Ben geldım

Zxuxmmin

RABBIMIN EMANETISINIZ
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
1.918
9
116
- Yurtdışı
canlarim....2 haftanin sonunda geri döndüm...acabalarla geldim Türkiyeyeye....ve sonunda ablacim bi mucize gibi...11 tane dölenen yumurtadan 3 tanesi saglikli cikti...bu beni ne kadar sevindirdi biliyormusunuz.....sanki ben hamile haberini almisim gibi oldu....18. de transfer oldu...2 gün yattim...gecesi ucakla geri döndük...Rabbime hamd olsun o kadar güzel geldikii ucakla...ne sallandi..nede hava bosluguna girdi...minik 3 tane bebislerim...benimle ucaga bile bindi...3. gün cok ayakta durdum...bugün 4. gün..ve size haber vermek icin o kadar sabirsazlimdikki...simdi haftaya hamile haberinide alirim insallah...mevlam hayirlara vesile eder....

beni soran herkesten Allah razi olsun.........cok sevindima.s.

nerelerdesiin herkes çok merak etti senii.. hoşgeldinnn inşalah bebişlerle geldin..

inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım dualarım seninle ve bütün anne olmak isteyen arkadaşlarımla

Hoşgeldin canım benim...
ınşallah hamile haberlerinide alırız sağlıkla alırsın meleğini kucağına.

Bende seni çok merak ettim tam sana özel mesaj atıyordumki topigi gördüm.
Ay canım ya ne kadar mutlu oldum. ınsanın ne varsa memlektinde var bak :) Bebişlerin önce ana rahmine yolculuğa sonra uçakla yolculuğa çıktılar demekki, ne güzel yaa bu mübarek aylarda umarım karnın şişer ve anne olursun. ınşaallah canım ya.
Ben ilki tutmadığı için çok umutsuzdum, ama sizlerden böyel güzel haberler gelince o kadar heyecanlanıyorumki ve umut doluyorumki sanki benimde olacakmış gibi.
Rabbim bu güzel duyguları her anne olmak isteyene tattırsın inş.

Hoşgeldinnnnnnnn Canımmmm,

Bebişlerinde kavuşmana çok sevindim. ınşallah haftaya müjdeli haberler vereceksin bize. Benimde transferim 17.sinde oldu. Kaliteleri orta ama yinede 3'ü de içimde şuanda bende ayın 29'unu iple çekiyorum. Güzel günler yaşamak dileğiyle canımmmmmmmmmmm

Hosgeldin,canim.. Insallah sana simSIKI tutunurlar bebislerin.. iyi 4 gun gecmis,az kaldi sonucu ogrenmene,insallah hamilelik mujdenide verirsin burdan canim amin.. Allah hayirli ugurlu etsin.. kaydirigubbakcemile3

çok sevindim canım.inşaallah hamile olduğun haberini de verirsin burdan.sağlıcakla kal canım sevgiler...

hayırlı olsun canımm. benimde 16 sında oldu transferim..4.gün bende uçak yolculuğu yaptım..inşallah hamilelik haberlerimizi de paylaşırız...amin..............

harıka tam merak ıcındeydım.................çok guzel çokkkkkkkkkkkkkkkk..............ınş tutunurlar olacak ınş ................yat dınlen bıkac gun.................rabbım yardımcın ols......................dua ıle

hoş geldin hayırlı ugurlu olsun.....canım....inş bebişler seninle kalıp yollarına anneleriyle devam edecekelr.............saglıkla

hosgeldin cnm bende seni merak ediyordum...cok sevindim...zoru basarmissiniz...senin icin onemli olan kaliteli olmasiydi...gerisi gelir Allahin izniyle...bol bol yat dinlen...

canım sana bi sorum olacak.tedavin sırasında hangi ilaçları kaç doz kullandın yazarsan sevinirim.inşaallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur.sevgiler canım...

zummiiiin hosgeldin canım benim seni merak ediyordum bende kaç gundur ne yaptı diye... hadi çok şükür alıp gelmişsin bebeklerini. bundan sonrasında iyice dinlen fındık kızınla özlemini gider inşallah abla olacak güzel kızın....

Canım hayırlı olsun tedavin.Haftaya güzel haberlerini bekliyoruzzzhihoyyythihoyyythihoyyyt

Zumimdualarim seninle ins hayirla duayla saglikla gelsin bebeğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…