Ben Fesat miyim

Kendimi birden Migros reklaminin ortasinda hissettim
Böyle dert görmedim ömrümde..

fesatlıkla ne alakası var ya bu konunun senin sinirini bozuyor sadece onun o kadar ucuza alması kazıklandıgını dusunmus olabilirsin.

Sadece Beylikdüzünde değil bütün migroslarda oluyor bu indirimler, mesela bu hafta 50 liralık alış veriş yapana 1 kg'lık Murat Bey taze kaşar 5 TL idi. Migros çok sık kampanya yapıyor, takip edersen sen de kendi bölgende bulunan migrostan alabilirsin bu tip ürünler. Birde migrosun her mağazası aynı değil 5m ile ekspres mağazalarda aynı promosyonlar olmuyor mesela, Beylikdüzünde 8 yıl oturdum ben, dediği yalan değil çok hesaplı alış verişler yaptığım olmuştur. Özellikle İsrail boykotu sırasında Carrefour'dan alış verişi kesenler yüzünden dev kampanyalar yaptı migros tabi bir migros kart edin kendine, internette sanal mağazasında da oluyor kampanyalar

Son düzenleme:
Kızlaaar bu arada hazır konu varken söyleyeyim Bimde döküm tava 30 küsür liraymış arkadaş söyledi alacakmış vazgeçmiş sonra pişman olmuş akşam bakacakmış varsa alıcaz almak isteyen varsa baksın çok güzelmiş. Konu sahibi gördüğün gibi tek migrosta değil her yerde var o döküm tavalar normalde kaç para ama marketlerde sınırlı sayıda uygun geliyor işte valla nispet yapmak için değil gerçekten.

Allahım konuya gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Kuzeni ucuza alışveriş yapıyor diye psikolojisi bozulan kadın, kadınlık, kadınlarımız.
Allah size ölüm acısı yaşatmaz umarım, öyle bir durumda ne hale gelirsiniz düşünmek dahi istemiyorum.

İnanın herşey i ucuza alıyorlar gerçi eşi taşıyor marketten belkide doğruyu söylemiyor supheleniyorum ben yani
Bir insan neden böyle bir yalan söylesin??? Yalan söyleyecekse tam tersi fiyatı uçurarak söyler ki parasıyla hava atsın, ''Bak ben ne kadar zenginim! '' imajı çizsin.

Kahkaha attım... Ama konu sahibini anlıyorum, eskiden böyle biri vardı tanıdıgım... Sürekli bir şeyleri %99.99 indirimle falan alırdı. Durup durup bunları anlatırdı. Ben 10tl vermişsem, o 1 tl vermiştir aynı şeye ve bana ''eee uyanıgım ben, sizler ise kazık yemişsin' mesajı vermeye çalışırdı. Gıcık birşeydi yani.

O değilde,geçen bi markette üçlü bisküvi paketi avantaj paket adı altında satılıyodu,normalde hiç bakmam avantajlı paket diye alırım, bu kez bakayım fiyatına dedim, tane fiyatı 1 tl, üçlü avantaj paket 2.95 tl idi..

'Vay be! Adamlar yaptımı güzel yapıyor indirimi 'dedim attım sepete..

Anladığım kadarıyla zaten kuzeninizle aranızda bir çekememezlik var gibi, takıntı yapmışsınız , onun her davranışını her sözünü size karşı bir gıcıklık yapıyor gibi anlıyorsunuz, takmayın boşverin

Ucuz market olmaz bazı malların ucuz satıldığı market olur. 5M Migrosun da bir kaç indirimli ürün dışında oiyasanın en pahalı marketidir.

Birde şu ayrımı yapmalıdır. Kaliteli ve aynı marka ürünü o gün kim satıyorsa oradan almak lazımdır.

