ben geldim.. hem de hamileyim...

selam kızlar

Bende dün akşam hastalandım 3. aşılamayı yaptırmıştım. Şimdi tüp bebekle devam. Çok yabancıyız bu konuya da. Nasıl bir yol izleyecez. Üniversite hastanesindeyim. Doktorumda burda.Merkezdede tadilat var. Nasıl olacak bilmiyorum. Doktorla konuşmam lazım. Arasammı yüzyüzemi görüşsem.Özel muayne oldum şimdiye kadar. Yine öyle devam edecem. Doktorlarlada açık açık konuşamıyorsun çekiniyorsun .offfffffff..

sevgili gülsen, aşılamanın tutmamasına üzüldüm ama inşallah tüp bebek tedavisiyle istediğine kavuşursun..
ben aşılamalarımı ve mikroyu özel merkezde yaptırdım o yüzden hastanedeki işlemleri bilemiyorum. neden çekiniyosun ki konuşmaya, sonuçta tedavinle ilgili kafanda bi soru işareti kalmamalı deil mi?

sevgili yazgülüm ve gonca2206
güzel dilekleriniz için teşekkürler,
allahım inşallah isteyen herkese nasip eder bu duyguyu..

yumy
sıra sende; inşallah senden de güzel haberler alırız cnm, kendie dikkat et..

sevgili deryahakan
inşallah tedavinde herşey yolunda gider, uzun bi süreç ama bi süre sonra o kadar alışıyosun ki günaşırı dra gitmeye, transferden sonra boşluğa düşüyosun vala :))
foruma bir sonraki girişin inşallah-benim gibi- hamilelik haberini vermek için olur.
allah yardımcınız olsun..

morgülcüm
cnm mehaba, iyi dileklerin için çok saol, inanki dualarımda hep varsınız, inşallah rabbim sizlere de nasip eder bu duyguyu..
kendine iyi bak cnm

kızlar,
ben çok fena grip oldum, rapor aldım mecburen, evde dinlenicem..bi süre foruma giremeyebilirim, ya da cvp yazamayabilirim.
hepiniz kendinize çok iyi bakın ..

cebidcim
başını ağrıttım sanırım merkez adı sormuştum ama yine de teşekkürler

cebidcim coookkk sevindim senin adina ..bende seni merak ediyordum sonunda geri geldin hemde bebekle..hayirli olsun!! saglikli olsun bebegin insallah..bhcg degerin kac cikti ve kacinci gun yaptirdin canim???belki duymussundur bende su anda 4 aylik hamile olacaktim asilama ile hamile kalmistim ama 2 ayda gebeligim dusukle son buldu ( simdi yeniden asilama oldum insallah yine olur...

pardon cebidcim yazmissin 11. gun 63 mus degerin ..simdi kac haftalik hamilesin peki???bebisin kalp atislarini duydunmu ultrasonda gordunmu onu????

kimse yokk muuuu ? hamişler bişey merak ediyorum dr bana ilk ultrason için 6+5 e randevu verdi, acaba o gün kalp atışları görülür mü ?

Cebid Güzel Arkadaşim çok Sevindim Allah Sağlik Sihhatle Gucağina Almayida Nasip Etsin Inşallah Darisi Tüm Bebek Bekleyen Arkadaşlarin Başina Inşallah

gorulur canim :)):sm_cool::sm_cool:
Mehaycıgım,
18 Subatta insallah senin de iyi haberlerini alırız. Cebid'den sonra sıra sana gelir canım benim. Fazla kurcalama emi interneti kafanı karıstırma. İyi haberlerle don diye dua edecegim. Allah yardımcın olsun.
Sevgi ile

Mehaycıgım,
18 Subatta insallah senin de iyi haberlerini alırız. Cebid'den sonra sıra sana gelir canım benim. Fazla kurcalama emi interneti kafanı karıstırma. İyi haberlerle don diye dua edecegim. Allah yardımcın olsun.
Sevgi ile

Sevgili Sakura;
uyarini dikkate alip bu sefer hic kurcalamiycam interneti..beni dusundugun icin tesekkurler canim..a.s.
senin tedavi surecin ne durumda bu arada??

Sevgili Sakura;
uyarini dikkate alip bu sefer hic kurcalamiycam interneti..beni dusundugun icin tesekkurler canim..a.s.
senin tedavi surecin ne durumda bu arada??
Ne yapayim Mehay,
Gercekten sizleri gordukte bir mikro enjeksiyon daha patlatayım diyorum ama esimin işi Ankara dısında. Bu aralar zor anlayacagın. Bir de iş değiştirmek de istiyorum, kafam karısık anlayacagın. Ama sanırım iş değiştirmezsem Mart'ta baslarım 2. mikroya inşallah.
Bu arada en son gebeliğimden sonra kendi kendime hamile kalabilmeyi basaramadım maalesef. Ama hala umudumu yitirmedim bakarsın sanş bize 2. defa guler, belli mi olur şekerim?
Seni cok opuyorum. Dua edeceğim sizin için.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…