canım tedavin hayırlı olsun inşallah ilk ve son denemen olur allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkese bebişler nasip etsin amin k i b :1hug:Merhaba kederli
ben gülsen . Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah izin verirse. İnşallah tüm dileklerine kavuşursun. Adını sevinçli diye değiştiririz. :teselli:
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah darısı biz isteyenlerinde başına benimde yarın test günüm ama sonuç negatif çıkacak diye çok korkuyorum transferden bugüne kadar sancılar beni hiç bırakmadı oyüzden pek umudum yok kızlar bana dua edin lütfen yarın benim için büyük gün
Merhaba yumyum.
Bizde bu ay başlayacaz tüp bebek tedavisine. Umarım dualarımız kabul olur. Dileklerimize kavuşuruz. Herşey gönlünce olsun.
cevap verdigin icin tesekkurler.....baya maddi durum gerektiiren bi islemmis
canım yazdıkların bana çok moral oldu inan böyle hamile haberleri alınca en az bizde sizin kadar seviniyoruzcnm dualarım seninle, ama böyle ümitsiz olma ltfn..
benim de transferden sonra sancılarım oldu, hatta gebe olduğumu öğrendikten sonra ani ve şiddetli kasık sancılarım oldu, gece uykudan uyandım düşün yani, ama drum bunların normal olduğunu söyleyince rahatladım. hala adet olcakmışım gibi sancılarım var, kullandığım ilaçlardan da olabilir diye düşünüyorum, drun normal diyosa endişelenme..
bişey daha, ben transferden sonra üçer gün arayla üç defa pregnyl iğne vurundum, hani bu iğnelerde hcg hormonu var, o yüzden idrar testinde + sonuç çıksa bile yanıltıcı olabilir denir ya, ben 10.gün idrar testi yaptım evde ve sonuç negatif çıktı, ama ertesi gün kanda + ti :)) yani diyeceğim o ki, sancın olması negatif olacağı anlamına gelmez, sen olumsuzu düşünmeden dua et, biz de edeceğiz..Şeniz
Canım,
Son zamanlarda duydugum en güzel haber bu herhalde. Ne kadar sevidim anlatamam. Allah nazarlardan esirgesin.
Kendine cok iyi bak, umarım her sey senin istedigin gibi olur.
Sevgiler
herkese merhaba..
eski bir kadınlar kulübü üyesi olarak bu haberi sizlerle paylaşmazsam sevincim eksik kalırdı..
aralık 17 de başlayan mikro. tedavim, 31 ocakta(transferimin 11.günü) yaptırdığım tahlil sonucunu öğrenmemle mutlu sonla bitti, bilmem kaçıncı defa yaptırdığım beta hcg sonucumda 0 dan farklı bir değer görmek çok değişik bi duyguymuş. allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah.
ctesine kadar bu haberi kendime sakladım, ctesi için drumdan randevu aldım, eşim bile o gün merkezde beklerken öğrendi hamile olduğumu ve cnm drum ona baba oluyosun diyene kadar da ne olduğunu anlamamışcasına şaşkın bi şekilde oturdu yanımda, ama drumun şaşkınlığı ve sevinci ondan çok daha fazlaydı, bunlar hiç unutulmayacak anılar olarak kalacak hafızamda..
tedavi sürecim çok uzun ve yorucuydu, kontrollere hep yalnız gitmek duurumunda kaldım(eşim genelde şehir dışındaydı), hatta iki kez kendime iğne yapmak zorunda bile kaldım ki bu benim için çok zor bişeydi. stres, kar kış, işyerinden izin almakta zorlanmalar, bi yandan da yoğun iş temposu... ancak opu yapıldığı gün rapor kullanabildim o da üç gün, transferim ne yazık ki pazar gününe denk geldi, sadece o gün dinlenebildim, ertesi gün işteydim... ama akşamları hep yattım, çünkü bel ve kasık ağrılarım oldu, halen de var.
tedavimin bu aşaması bitti şimdilik, inşallah bundan sonrası da güzel olur.
tedavideki arkadaşlar, benim size naçizane tavsiyem, ltfn olumlu düşünün, drunuza güvenin ve tedaviyle ilgili herşeyi onlara bırakın..
ve en önemlisi umudunuzu kaybetmeyin..
:enbuyukkk:a.s.
merhaba tek yumurtanmı var yum yum
herkese merhaba..
eski bir kadınlar kulübü üyesi olarak bu haberi sizlerle paylaşmazsam sevincim eksik kalırdı..
aralık 17 de başlayan mikro. tedavim, 31 ocakta(transferimin 11.günü) yaptırdığım tahlil sonucunu öğrenmemle mutlu sonla bitti, bilmem kaçıncı defa yaptırdığım beta hcg sonucumda 0 dan farklı bir değer görmek çok değişik bi duyguymuş. allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah.
ctesine kadar bu haberi kendime sakladım, ctesi için drumdan randevu aldım, eşim bile o gün merkezde beklerken öğrendi hamile olduğumu ve cnm drum ona baba oluyosun diyene kadar da ne olduğunu anlamamışcasına şaşkın bi şekilde oturdu yanımda, ama drumun şaşkınlığı ve sevinci ondan çok daha fazlaydı, bunlar hiç unutulmayacak anılar olarak kalacak hafızamda..
tedavi sürecim çok uzun ve yorucuydu, kontrollere hep yalnız gitmek duurumunda kaldım(eşim genelde şehir dışındaydı), hatta iki kez kendime iğne yapmak zorunda bile kaldım ki bu benim için çok zor bişeydi. stres, kar kış, işyerinden izin almakta zorlanmalar, bi yandan da yoğun iş temposu... ancak opu yapıldığı gün rapor kullanabildim o da üç gün, transferim ne yazık ki pazar gününe denk geldi, sadece o gün dinlenebildim, ertesi gün işteydim... ama akşamları hep yattım, çünkü bel ve kasık ağrılarım oldu, halen de var.
tedavimin bu aşaması bitti şimdilik, inşallah bundan sonrası da güzel olur.
tedavideki arkadaşlar, benim size naçizane tavsiyem, ltfn olumlu düşünün, drunuza güvenin ve tedaviyle ilgili herşeyi onlara bırakın..
ve en önemlisi umudunuzu kaybetmeyin..
:enbuyukkk:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?