Yalan olsa ne olur doğru olsa ne olur ki.. Eğer kuzeninizle parasal konular konuşmak istemiyorsanız ay ben pek anlamıyorum tasarruftan hahay ilahi sen deyip başka bir şeyler sorun konu değişsin bu kadar psikolojinizi bozacak ne var anlamadım gerçekten.. Tuhafmış

Bu kadar dert edeceginize gidin siz de migrostan yapin alisverisinizi, migrosun olmadigi semt mi var, fiyatlar hepsinde ayni

Bu arada daha dun kipadan 4.95 e ipana cocuk dis macunu aldim dönüşte ekmek almaya a101 e ugradim ayni macun 1 kusur liraydi, icim yandi

Benim bir amcam var böyle o geldi aklıma şimdi. Bir şeyi ondan Uygun fiyata alan biri olunca çıldırıyor. Birbirimizden habersiz aynı laptopı almışız birkaç sene önce. Arada da 500 tl kadar bir fark var. Ama ben araştırıp soruşturdum, makinaya karar verdim o makina nerede en uygun fiyatlıysa kampanya takip ederek aldım. Amcam gitmiş görmüş beğenmiş yarım saat içşnde kazıklanarak almış. Adam benim aldığım fiyatı duyunca kalp krizi geçirecekti neredeyse. Günlerce söylendi durdu. En sonunda seninkinin donanımı daha yüksekmiş dedim de normale döndü. Yoksa allah korusun öbür tarafı boylayacaktı hasetinden.

Iki saatte zor yatırdim zaten çocuğu sinirim tavan yapmış burayı okurken,şimdi ben bunları neden yazdim onuda bilmiyoruma gelince sesli güldüm yeminle,çocuk uyansaydi gelir sallardin artık

Yalnız süt 1.90 Hiç 1 tl olmadı.. 2 aylık 5M Migros çalışanıydım migros pahalı bi yer ama kampanyaları cidden güzel. Migros ürünleri uygun fiyatlı ama Bim gibi.. Elektroniklerde %25 indirim vardı mart başında. Baya iyiydi. Ama ben burdaki derdi anlamadım inan

hahaha,iyi güldüm konuya da yorumlara da
çok seviyorum KK Forum'u yaaa
konu sahibi arkadaşım bende üstünde 10 tl yazan cep boy kitapları migrostan 6tlye alıyorum.Everest yayınlarının neredeyse bütüün kitapları var üstelik,düzenli takip edip alıyorum,sağolsunlar kütüphanemde büyük emekleri var Migorsun^^
aynı şekilde general mobile discovery telefonum var. media marktte 740 tl idi. Media marktin internet sitesinde 690.Bende gittim n11 sitesinden 630 tlye aldım.Aynı telefon. Herkese de gururla anlatıyom,takip edeceksin bazı şeyleri
da bu insanlarla ilgili bişey. Ev arkadaşım vardı,iki düzleştirici görse gidip pahalısını alırdı,neyde kararsız kalsa "iyi herAlde ondan pahallı" der,pahallısını alırdı :))
ya da babam.Yirmi yıldır mahallenin adı duyulmamış marketinden alışveriş yapar(ki market ne bigün indirim yapar ne kampanya.Üstelik 5 yıldır marketkart var puan biriktiren,onu bile çıkartmadı) sepete ne bulsa atar.Hatta mayonez deriz hardal alır falan. Oysa arkadaşımın babası 3 ayrı yerden alışveriş yapıyomuş,temizlik malzemelerini baklagilleri bimden ,meyveyi sebzeyi halden , kalanları evin altındaki marketten...
bu arada bütün migroslarda 150 gram DOSTLUK MAMASI sadece 1 tl. para üstü niyetine alın bence,sokak kedilerini köpeklerini mutlu etmiş olursunuz ^^

Iki saatte zor yatırdim zaten çocuğu sinirim tavan yapmış burayı okurken,şimdi ben bunları neden yazdim onuda bilmiyoruma gelince sesli güldüm yeminle,çocuk uyansaydi gelir sallardin artık

Bende çok gülmüştüm dün gece. Şu yazdığım yoruma bile sonradan güldüm, neyi ispat etmeye çalışmışsam artık yorumun sonuna gelince farkettim. :) Valla yakın olsak her zaman bana verirdin çocuklarla aramda mükemmel bir iletişim var. Ben uyuturdum onu.

Bnde başlığı bi merak ettimki. Okuyorum okuyorum devamında ne gelecek diye yazdığı şeylerbitmş bn hala eee diorum içimden acaba kimisi sadece konuaçmk için mi konu açıyooo

Bende iyi güldüm gece gece,ayy canım ya sağol bakmış kadar oldun gurbetteyim zaten kimsemde yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…