- 9 Kasım 2013
- 1.723
- 1.763
- 208
- Konu Sahibi depresif34
-
Merhaba kızlar;benim bir kuzenim var beylikdüzü nde oturuyor.Ben de anadolu yakasında oturuyorum herseyini 5 M Migros tan alır.diceksiniz ki sanane .doğru banane ama alışveriş hakkında konuşunca yağ aldık 10 lira, süt aldık 1 lira elektronik eşya için bile inanılmaz fiyatları Veriyor ıslak mendil kampanya 1 lira ya aldık.inanin psikolojimi bozuyor çünkü inanmıyorum bu kadar uçurum fiyatlar olabilir mi .çocuk bezleri 1 alana 1 bedavaymis .beylikdüzü tarafında oturanlar bana cevap verebilirmi gerçekten bu fiyat lar var mı
Bir insan neden böyle bir yalan söylesin??? Yalan söyleyecekse tam tersi fiyatı uçurarak söyler ki parasıyla hava atsın, ''Bak ben ne kadar zenginim! '' imajı çizsin.İnanın herşey i ucuza alıyorlar gerçi eşi taşıyor marketten belkide doğruyu söylemiyor supheleniyorum ben yani
Iki saatte zor yatırdim zaten çocuğu sinirim tavan yapmış burayı okurken,şimdi ben bunları neden yazdim onuda bilmiyoruma gelince sesli güldüm yeminle,çocuk uyansaydi gelir sallardin artıkMigros'ta haftasonu baya indirim oluyor. Mesela bu hafta sonu 40 TL'lik alışveriş yapana yeşil zeytinin kilosu 2 liraydı.
Ondan önce ki hafta pirinç 3 liraydı. 5 liraya kangal sucuk aldığımı bilirim haftasonu 50 liralık alışverişe. Şimdi ben bunları neden yazdım onuda bilmiyorum. Hayır para sizin değil, neyin psikolojisi neyin hesabı bu?
Iki saatte zor yatırdim zaten çocuğu sinirim tavan yapmış burayı okurken,şimdi ben bunları neden yazdim onuda bilmiyoruma gelince sesli güldüm yeminle,çocuk uyansaydi gelir sallardin artık
Bende iyi güldüm gece gece,ayy canım ya sağol bakmış kadar oldun gurbetteyim zaten kimsemde yok....Bende çok gülmüştüm dün gece. Şu yazdığım yoruma bile sonradan güldüm, neyi ispat etmeye çalışmışsam artık yorumun sonuna gelince farkettim. :) Valla yakın olsak her zaman bana verirdin çocuklarla aramda mükemmel bir iletişim var. Ben uyuturdum onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?