Canım benim biliyorsa teste neden kızsın? Bu testi yaptırmış olman normal bir şeysadece evlenip ayrıldığımı biliyor.test negatif çıktı.bulduğu anda biter mi her şey
Ben yalansız ve kanatsız bir melek degilim elbette ama bu tarz seylerin acikca konusulmasi taraftariyim.sadece evlenip ayrıldığımı biliyor.test negatif çıktı.bulduğu anda biter mi her şey
sadece evlenip ayrıldığımı biliyorCanım benim biliyorsa teste neden kızsın? Bu testi yaptırmış olman normal bir şey
Niye bitsin eşinizle ilişkiye girmediniz mi hiç? Ondan yaptırdım dersinizsadece evlenip ayrıldığımı biliyor.test negatif çıktı.bulduğu anda biter mi her şey
yer mi deme lütfen.ben karşımdaki insana bişeyleri yedirmeye çalışmıyorum.hatalarım için af dileyip kendime çocukluğumdan beri hasret olduğum bir aile yuvası kurmaya çalışıyorum.hata mı yapıyorumMesela desen ki adetlerim çok sancılı geçiyor. Doktorum cinsel hastalık kapmış olabileceğimi söyledi. Bazen bu yolla gosteriyormus kendini yıllar geçse de. Test yaptım bende. Adet zamanlarimda kivraniyorum resmen.. Yer mi ?
Cinsellikten mikrop bulaşmış mı bulaşmamış mı buna baktırmışsın. Bu adam senin evlenip ayrıldığını biliyor. Biriyle ilişki yaşadığını da biliyor. Ortada gayri meşru bir durum yok. Test negatif çıkmış kanında mikrop yok. Bunu nişanlına gayet rahat anlatabilirsin bunda kizacak bir şey senin dediğin üzere bitmesine sebep bir şey göremiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?sadece evlenip ayrıldığımı biliyor
Mantikli...Mesela desen ki adetlerim çok sancılı geçiyor. Doktorum cinsel hastalık kapmış olabileceğimi söyledi. Bazen bu yolla gosteriyormus kendini yıllar geçse de. Test yaptım bende. Adet zamanlarimda kivraniyorum resmen.. Yer mi ?
Canım senin hatan nerde ben onu çözemedim.yer mi deme lütfen.ben karşımdaki insana bişeyleri yedirmeye çalışmıyorum.hatalarım için af dileyip kendime çocukluğumdan beri hasret olduğum bir aile yuvası kurmaya çalışıyorum.hata mı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?