arkadaşım tebrik ederim allah kacağınada almayı nasip etsin inş bebeğini tüm anne olmak isteyenlerin başına tabi benimde bizde şuan tedavi aşamasındayız bakalım kısmet kendine dikkat et
gözün aydın canım allahım kucagına sağsalim almayıda nasip etsin inşallah darısı bana ve isteyen herkese inşallah, bende cuma günü test yaptırcam inşallah bu sefer bende pozitif yazısını okurum
Allah kolay bır dogum ve saglıklı bır bebek nasıp etsın, gozun aydın, kendıne coookk dıkkat et:)
Rabbim inşallah kucağına almayı da nasip etsin . Darısı bizlerin başına
Merhaba cebid
çok sevindim senin adına.allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Bende bu ay başlayacağım tüp bebeğe.3 aşılama oldu ama başarısız. Endometriozisim var. Çok korkuyorum. Endişeliyim. Allah hergese nasip etsin.
sevgili yumyum, çok saol, allahım isteyen herkese nasip eder inşallah, umarım senin tedavinde olumlu sonuçlanır, seninki de mikro mu?
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah darısı biz isteyenlerinde başına benimde yarın test günüm ama sonuç negatif çıkacak diye çok korkuyorum transferden bugüne kadar sancılar beni hiç bırakmadı oyüzden pek umudum yok kızlar bana dua edin lütfen yarın benim için büyük gün
teşekkür edrim yumyumcum allah hepimizin hayalerini gerçekleitirsin hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah yarın bende buraya hamileyiiiiiiiiiiimmm diye yazarımarkadaşım allah sevindirsin inş umudunu hiçbir zaman yitirme canm hayırlısıysa olur zaten yeterki hayırlı olsun hepimizin hakkında allah gönlüne göre versin
sevgili gülşen,
öncelikle çok teşekkürler sevincimi paylaştığın için..
ayrıca ben de endo. hastasıydım, lap.den sonra iki aşılama oldum, negatif sonuçlandı, aşılamalarla daha fazla vakit kaybetmek istemedik, drum bir sene bekleyelim demesine rağmen ben ısrarcı olunca o da uygun gördü ve mikroya geçtik. biliyosun aşılamada ancak %15 gibi bi şans veriyorlar, ama drum bize mikroda %60-70 gibi bi şansımız olduğunu söyleyince beklemektense mikroyu tercih ettik..
sakın endişelenme, allahın izniyle herşey olur...
kafana takılan bişey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
teşekkür edrim yumyumcum allah hepimizin hayalerini gerçekleitirsin hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah yarın bende buraya hamileyiiiiiiiiiiimmm diye yazarım
arkadaşım tebrik ederim allah kacağınada almayı nasip etsin inş bebeğini tüm anne olmak isteyenlerin başına tabi benimde bizde şuan tedavi aşamasındayız bakalım kısmet kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?