yarıyıl tatilindeevlilik ne zaman
bence evet psikolojin bozuk olmasa bile destek alman şart bence
yarıyıl tatilinde
Demek ki hata dedigin şey evli olduğun adamla değil başka biri ile oldu. Neyse bunu sorgulamak bize düşmez. Bu senin özelin, yargılayamayız. Nişanlın sana gerçekten değer veriyorsa anlayış gösterecektir. Anlatmalısın senden öğrensin en kısa zamanda. Nişanlın ise seninle ilgili her şeyi öğrenmeye hakkı var. Sonradan öğrenirse şimdi kaybedeceğim diye korkarken güven eksikliğinden kaybedersin canım ALLAH korusunevlenip ayrıldıktan sonra güvenmemen gereken birine güvendim.
Sakın öyle düşünme canım. Asla böyle dua etme. Belki de önünde yaşanacak çok güzel bir hayat, çok mutlu günler var. RABBİMİZE tövbe için dua et, iyi bir kul olmak için dua et..o kadar ağlıyorum.üzülüyorum.inanın ki beni en iyisizler anlarsınız.çok çok kötü bir çocukluk yaşadım.ardından hatalı kararlar.ve böyle gitsin istemiyorum artık.
biraz önce ağlayarak yalvardım ALAH a .beni bu dünyadan alsın diye.tek bir parçam bile kalmasın.benden iz kalmasın diye.
yani bulursa terkeder mi diyorsunuzgüzel güzel sakin sakin ara bence sakıncalı her şeyi de evden at gitsin
hem temizlik yapmış olursun hem de gereksiz eşyalardan kurtulmuş olursun
bulursa terkeder mi diyorsunuzeşyaları toplarken yanına bir arkadaşına çagır
beraber hepsini gözden geçirerek toparla
o zaman çıkar ortaya
yani bulursa terkeder mi diyorsunuz
bulursa terkeder mi diyorsunuz
Canim benim neden terk etsin? Sen usulünce, samimi bir dille anlatırsan anlayış gösterir. Üzülme lütfen artık. Bir an önce anlat nişanlına ve kurtul. Oyunlarla, saklamalarla uğrasacağına anlat gitsin. Dürüst olmak en iyisi. Al karşına "Benim sana anlatmak istediklerim var. Hayatımla ilgili birçok şeyi zaten biliyorsun. Öğrenmen gereken birkaç şey var. Seni çok seviyorum sana güveniyorum. Geçmişte yaptığım hatalardan çok pişmanım. Bu hataların bizi bitirmesini istemiyorum. Anla beni olur mu?" de ve yaşanılanları tüm açıklığı ile hiçbir şey saklamadan anlatyani bulursa terkeder mi diyorsunuz
kesinlikle daha iyi ama o kağıdı yani duygularımı yazdığımı sanırım çok öncesinden yırttım attım bulamıyorum çünkü.yoo bence bilmesine gerek yok diyorum
bi hastalığın olduğundan şüphelenip test yaptırmışsın bunu bilmesine gerek yok eskiden olmuş bitmiş gitmiş
ama duygularını yazdığın şeyleri bulması hoş olmayabilir
şu an ben de evimde eşimin eski sevgilisine yazdıklarını görsem üzülür kafama takarım
bu yüzden bilmese daha iyi değil mi
Konu sahibi, hata yapmışssınız ama bu hatanızı anladınız artık ah vah etmeyip dimdik ayağa kalkıp, nişanlınıza her şeyi olduğu gibi anlatın, dürüst olmak gibisi yok bu dünyada. Sizin kişiliğinizi de anladım vicdana azabı duyacak kadar merhametli bir insansınız, allah her daim yanınızda olsun bir daha yanlışa düşmeyin, nişanlınıza ve geleceğinize sıkı sıkı sarılın, mutlu olun ,inşallah.beni kınamadan dinleyin ne olur.
