- 22 Mayıs 2014
- 156
- 7
- 298
- Konu Sahibi sad_cedric
mrb arkadaslar ben geçen yaz evlendim benim abim çok iyi bir insandır hoştur ama biraz sorumsuzmudur nedir anlayamadım kendisinin işi var 4 yıldır çalışıyor ama fakat lakin benim düğünümde bana hiç takı hediye vs takmadı evine hediye alcam falan filan dedi ama ondan da birşey çıkmadı ben bunlarda değilim gerçi manevi bi yardımı da olmadı ya neyse eşimin abisi her türlü işimize koştu bizi balayına gönderdi bunları görünce ben çok mahçup oldum şimdi de abim evleniyor evleri şehir dışında geçen hafta geldiler nişanlısıyla hamile halimle çıktık alışveriş yaptık ben ve ablam ona hediyeler aldık bunlar söylenecek şeyler değil seve seve aldım çünkü gelinimiz de çok iyi çok tatlı saolsun neyse efendim ablam ve kardeşimin de henüz işi yoktu ben evlendikten bir ay sonra işe başladılar onun için onlara kırılmadım fakat onlar da kuzenim evlendi birleşip evine hediye aldılar abime birleşip evine plazma tv aldılar bana yine birşey yok bunları görünce de insan ister istemez kırılıyor
benim size sorum şimdi ben abime düğününde hediye takı vs takmalı mıyım takmamalı mıyım ben de çalışıyorum fakat bizim de şu an borçlarımız var gerçi bunlar da değil napar ne eder bulur buluşturur takardım ama hiç içimden gelmiyo açıkcası anneme de söyledim hiçbirşey takmayacağımı bana dedi ki "ben bi bilezik yaptırayım sen düğünde onu tak" buna da çok kırıldım benim düğünümde aklına böyle birşey gelmiyor da abiminkinde geliyor
benim size sorum şimdi ben abime düğününde hediye takı vs takmalı mıyım takmamalı mıyım ben de çalışıyorum fakat bizim de şu an borçlarımız var gerçi bunlar da değil napar ne eder bulur buluşturur takardım ama hiç içimden gelmiyo açıkcası anneme de söyledim hiçbirşey takmayacağımı bana dedi ki "ben bi bilezik yaptırayım sen düğünde onu tak" buna da çok kırıldım benim düğünümde aklına böyle birşey gelmiyor da abiminkinde geliyor