Ben fesat mıyım?

nedamet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1
0
1
38
Merhabalar eşim memur normalde arkadaşlarından bahsederken Ayşe Hanım Ömer Bey gibi resmi bir şekilde bahseder. Son zamanlarda bir bayandan sadece ismiyle hitap ettiğini fark ettim . Bu bayan eşime alkollü içecek hediye etmiş o da çok sıradanmış gibi bahsetti Bayan da evli. Esas beni işkillendiren şu konuşma oldu.Bir arkadaşları bu bayanın yanında çok laubali konuşmuş. Bizimki de bozulmuş. Kadın çok utandı falan diye . Ben de namus bekçiliği sana mı düştü ?dedim. Ortama gelip bayanla tanışacam bu samimiyet nereden geliyor anlarım dedim. O da şimdi sen fesatlığına her şeyden bir şey çıkarırsın diyor.Çok mu evhamlıyım?

Eşine bu durumu irdelediğini göstererek 1-0 yenik başlamışsın.
Şimdi kadınla ilgili neyi sorun etsen sen zaten takıksın diyecektir.
Ama başkasını erkeklere karşı savunması saçma geldi banada.

bence evham yapmışsınız, adam aldatsa gelip kadından mı bahsedecek evde. ayrıca savunma konusunda ben pek yanlış bir şey göremedim, bulunduğum ortamda kadın erkek farketmez çizmeyi aşan olursa be birinin bundan rahatsız olduğunu görürsem uyarırım. Bence eşiniz düşünceli insanmış, bir bayanın yanında konuşulmaması gereken bir durum olduğunda kendi de rahatsızlık hissetmiş işte ne güzel..

pek fesat değilsin . eşinde kadına ilgi var .

ben buna fesatlık diyemem açıkçası , kadınların bu yönde 6.hisleri çok kuvvetli . İşin peşini bırakma , kocanada çaktırma aranı iyi tut ki , foyası varsa hemen ortaya çıksın.

Eşinin beğenisini alan biri olabilir bu kadın.
Berçi bu kadar veriyle kati yorum yapmak eşine haksızlık olur ,seni de doldurmak gibi olur.:))
Keşke şüpheni aleni söylemeden önce bi gidip tanışssaydın kadınla,ortamdaki diyologları gözleseydin.

hiç de fesat değilsin kim olsa gıcık olur bence, hem ne sebeble eşine alkollü içecek hediye ediyor

Kadınlar kesinlikle hissediyor. İçine bir kurt düştüyse doğrudur. Ama bunu eşine söylemekle hata yapmışsın, tabi ki fesatçılıkla suçlayacak seni, var demez. Eşini takibe al sessizce. Şüphelerini sakın belli etme yoka daha temkinli davranır.

Ne kadar çok ilgilenmiyormuş gibi görünürsen o kadar çok bilgi toplarsın kadın hakkında.

bi hiç sezdirmeyen
birde ortalıkta anlatıp birşey yokmuş iması vermeye çalışan erkek vardır.
dikkatli olun derim.
eşinizin bayana ilgisi söz konusu.

nasıl bir içki hediye etmiş ben de ona taktım, bence önemli bir konu

Sen fesat değilsin ama eşine keşke hissettirmeseydin ..
Gizliden bir araştırmaya geçip iş çıkışı eşine süpriz yapsaydın hem kadını da eşinide gözlemlerdin .

bencede fesatlık değil biri hiç söylemez biri ortada rahat konusurki şüphe çekmemek için dikkatli olun

eşine açık etmişsin hemen.
artık gelip anlatacağı varsa da bir şey anlatmaz kadınlar ilgili.

bir şey olsun ya da olmasın.
ama kadın ne alaka alkollü içki hediye ediyor?

yılbaşı çekilişi falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…