ben geldim.. hem de hamileyim...

canım tedavin hayırlı olsun inşallah ilk ve son denemen olur allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkese bebişler nasip etsin amin k i b :1hug:

cebidi cim hayirli olsun allah tamamina erdirsin mikro da tup bebek gibi pahali mi? bilgi verirmisiniz?

cnm dualarım seninle, ama böyle ümitsiz olma ltfn..
benim de transferden sonra sancılarım oldu, hatta gebe olduğumu öğrendikten sonra ani ve şiddetli kasık sancılarım oldu, gece uykudan uyandım düşün yani, ama drum bunların normal olduğunu söyleyince rahatladım. hala adet olcakmışım gibi sancılarım var, kullandığım ilaçlardan da olabilir diye düşünüyorum, drun normal diyosa endişelenme..
bişey daha, ben transferden sonra üçer gün arayla üç defa pregnyl iğne vurundum, hani bu iğnelerde hcg hormonu var, o yüzden idrar testinde + sonuç çıksa bile yanıltıcı olabilir denir ya, ben 10.gün idrar testi yaptım evde ve sonuç negatif çıktı, ama ertesi gün kanda + ti :)) yani diyeceğim o ki, sancın olması negatif olacağı anlamına gelmez, sen olumsuzu düşünmeden dua et, biz de edeceğiz..Şeniz

öncelikle teşekkür ederim,
soruna gelince,
ben merkeze 3.500 ödedim, ilaçlar da 2.900 civarında tuttu..bana ekstra bir işlem yapılmadı (pgt ve embriyo dondurma gibi..)
şimdilik cebimden ödedim ama emekli sandığına tabi olduğum için merkeze ödediğimin 1340 ytlsini ve ilaçların %80 ini -tüp bebek raporum olduğu için- kurumumdan geri alacağım.

cevap verdigin icin tesekkurler.....baya maddi durum gerektiiren bi islemmis

Merhaba yumyum.

Bizde bu ay başlayacaz tüp bebek tedavisine. Umarım dualarımız kabul olur. Dileklerimize kavuşuruz. Herşey gönlünce olsun.

inş arkadışm ya hakkımız da hayırlısı artık şimdi dr dan geldim büyümüş sonunda yumurtam 21 mm olmuş bugün yaptırıyorm iğnemi inş inşşş iyi sonuçlanır senin benimde bütün anne olmak izteyenlerinde seninde herşey gönlünce olsun arkadaşım

cevap verdigin icin tesekkurler.....baya maddi durum gerektiiren bi islemmis

rica ederim..
yalnız hemen moralini bozma, merkezlerin fiyatları farklı oluyo, ayrıca yanlış bilmiyorsam ssk veya bağkurlular 1340 ytllik devlet yardımını hiç ödemiyorlar, merkez kendisi kurumdan tahsil ediyo, ilaçlar da senin yumurtalarının gelişimine göre ayarlandığı için bu fiyat da değişebilir, benim yumurtalarım çok yavaş büyüdüler, ben aynı anda üç iğne kullandım..
allah yardımcınız olsun

canım yazdıkların bana çok moral oldu inan böyle hamile haberleri alınca en az bizde sizin kadar seviniyoruz
allahım bütün bayanlara annelik duygusu yaşatsın kimseyi o duygudan mahrum bırakmasın
senin beta hcg değerin kaç çıkmıştı acaba bide bişey daha soracam sende kahverengi akıntın olmuşmuydu benim bugün öyle bir akıntım oldu k i b :1hug:

Canım,
Son zamanlarda duydugum en güzel haber bu herhalde. Ne kadar sevidim anlatamam. Allah nazarlardan esirgesin.
Kendine cok iyi bak, umarım her sey senin istedigin gibi olur.
Sevgiler

Canım,
Son zamanlarda duydugum en güzel haber bu herhalde. Ne kadar sevidim anlatamam. Allah nazarlardan esirgesin.
Kendine cok iyi bak, umarım her sey senin istedigin gibi olur.
Sevgiler

sakura !! seni görmek ne güzel..
ben de senin burda olmana çok sevindim.

cebiddd kıssss uzun upuzun bir aradan sonra geldin daha doğrusu geldiniz(bebişinle)demek...kısss hiç çıtlatmadın mikro yapacağını neyse sonucun güzell olmuş kısss çokkk sevindim...inşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin....a.s.

merhaba tek yumurtanmı var yum yum

evet arkadaşım tek yumurtam var bunada şükür ya hiç olmasaydı napardım şükürler olsun bugün gittim dr a büyüklüğü 21 mm olmuş gerci ne kadar iyi büyüklüğü bilmiyorm da benim korkumda o iyimi şimdi bu büyüklük kötü mü anlyamadım kalitesiz se diye korkuyorm varmı bi bilgisi olan arkadaşlar

İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Ne mutlu sana. Bize verdiğin bu güzel haber için de çok teşekkürler. Her güzel haber bir umuttur öyle değil mi.

Tebrik ediyorum sizi hayırlı olsun bebeğiniz umarım herşey gönlünce olura.s.

Cebid hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahhhh

sevgili cebid hoşgeldin tekrar, çok sevindim tedavinin olumlu sonuçlanmasına Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah.

cebid canım, tebriklera.s.
Allah tamamına erdirsin...sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..a.s
darısıda bizlere inşallah..:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…