ben geldim.. hem de hamileyim...

canım tebrik ederim darısı başımıza artık

tebrikler canım.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
inşallah darısı başımıza.a.s.:1hug:

benim olumlu düşünemem gibi bir sorunum var kendimi teselli ediyorum kısmet diyorum allah bir gün banada bebek verir diyorum ama öyle bir an geliyorki göz yaşlarıma engel olamıyorum söylenen her söz batmaya başlıyor bu gün ark tüp bebegi tuttu öyle sevindimki çok mutlu oldum onun adına bunu gönülden söylüyorum ama benim tutmamıştı o günleri hatırladım acaba dogru tüp bebek merkezimi bulamadım ben ne yaptımda olmadı diye düşündüm herkes onu tebrik ederken gözler benim üzerime çevrildi allah sanada versin dediler bende amin dedim bir tanesi sıkma canını olmazsa bir evlatlık alırsın dedi belki bunu zaman gösterecek ama şuan bunu hiç düşünecek durumda degilim çünkü açık yaram var ve kanıyor .hani demişsin ya olumlu düşün düşünemiyorum ben istemeden akıyor gözyaşlarım senin bebegin hayırlı olsun kendimi anlatmaktan seni unuttum cebid tekrar tebrikler

canım merhaba bende senin gibi olumlu düşünemiyorum ama bu bizim elimizde olan bişey değilki benim yarın tahlilim var ama hiç pozitif çıkacak diye düşünemiyorum :1no2:yarın sonucu görecez bakalım ne olacak allah yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın olumsuz şeyleri kafamızdan çıkarsın sırnaşık şey amin

sevgili kederli

cnm benim beta hcg 11.gün 63 tü, ama benim transferden sonra hiç lekelenmem olmadı..

kaktüscüm

cnm senin konuna da yazmıştım, tedavin hayırlı olsun, inşallah senin de olumlu sonuçlanır..
valla biz aslında yaza doğru düşünüyoduk ama birden kendimizi drda tüp bebek öngörüşmesinde bulduk bizim için de ani oldu yani. bu arada bi de iş değişikliği oldu, eskisi kadar boş zamanım olmadığı için foruma katılamıyorum artık, ama bu haberi sizinle paylaşmadan edemedim :))

waterlilly, minis75, postacı kız, kuzi, adayadayı..

hepinize ayrı ayrı teşekkürler,
allah isteyen herkese de nasip eder inşallah..

nazlımelek, akdaş, kuzuum...

kızlar darısı başınıza ) inşallah, en kısa zamanda hem de..

sevgili vezikül..

öncelikle çok saol, allah inşallah isteyen herkese nasip eder..
insan bazen çok karamsar olabiliyo, ümidini yitiriyo, herşeyi çözüsüz görebiliyo..nerden mi biliyorum, ben de öyleydim bi aralar. ama geçiyo arkadaşım, herşeyin çaresi zaman, ltfn kendine biraz zaman ver ve hayatı akışına bırak. en azından ben öyle yaptım..
kendini fazla yıpratmamaya çalış, hayat -herşeye rağmen- öyle mucizelerle dolu ki, bunlardan birisi neden sana da nasip olmasın??

gerçekten çooooooooooook sevindim canım
Allah analı babalı büyütsün inşallah

biz de başlıcaz inşallah ben de endo hastasıyım

hengi merkezde oldun acaba

bir de hatırlayamadım eşinde problem var mıydı?

canım benim inan gözlerim dolarak okudum yazını.nasıl sevindim anlatamam:dance::teytey:.allahım ne dicemi şaşırdım.rabbim sağlıklı bir hamilelik ve bunun sonucunda kolay bir doğumla kavuşursun inşallah meleğine.kendine çok iyi bak canımcım.allaha emanet ol.bizleride dualarından eksik etme.:1hug:

Meraluncum

cnm merhaba, teşekkür ediyorum sevincimi paylaştığın için..
eşimde bi problem yoktu,
ben ankarada özel bi merkezde yaptırdım.

canım esmam..

güzel kalpli arkadaşım çok saol,
allahım inşallah sana ve isteyen herkese nasip eder bu duyguyu cnm benim.
bi gün senin de hamilelik haberini okuyacağız burdan ve biz seni tebrik edeceğiz inşallah..

sevgili cebid tedavinin sonlarına yaklaşıyorum sana tebrikler umarım iyi haberlerde tekrar buluşruz.

canımmerkez adını ve doktorunu merak ettim ben de başlıcamda o nedenle sordum.

cebid cim canım arkadaşım eski kk lı olarak aylar sonra siteye girdiğimde senin hamiş heberini almak beni çok mutlu etti ve ümitlendirdi bende tüpbebek için başladım 3 aşılamadan sonra umuraım günler sonra tekrar girdiğimde bende güzel haberlerle dönerim canım kendine çok dikkat et onlar bizim en değerlilerimiz kendi yorma stresten uzak dur arkadaşım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

ceidim çooookkkk sevindim canımmm
sürekli aklımdaydın kayboldu bu kız ortalıktan diyordum
allahım sevincini tamamına erdirsin canım
darısı da biz anne olmak isteyenlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…