ben gerçekten çok korkuyorum.

gokyuzu5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
91
29
3
44
beni kınamadan dinleyin ne olur.
çok çok üzgünüm ve psikolojim bozuldu. ben kabus gibi bir çocukluk geçirdim. baba sevgisinden mahrum büyüdüm. vardı ama bizi istemedi kovdu başka bir kadın için. müthiş buhranlar geçirdim hatalı bir evlilik yaptım çok küçük yaşta sonra ayrıldım. sonra bir kişiye güvendim. kabusum oldu. ciddi düşünerek başladım olmadı.. şu an sanırım hayat yüzüme gülüyor pırlanta gibi bir insan var hayatımda. ama ben geçende çok kötü hissettim gittim cinsel yollarla bulaşan hastalıklar ile ilgili test yaptrıdım. sonuc kartını eve getirdim. evde kayboldu bulamıyorum. nişanlım şu an benden uzakta. ama bir araya geldiğimizde ya o kitapların arasında falan o kartı bulursa ben ne cevap veririm ona. ayrıldığım adam için yaptrıdım diyemem çok uzun yıllar oldu ona ne dersiniz? ben bir de bunaldığım zamanlar yazardım.içimi dökerdim kağıtlara.bir kağıda bişeyler karalamıştım bu yanlış ilişkiyle alakalı.o kağıdı yıllar önce ne yaptım attım mı yoksa kitapların içinde bir yerde mi bilmyiorum.karıştırıyorum kitapların arasını.hatta onun bana getirdiği kitapların arasına bile baktım.ama içim rahat etmiyor.
belki kınayacaksınız ama psikolojim çok bozuldu.sürekli bu konuyu düşünür oldum.işime odaklanamıyorum.en önemlisi de sevdiğim insanı kaybetmek istemiyorum.

Sen sevdiğin insana her şeyini açık açık anlatıp ondan buna saygı duymasını beklersen sorun kalkar ortadan ki nisanlinin bilmesi gereken şeyler var hayatınız da.

Nişanlınız sizin daha önce cinsel birlikteliğiniz olduğunu biliyorsa test konusunu büyütmeyecektir zaten.
Test negatif çıktı diye düşünüyorum, büyütecek bir şey yok bence.

Haaa derseniz ki birlikte olduğumu bilmiyor, asıl sorun orada.

sadece evlenip ayrıldığımı biliyor.test negatif çıktı.bulduğu anda biter mi her şey

Canım tamam endişeli birisin. Psikolojin bozuk anladık. Üzülme lütfen.
Ama biz ne yapalım şimdi söylermisin? Yok bulmaz bişi olmaz diye yalancıktan teselli mi edelim. Kağıtların yerini mi tespit edelim...
Tepki gösterince muhalefet diyorsunuz, küçümsüyor diyorsunuz. Bu kadar sorun teşkil edecekse heryeri alt üst edeceksin. Olay bu.....

Mesela desen ki adetlerim çok sancılı geçiyor. Doktorum cinsel hastalık kapmış olabileceğimi söyledi. Bazen bu yolla gosteriyormus kendini yıllar geçse de. Test yaptım bende. Adet zamanlarimda kivraniyorum resmen.. Yer mi ?

Çok evhamlı biri olmana ragmen o kagitlari imha etmemene sasirdim dogrusu..

Ben bir seyi gizlemek istersem atomlarina kadar ayiririm vallahi. Kagitlari yirtmaliydin tabi ama eh is isten gecmis..

e evlenip ayrıldığınızı biliyorsa sorun ne
hastalık belirtileri farkettim gidip yaptırdım dersiniz

yer mi deme lütfen.ben karşımdaki insana bişeyleri yedirmeye çalışmıyorum.hatalarım için af dileyip kendime çocukluğumdan beri hasret olduğum bir aile yuvası kurmaya çalışıyorum.hata mı yapıyorum

sadece evlenip ayrıldığımı biliyor
Cinsellikten mikrop bulaşmış mı bulaşmamış mı buna baktırmışsın. Bu adam senin evlenip ayrıldığını biliyor. Biriyle ilişki yaşadığını da biliyor. Ortada gayri meşru bir durum yok. Test negatif çıkmış kanında mikrop yok. Bunu nişanlına gayet rahat anlatabilirsin bunda kizacak bir şey senin dediğin üzere bitmesine sebep bir şey göremiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?

evelenip ayrılalı 8 yıl oldu.zaman çok uzun değil mi onun için yaptırdım desem.

Canım senin hatan nerde ben onu çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…