Ben geldım

canım kardeşim......aklım hep sendeydi......çok sevindim canım.........hayırlısıyla bebişlerin sana tutunacaklar..........güzel haberlerini alıcaz........kendine çok dikkat et.......:1hug:

Canımmm,çok dua ettim senin içinn,
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine,Rabbim yüzünü güldrüsüünn,
ırtibatı koparmayalım,hayırlı haberlerinle inşallah..

kuzu seni gördüğüme sevindim,herşey daha güzel olacak buna inanıyorum...hayallerinin ve umutlarının solmaması dileği ile...

Allah hepinizden razi olsun...cok sagolun...hepiniz herseyin en iyisine layiksiniz....bugün 5. günüm....pek öyle belirti yok kafama da takmiyorum....icimden hep ben hamileyim diye kendime söyliyorum....Rabbim insallah nasip eder...bu kadarini basardik...bu kadar kolaylik verdi ya Rabbim ne mutlu bize...masallah hepinizin bebisleri baya ilerlemis...elmuallim ablacim...11 haftalik olmusun bile...hakkimizda hayirlisi.....hepinizi kocaman öpiyoruz....minik kizim ilk önce geldigimde küsmüstü bana sonra sonra gülmeye basladi...ona da gelinlik aldim Türkiyede....Allah nasip ederse haftaya sali günü hamile haberini alirsam giydircem

2 sene önce 28.07 de ben minik kizima hamile oldugumu ögrenmistim...simdide yine ayni tarihe geliyor...Allah insallah nasip eder...

Hepinizi cok seviyorummmmmmmmmmmm kocaman öpiyorum.......

Allah yar ve yardimciniz olsun

zümmin.....kardeşim bencede sen hamilesin.......güzel haberlerini bekliyorum.......kızınıda benim için öp......

benim karnim agrimaya basladi....sivilcelerimde cikti.......iki tane kocaman....

:mymeka:noluyoss hemen....lutfen olumsuz dusunmek...belirti aramak yok....cok okuduk...adet belirtileri olup hamile kalanlar cok...belirti olmayip kalamayanda cok...lutfen rica ediyorum...sonucta ilaclar kullaniyorsun hormonlarin baskilaniyor...boyle seyler olmasi cikmasi dogal...

benim karnim agrimaya basladi....sivilcelerimde cikti.......iki tane kocaman....

Canımm ben de transfer sonrası ilk haftamda aynen koca koca üç sivilcem çıkmıştı,adet olucakmışım gibiydim ve üstelik 9 muydu-10.gün müydü kahverengi lekelenmem de olduu,ve şimdi ikizlerime hamileyim işte Allah nasip ederse..
Canım 28.07 bir tesadüf değil,inşallah minik fındığına giydireceksin gelinliğini beraber yeni düğününüz olucakk,hiç o belirtilerle canını sıkma..

iyim ablacim...bugün biraz burnum kanadi...baska sikayetim yok...havalar burdada sicak oldugu icin insan darlaniyor....dün hastaneye ignemi yaptirmaya gittim.....hemsire karnimi görünce cok korktu...acaip sistim...doktor cagirdi....hava varmis mafoldumben bol bol sebze yicekmisim....2 litre su icecekmisim...bide karnimi ultraschalle bakti...Allahim bi mucize olurda belki biseyler görürüm dedim...doktor daha cok ufak oldugu icin bisey göremeyiz dedi....neyse saliyi dörd gözle beklicez artik napalim.....

ınşşşşşşşşşş sabrın sonu guzel olacak.............beklıyoruz haberını...............

ayyyy....benimde transferden sonra karnım öyle şişiyor.......hatta 3 aylık hamileymişim gibi oluyorum......:1hug:

Zümminciğim,
Hakkımızda hayırlısı olsun, seninle beraber gidiyorduk benimde test günüm 29 Temmuz. ınşallah önümüzdeki hafta bir çok arkadaş olumlu sonuçlar yazar buraya bizde onlardan oluruz Allahın izni ile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…