ben geldim.. hem de hamileyim...

canim Allah gonlunun istedigini en yakin zamanda verir insallah...bende senin icin dua edecegim!!!a.s.

arkadaşım senin adına çok sevindim inşallah sağsalim alırsın bebişlerini kucağına benimde yarın test günüm ama kahverengi kanamam var banada dua edin

arkadaşım senin adına çok sevindim inşallah sağsalim alırsın bebişlerini kucağına benimde yarın test günüm ama kahverengi kanamam var banada dua edin

cebiiid son zamanlarda duyduğum en iyi haber bu . :) inan senin kadar sevindim canım. bende girmiyorum siteye yeni gördüm yazını. inş. sağ salim kucağına alırsın bebeğini. kendine iyi bak fazla yorulma:) darısı olmayanlara olur inş.

senin adına çok sevindim canım inşallah kucağına almayı nasip eder allahım ve olmayan herkese versin.....
bende tedaviyle hamile kaldım 1 şubatta çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın o güzelliği..........

mrb cebid hayırlı olsun canım.Ben de 2 . tüp bebek tedavim için dr.araştırmaya başladım.Sen nerde hangi Dr.da tedavi gördün.Bi de tedavi sürecinde hangi ilaçları kullandın.Yardımcı olursan sevinirm.Sağol.

cebid hayırlı uğurlu olsun..Allah tamamına erdirsin..inşallah geriye kalan herkese bu duyguları yaşamak nasip olur..güle güle büyüt bebeğini..

Cebid hayırlı uğurlu olsun allah o güzel duyguyu sana tattırmış umarım bizede tattırır.Bu arada dikkatimi çeken hangi merkez olduğunu yazmamışsın ya bende çok merak ettim.bizde başlıyacağız bu ayın sonunada eğer yazarsan çook memnun olurum.Gerçekten ....

:ne kadar mutluluk yazını okurken ağladım inşallah bende senin yaşadığın ve eşine yaşattığın bu mutluluğu bende yaşatırım bende 25 martta testte gidicem ikinci tüp bebek denemem allahım herkesin sonunu güzel yazsın sana mutluluklAR diliyorum

ya kizlar tup bebek tedavisinde neden basarisiz olunurki en iyi spermlerle en kaliteli yumurtalari birlestirip en saglikli embryolari yerlestirmiyorlarmi peki neden olmuyor bazi arkadaslarimizin????neden????

gözünaydın allah kucağına almayı nasip etsin çocuğu olmayan herkese rabbim nasip etsin

hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlere inşaallah

Cebidciğim,
Neredesin be şekerim. Kaç haftalık hamile oldun, ikizler mi, anlat Allah aşkına hiç düşünebiliyor musun ki bir gün bebeklerimiz hakkında sohbet edebileceğiz, ALLAH KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH, TABİİ Kİ SAĞLIKLA...
Tüm arkadaşlar için her gece dua ediyorum, tüm dilklerinize kavuşun inşallah canlarım...

Merhaba arkadaslar,
Hamilelik heyecani ve bebek beklemek harika birsey! Ben de bu heyecanları yasadim ve mutlu sona cok sukur kavustuk, darısı isteyen herkesin basina! Bu konuyla ilgili super bir site tavsiye edecegim, kesinlikle bakmaya deger: Hamilelik hakkında hafta hafta öğren | Hafta-hafta-gebelik.org
sevgiler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…