ben gerçekten çok korkuyorum.

evlenip ayrıldıktan sonra güvenmemen gereken birine güvendim.
Demek ki hata dedigin şey evli olduğun adamla değil başka biri ile oldu. Neyse bunu sorgulamak bize düşmez. Bu senin özelin, yargılayamayız. Nişanlın sana gerçekten değer veriyorsa anlayış gösterecektir. Anlatmalısın senden öğrensin en kısa zamanda. Nişanlın ise seninle ilgili her şeyi öğrenmeye hakkı var. Sonradan öğrenirse şimdi kaybedeceğim diye korkarken güven eksikliğinden kaybedersin canım ALLAH korusun

Sakın öyle düşünme canım. Asla böyle dua etme. Belki de önünde yaşanacak çok güzel bir hayat, çok mutlu günler var. RABBİMİZE tövbe için dua et, iyi bir kul olmak için dua et..

yani bulursa terkeder mi diyorsunuz

yoo bence bilmesine gerek yok diyorum
bi hastalığın olduğundan şüphelenip test yaptırmışsın bunu bilmesine gerek yok eskiden olmuş bitmiş gitmiş
ama duygularını yazdığın şeyleri bulması hoş olmayabilir
şu an ben de evimde eşimin eski sevgilisine yazdıklarını görsem üzülür kafama takarım
bu yüzden bilmese daha iyi değil mi

yani bulursa terkeder mi diyorsunuz
Canim benim neden terk etsin? Sen usulünce, samimi bir dille anlatırsan anlayış gösterir. Üzülme lütfen artık. Bir an önce anlat nişanlına ve kurtul. Oyunlarla, saklamalarla uğrasacağına anlat gitsin. Dürüst olmak en iyisi. Al karşına "Benim sana anlatmak istediklerim var. Hayatımla ilgili birçok şeyi zaten biliyorsun. Öğrenmen gereken birkaç şey var. Seni çok seviyorum sana güveniyorum. Geçmişte yaptığım hatalardan çok pişmanım. Bu hataların bizi bitirmesini istemiyorum. Anla beni olur mu?" de ve yaşanılanları tüm açıklığı ile hiçbir şey saklamadan anlat

kesinlikle daha iyi ama o kağıdı yani duygularımı yazdığımı sanırım çok öncesinden yırttım attım bulamıyorum çünkü.
bu test kartı da küçük bir karttı.hani kartvizitler olur ya öyle.aramak da istemiyorum.belki de onu da atmışımdır diye düşünüyorum.ama emin olamıyorum.bulursa çok kötü olmaz inşallah

Kendinizi bu kadar hirpalamayi bırakın.
Geçmiste yaptığınız hatalardan dolayı geleceğinizi mahfetmeyin.
Kimse hatasız değildir.
Önemli olan hatayı anlayıp pişman olup bir daha o hatayı yapmamaktadır.
Öncelikle bir psikologa gorunmenizi tavsiye ederim.
Çünkü inanılmaz takıntılı ve endiselisiniz.
Sınıfa unutmayın şuan hayatımızdaki kişi günahsız hatasız bir melekmi!?
Tabiki hayir.
Onunda geçmişte yapmış olduğu hatalar vardır mutlaka.
Ya bu sorunu onunla paylasip bu yükten kurtulacaksiniz.
Yada delilleri yok edeceksiniz.
Ha bulsada o kâğıtları geçmişin senindir.
Çünkü o hayatına girermisti o zaman.

Konu sahibi, hata yapmışssınız ama bu hatanızı anladınız artık ah vah etmeyip dimdik ayağa kalkıp, nişanlınıza her şeyi olduğu gibi anlatın, dürüst olmak gibisi yok bu dünyada. Sizin kişiliğinizi de anladım vicdana azabı duyacak kadar merhametli bir insansınız, allah her daim yanınızda olsun bir daha yanlışa düşmeyin, nişanlınıza ve geleceğinize sıkı sıkı sarılın, mutlu olun ,inşallah.

ya bence geçmişi bilmesine gerek yok
evlenip boşandığını biliyo mu ve kabul ediyor mu bu adam ? evet.
ee o zaman sorun yok
sanki onun hayatında kimse olmadı mı?
Aynen bakın bu da bir mantık, adamın hayatında birileri olup olmadığını çaktırmadan öğrenin, olduysa söylemeyin bu olay da böyle kapansın, kimseyi kandırmamış olursunuz hem de vicdanınız rahatlar.

bu kadının hayatına onlarca kişi girmemiş ki di mi?
e adamı aldatmamış da
o sırada sadece kendisinden sorumluymuş zaten hayatında nişanlısı yokmuş. o yüzden detaya girmeye gerek yok
ben 4 senelik evliyim eşim hangi eski sevgilileriyle cinsel birliktelik yaşamış hangileriyle yaşamamış bilmiyorum mesela. o yüzden konuyu kapatması ve ardında bırakması daha mantıklı geliyor bana

Ben sadece adamın hayatına giren kişiler olduysa söylememesi tarafındayım aksi halini savunamam, ileride konu sahibi için zor durumlara neden olacaksa adam sorun yapacak bir tipse söylemeli bence, sonra boşanıyorum çok üzgünüm diye konu açabilir burada, ama yok adam zaten birliktelikler yaşamıs biriyle söylemesin çünkü buna gerek yok.

evet fikrim o yönde konuyu kapatıp arkamda bırakacağım zaten.ama kağıtları bulursa açıklama yapmak zorunda kalırım beni terkeder diye üzülüyorum.ama beni seviyorsa terketmez açıklamalarıma inanır değil mi zeytin ağacı?

Yahu nolucak erkeklerin sağı solu karıştırma huyu bize göre pek yoktur nerden bulacak yani bir.. ikincisi bu kadar endişeleniyorsan açık açık konuşup kafandakileri anlatabilirsin emin ol senin kadar kafaya takmaz yani.. mutluluğunun tadını çıkarcana dertsiz başına dert aramana gerek yok..

gerçekten öyle mi diyorsun güzel kardeşim.inan psikolojik olarak çöktüm.bulsa da ayrılmaz benden değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…