pek fesat değilsin . eşinde kadına ilgi var .Merhabalar eşim memur normalde arkadaşlarından bahsederken Ayşe Hanım Ömer Bey gibi resmi bir şekilde bahseder. Son zamanlarda bir bayandan sadece ismiyle hitap ettiğini fark ettim . Bu bayan eşime alkollü içecek hediye etmiş o da çok sıradanmış gibi bahsetti Bayan da evli. Esas beni işkillendiren şu konuşma oldu.Bir arkadaşları bu bayanın yanında çok laubali konuşmuş. Bizimki de bozulmuş. Kadın çok utandı falan diye . Ben de namus bekçiliği sana mı düştü ?dedim. Ortama gelip bayanla tanışacam bu samimiyet nereden geliyor anlarım dedim. O da şimdi sen fesatlığına her şeyden bir şey çıkarırsın diyor.Çok mu evhamlıyım?
Eşinin beğenisini alan biri olabilir bu kadın.Merhabalar eşim memur normalde arkadaşlarından bahsederken Ayşe Hanım Ömer Bey gibi resmi bir şekilde bahseder. Son zamanlarda bir bayandan sadece ismiyle hitap ettiğini fark ettim . Bu bayan eşime alkollü içecek hediye etmiş o da çok sıradanmış gibi bahsetti Bayan da evli. Esas beni işkillendiren şu konuşma oldu.Bir arkadaşları bu bayanın yanında çok laubali konuşmuş. Bizimki de bozulmuş. Kadın çok utandı falan diye . Ben de namus bekçiliği sana mı düştü ?dedim. Ortama gelip bayanla tanışacam bu samimiyet nereden geliyor anlarım dedim. O da şimdi sen fesatlığına her şeyden bir şey çıkarırsın diyor.Çok mu evhamlıyım?
banada öyle geldipek fesat değilsin . eşinde kadına ilgi var .
erkekler işte okycim..ama bir şey olmaz gibi geliyor bana ikiside evli..pek fesat değilsin . eşinde kadına ilgi var .
neden. evlilerde beraber oluyorerkekler işte okycim..ama bir şey olmaz gibi geliyor bana ikiside evli..
Merhabalar eşim memur normalde arkadaşlarından bahsederken Ayşe Hanım Ömer Bey gibi resmi bir şekilde bahseder. Son zamanlarda bir bayandan sadece ismiyle hitap ettiğini fark ettim . Bu bayan eşime alkollü içecek hediye etmiş o da çok sıradanmış gibi bahsetti Bayan da evli. Esas beni işkillendiren şu konuşma oldu.Bir arkadaşları bu bayanın yanında çok laubali konuşmuş. Bizimki de bozulmuş. Kadın çok utandı falan diye . Ben de namus bekçiliği sana mı düştü ?dedim. Ortama gelip bayanla tanışacam bu samimiyet nereden geliyor anlarım dedim. O da şimdi sen fesatlığına her şeyden bir şey çıkarırsın diyor.Çok mu evhamlıyım?
Merhabalar eşim memur normalde arkadaşlarından bahsederken Ayşe Hanım Ömer Bey gibi resmi bir şekilde bahseder. Son zamanlarda bir bayandan sadece ismiyle hitap ettiğini fark ettim . Bu bayan eşime alkollü içecek hediye etmiş o da çok sıradanmış gibi bahsetti Bayan da evli. Esas beni işkillendiren şu konuşma oldu.Bir arkadaşları bu bayanın yanında çok laubali konuşmuş. Bizimki de bozulmuş. Kadın çok utandı falan diye . Ben de namus bekçiliği sana mı düştü ?dedim. Ortama gelip bayanla tanışacam bu samimiyet nereden geliyor anlarım dedim. O da şimdi sen fesatlığına her şeyden bir şey çıkarırsın diyor.Çok mu evhamlıyım?
hepsi yapmaz ama dimineden. evlilerde beraber oluyor
Sen fesat değilsin ama eşine keşke hissettirmeseydin ..Merhabalar eşim memur normalde arkadaşlarından bahsederken Ayşe Hanım Ömer Bey gibi resmi bir şekilde bahseder. Son zamanlarda bir bayandan sadece ismiyle hitap ettiğini fark ettim . Bu bayan eşime alkollü içecek hediye etmiş o da çok sıradanmış gibi bahsetti Bayan da evli. Esas beni işkillendiren şu konuşma oldu.Bir arkadaşları bu bayanın yanında çok laubali konuşmuş. Bizimki de bozulmuş. Kadın çok utandı falan diye . Ben de namus bekçiliği sana mı düştü ?dedim. Ortama gelip bayanla tanışacam bu samimiyet nereden geliyor anlarım dedim. O da şimdi sen fesatlığına her şeyden bir şey çıkarırsın diyor.Çok mu evhamlıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?