çok çok üzgünüm ve psikolojim bozuldu. ben kabus gibi bir çocukluk geçirdim. baba sevgisinden mahrum büyüdüm. vardı ama bizi istemedi kovdu başka bir kadın için. müthiş buhranlar geçirdim hatalı bir evlilik yaptım çok küçük yaşta sonra ayrıldım. sonra bir kişiye güvendim. kabusum oldu. ciddi düşünerek başladım olmadı.. şu an sanırım hayat yüzüme gülüyor pırlanta gibi bir insan var hayatımda. ama ben geçende çok kötü hissettim gittim cinsel yollarla bulaşan hastalıklar ile ilgili test yaptrıdım. sonuc kartını eve getirdim. evde kayboldu bulamıyorum. nişanlım şu an benden uzakta. ama bir araya geldiğimizde ya o kitapların arasında falan o kartı bulursa ben ne cevap veririm ona. ayrıldığım adam için yaptrıdım diyemem çok uzun yıllar oldu ona ne dersiniz? ben bir de bunaldığım zamanlar yazardım.içimi dökerdim kağıtlara.bir kağıda bişeyler karalamıştım bu yanlış ilişkiyle alakalı.o kağıdı yıllar önce ne yaptım attım mı yoksa kitapların içinde bir yerde mi bilmyiorum.karıştırıyorum kitapların arasını.hatta onun bana getirdiği kitapların arasına bile baktım.ama içim rahat etmiyor.
belki kınayacaksınız ama psikolojim çok bozuldu.sürekli bu konuyu düşünür oldum.işime odaklanamıyorum.en önemlisi de sevdiğim insanı kaybetmek istemiyorum.
Aynen bakın bu da bir mantık, adamın hayatında birileri olup olmadığını çaktırmadan öğrenin, olduysa söylemeyin bu olay da böyle kapansın, kimseyi kandırmamış olursunuz hem de vicdanınız rahatlar.ya bence geçmişi bilmesine gerek yok
evlenip boşandığını biliyo mu ve kabul ediyor mu bu adam ? evet.
ee o zaman sorun yok
sanki onun hayatında kimse olmadı mı?
Aynen bakın bu da bir mantık, adamın hayatında birileri olup olmadığını çaktırmadan öğrenin, olduysa söylemeyin bu olay da böyle kapansın, kimseyi kandırmamış olursunuz hem de vicdanınız rahatlar.
Ben sadece adamın hayatına giren kişiler olduysa söylememesi tarafındayım aksi halini savunamam, ileride konu sahibi için zor durumlara neden olacaksa adam sorun yapacak bir tipse söylemeli bence, sonra boşanıyorum çok üzgünüm diye konu açabilir burada, ama yok adam zaten birliktelikler yaşamıs biriyle söylemesin çünkü buna gerek yok.bu kadının hayatına onlarca kişi girmemiş ki di mi?
e adamı aldatmamış da
o sırada sadece kendisinden sorumluymuş zaten hayatında nişanlısı yokmuş. o yüzden detaya girmeye gerek yok
ben 4 senelik evliyim eşim hangi eski sevgilileriyle cinsel birliktelik yaşamış hangileriyle yaşamamış bilmiyorum mesela. o yüzden konuyu kapatması ve ardında bırakması daha mantıklı geliyor bana
evet fikrim o yönde konuyu kapatıp arkamda bırakacağım zaten.ama kağıtları bulursa açıklama yapmak zorunda kalırım beni terkeder diye üzülüyorum.ama beni seviyorsa terketmez açıklamalarıma inanır değil mi zeytin ağacı?bu kadının hayatına onlarca kişi girmemiş ki di mi?
e adamı aldatmamış da
o sırada sadece kendisinden sorumluymuş zaten hayatında nişanlısı yokmuş. o yüzden detaya girmeye gerek yok
ben 4 senelik evliyim eşim hangi eski sevgilileriyle cinsel birliktelik yaşamış hangileriyle yaşamamış bilmiyorum mesela. o yüzden konuyu kapatması ve ardında bırakması daha mantıklı geliyor bana
gerçekten öyle mi diyorsun güzel kardeşim.inan psikolojik olarak çöktüm.bulsa da ayrılmaz benden değil miYahu nolucak erkeklerin sağı solu karıştırma huyu bize göre pek yoktur nerden bulacak yani bir.. ikincisi bu kadar endişeleniyorsan açık açık konuşup kafandakileri anlatabilirsin emin ol senin kadar kafaya takmaz yani.. mutluluğunun tadını çıkarcana dertsiz başına dert aramana gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?