Ben Fesat miyim

Markaya göre her seyin ucuzu da var pahalisi da var.
Bence harcamalar bununla alakali. Tercih meselesi. Markadan markaya fark ediyor...

Evet canim gercekten haklisin.nasil dayaniyorsun bu derde Allah sabir versin.yerinde baska biri olsa intihar ederdi belkide malesefki fesatca bir dusunceye girmissin. Kinin neyi kaca aldigini bosver merak ediyorsan kendi bulundgn yerlerdeki marketlere git sende indirini takip et kuzeninn yalanini gercegini arastircagina. Uzgunum gel bana kotu bir yorum yaz diye konu acilmis sanki

marketten taşısa sanane
sen kuzenini sevmiyorsun açığını arıyorsun.boşluktan neye saracağını şaşırmışssın bence böyle saçma bir dert duymadım

Böyle kuzenim olsa kesin intihar ederdim siz yine iyi psikoloji bozulmasıyla yırtmışsınız (!)

Şaka gibisiniz ya ahahahhaha hic gülesim yoktu

Marketler zaman zaman kampanya yaparlar.

1.si evet fesatsın.
2.si ben her zaman övünerek söylerim ölücüyüm diye her alışverişimi ölü fiyatına yaparım.
35 liraya bambi bottan tut
20 liraya koton ceket
12 ve 17 liraya kotondan kısa abiye almışlığım var.
o yüzden bu normalde sen normal değilsin.

5m migrostan alışveriş yapıyorum. Haftasonu Gördügünüze inanın kampanyaları oluyor,50Tl üzeri alışverişe sucuk 5 lira oluyor mesela, yada kıyma 10 lira gibi indirim oluyor. Gecen gün 7liraya kettle aldım ben. Kadinlar gününde tüm kozmetik ürünlerde 1 alana 1 bedava vardı. Gecen hafta bebek bezlerinde ikincisi % 40 indirimliydi.
Migrosta güzel indirimler oluyor ama siz neden bozuldunuz anlamadım. Migros yokmu size yakın?
Zaten migroskop yazıp googlede aratınca insörte ulaşabiliyorsunuz, oradanda görebilirsiniz indirimleri.

keşke benim dertlerim de böyle olsaydı
bırakın 3-5 lirayı migrosun face sayfasını takip ederseniz %100 indirimle bile ürün alırsınız hiç para vermeden
çok üzülmüş gibi bir haliniz var
nedenki?

bu migrosda bayağı fırsatlar varmış bu konu sayesinde öğrenmiş oldum. arkadaşın konusu bi işe yaramış oldu araştırayım bari ben de. konu sahibine yorumum ise; şu an ben yukarda bi arkadaşın dediği gibi migroskop yazıp aratacağım, hadi beraber yapalım, siz de hangi üründe ne kadar ne zaman indirimler var öğrenmiş olursunuz. kuzeni takip etmekten vazgeçip kendi araştırmanızı yapın bence

dünkü silikon sutyen konusundan sonra daha über değişik bi konu görmem diyordum yine yanıldım :)

Bende de bi akraba var ne alsam gelir aaa o kadar para verilir mi ben x yerden şu kadara aldım. Aaa sen çok musrifsin vs der durur. Ben de her şeyin en iyisini kullanmak isterim. Kalite farkı var anlamıyor. Sonra gelir aaa benimkinin şurası şey oldu garantisi yokmuş der.
Eğer sizinki de öyle size musrif vs muamelesi yapıyorsa haklısınız kızabilirsiniz. Onun dışında size ne kendine dert mi arıyorsun.

Bu kadar neden delirdiniz anlamadım indirimli aldığı şeyleri demiş biz de arkadaşlarla konuşuyoruz şunu şu kadar denk getirdim aldım diye hatta bizde gidiyoruz. Evet migroslarda kampanyalar oluyor mesela belli bir harcamaya belli ürünler uygun fiyata veriliyor ya da bir üründe kampanya oluyor o da takip edip denk getiriyordur ne var bunda yani bu kadar kızacak ben bunu anlamadım bir git sende bak anlamında demiş olabilir mutlaka vardır yakınlarda gidin bakın ben hiç ay neden anlatıyor diye düşünmezdim gerçekten anlamadım. Bende hep migros yakın ordan yaparım alışverişimi bazen yaptığım alışverişe göre yağ, tavuk, deterjan baya indirimli oluyor, bazen bir alana bir bedava oluyor kendi migros kartları var onlara yapıyorlar.

Mesela fakir in el supurgesini 20 liraya almışlar yine fakir in el blender seti 25 liraya simtel fırın 75 lira şaka gibi değil mi

evet doğru demiş ben de aldım çünkü indirim vardı sınırla sayıda geliyor onlar hemen tükeniyor bir keresinde daha gelmişti blender seti almıştım anneme neden bu kadar yalan söylediği konusunda ısrarcısınız insan indirimden aldım ucuza aldım diye neden yalan söylesin ki yani. 50 tl lik alışverişe değil diyorsunuz normal alışveriş diyorsunuz da tamam zaten normal alışveriş yapıyor gidiyor kasada söylüyorlar o alışverişe neyin uygun verildiğini her gün başka birşey veriliyor bunun yalanı olur mu ay valla derde bak yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…