- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi depresif34
-
Şaka gibisiniz yaMerhaba kızlar;benim bir kuzenim var beylikdüzü nde oturuyor.Ben de anadolu yakasında oturuyorum herseyini 5 M Migros tan alır.diceksiniz ki sanane .doğru banane ama alışveriş hakkında konuşunca yağ aldık 10 lira, süt aldık 1 lira elektronik eşya için bile inanılmaz fiyatları Veriyor ıslak mendil kampanya 1 lira ya aldık.inanin psikolojimi bozuyor çünkü inanmıyorum bu kadar uçurum fiyatlar olabilir mi .çocuk bezleri 1 alana 1 bedavaymis .beylikdüzü tarafında oturanlar bana cevap verebilirmi gerçekten bu fiyat lar var mı
5m migrostan alışveriş yapıyorum. Haftasonu Gördügünüze inanın kampanyaları oluyor,50Tl üzeri alışverişe sucuk 5 lira oluyor mesela, yada kıyma 10 lira gibi indirim oluyor. Gecen gün 7liraya kettle aldım ben. Kadinlar gününde tüm kozmetik ürünlerde 1 alana 1 bedava vardı. Gecen hafta bebek bezlerinde ikincisi % 40 indirimliydi.İndirimleri bende takip ederim zaten .onda bişey yok tabiki .sadece bu kadar ,yani nerdeyse %50 den fazla soylemesi garip geliyor bana.hhani gerçekten mi böyle merak ediyorum.. 5 M Migros dan alışveriş yapanlardan bilgi almak istedimistediğimm
Öyle birşey olamaz. İnsört ve indirim standarttır. 5m olan tüm migroslardan aynı fiyata alırsınız.50 liralık alisveris e demiyor normal de indirim oluyormuş sadece onların ordakinde ama
dünkü silikon sutyen konusundan sonra daha über değişik bi konu görmem diyordum yine yanıldım :)
Dudağını uçuklatayım 32+12 li solo tuvaet kağıdını 7.90'a aldım bugün. Migros değil ama olur öyle indirmler arada. İyi takip etmek lazım.
Mesela fakir in el supurgesini 20 liraya almışlar yine fakir in el blender seti 25 liraya simtel fırın 75 lira şaka gibi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?