence adam evleniyor ,son kazığımı nasıl atarım derdinde ,belki de asker bile değil ...
Çok kırıldığınızı açık net söyleyin kuzeninize sen 5 yılda 4 göre gördüğün seni dolandıran birinin lafıyla bana döndün,git evimden kendi düşen ağlamaz ,ne derdin olursa kendin çöz diyin

Back
X