- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayan rahatsızlığını dile getirmemiş. Kadına yapılan laubali davranışa, konusu sahibinin eşi bozulmuş.Bayanın rahatsız olmasını dile getirmesi gayet normal olduğunu gösteriyor. Asıl bayanı rahatsız edecek konuşmalar yapan arkadaşların eşleri evhamlansın. Senin bozulduğun şey tam olarak ney? Bayanın rahatsız olduğunu dile getirmesi mi ? Bence fesatsın.
Bayan rahatsızlığını dile getirmemiş. Kadına yapılan laubali davranışa, konusu sahibinin eşi bozulmuş.
sonra ne oldu ?Keşke sessiz kalıp gözlemde olsaydınız benim samimi arkadaşım eşime göz koymuştu çok sessiz sinsice takip ettim şüphelendiğim an ve haklı çıkdım önce bayan sordu evdemisin sana gelcem yok dedim çoçukları dersaneye bırakıcam eee geri gelmiyecenmi yok 3 saat dışarda gezicem sonra çoçukları alıp geri gelcem eee x abi nerde dedi evde gece mesaisi vardı bugün uyuyo evde dedim çoçukları bırakdım arabayı ağacın altına çekdim evin karşı tarafına görünmeyen bi yere pusuda bekledim oltayı attım balık geldi eşiminde işi varmı diye bekledim bakdım eşim beni arıyo c yi çağırmışsın bide evde durmuyon diye fırça attı adam şüphem 100/100 kanıtlanmış oldu şimdi sende sessiz sedasız takipde ol kadınlar hisseder bunda şüphen olmasın
pek fesat değilsin . eşinde kadına ilgi var .
evham yapmanız normal fakat siz bu durumu belli ettikçe eşinizin ilgisi artabilir hatta bazısı inadına daha fazla bahsediyorMerhabalar eşim memur normalde arkadaşlarından bahsederken Ayşe Hanım Ömer Bey gibi resmi bir şekilde bahseder. Son zamanlarda bir bayandan sadece ismiyle hitap ettiğini fark ettim . Bu bayan eşime alkollü içecek hediye etmiş o da çok sıradanmış gibi bahsetti Bayan da evli. Esas beni işkillendiren şu konuşma oldu.Bir arkadaşları bu bayanın yanında çok laubali konuşmuş. Bizimki de bozulmuş. Kadın çok utandı falan diye . Ben de namus bekçiliği sana mı düştü ?dedim. Ortama gelip bayanla tanışacam bu samimiyet nereden geliyor anlarım dedim. O da şimdi sen fesatlığına her şeyden bir şey çıkarırsın diyor.Çok mu evhamlıyım?
Merhabalar eşim memur normalde arkadaşlarından bahsederken Ayşe Hanım Ömer Bey gibi resmi bir şekilde bahseder. Son zamanlarda bir bayandan sadece ismiyle hitap ettiğini fark ettim . Bu bayan eşime alkollü içecek hediye etmiş o da çok sıradanmış gibi bahsetti Bayan da evli. Esas beni işkillendiren şu konuşma oldu.Bir arkadaşları bu bayanın yanında çok laubali konuşmuş. Bizimki de bozulmuş. Kadın çok utandı falan diye . Ben de namus bekçiliği sana mı düştü ?dedim. Ortama gelip bayanla tanışacam bu samimiyet nereden geliyor anlarım dedim. O da şimdi sen fesatlığına her şeyden bir şey çıkarırsın diyor.Çok mu evhamlıyım?
pek fesat değilsin . eşinde kadına ilgi var .
Keşke sessiz kalıp gözlemde olsaydınız benim samimi arkadaşım eşime göz koymuştu çok sessiz sinsice takip ettim şüphelendiğim an ve haklı çıkdım önce bayan sordu evdemisin sana gelcem yok dedim çoçukları dersaneye bırakıcam eee geri gelmiyecenmi yok 3 saat dışarda gezicem sonra çoçukları alıp geri gelcem eee x abi nerde dedi evde gece mesaisi vardı bugün uyuyo evde dedim çoçukları bırakdım arabayı ağacın altına çekdim evin karşı tarafına görünmeyen bi yere pusuda bekledim oltayı attım balık geldi eşiminde işi varmı diye bekledim bakdım eşim beni arıyo c yi çağırmışsın bide evde durmuyon diye fırça attı adam şüphem 100/100 kanıtlanmış oldu şimdi sende sessiz sedasız takipde ol kadınlar hisseder bunda şüphen olmasın