ben gerçekten çok korkuyorum.

çok doğru yazmışsın.çok haklısın.belki de ben abartırıyorum.ama işte geçmişimde bir hata var.onu da düşünerek yaptırmıştım testi

Niye atarlandınız? Belliki sakladığınız birşey var. Herşeyi tam anlatmıyorsunuz. Eşimle olan birlikteliklerim için yaptırdım demeyi akıl etmişsinizdir sizde. Korktuğunuz ne?

Niye atarlandınız? Belliki sakladığınız birşey var. Herşeyi tam anlatmıyorsunuz. Eşimle olan birlikteliklerim için yaptırdım demeyi akıl etmişsinizdir sizde. Korktuğunuz ne?
atarlanmadın inanın sadece çok üzüldüm.oturdum ağlıyorum.geçmişimde hatalarım var.ben o hataları yapacak insan değildim.

Konu sahibi arkadasim..
Güvenmemen gereken birine güvenmis olabilirsin , ama nerden bilecektin adamin üzerine "güvenilmez" damgasi yapistirmiyorlar ki..

Cözüm istiyorsan Ceylin'in fikri güzel.
Ama icini döktügün kagit var onu ne yapicaz .

o kadar ağlıyorum.üzülüyorum.inanın ki beni en iyisizler anlarsınız.çok çok kötü bir çocukluk yaşadım.ardından hatalı kararlar.ve böyle gitsin istemiyorum artık.
biraz önce ağlayarak yalvardım ALAH a .beni bu dünyadan alsın diye.tek bir parçam bile kalmasın.benden iz kalmasın diye.

ALLAH RAZI OLSUN YORUMUN İÇİN.inan ağlamaktan harap oluyorum

atarlanmadın inanın sadece çok üzüldüm.oturdum ağlıyorum.geçmişimde hatalarım var.ben o hataları yapacak insan değildim.
Üzüldüğünüz fazlasıyla belli oluyor zaten ama bu konunun 2 çözümü var. Ya dürüst davranıp anlatın ve olacakları görün ya da ah vah etmeyi bırakın delilleri yok edin. Ben dürüstlükten yanayım ama erkeklerin yüzde doksanı kaldıramıyor duyduklarını. Yerinizde olsam ne yapardım bilmiyorum. Yaşamayan anlamaz.

Yeryüzü günahsizlarin yasadigi biryer degil.. Az cok hepimiz hata yapiyoruz.
Müslüm babanin sevdigim sarkisinda aynen şöyle diyor "korkma ölmezsin daha çok istedin diye". Ölmeyi bası sıkıstıkca herkes istiyor ama bisey olmaz merak etme.
Ben dürüst olmani dilerdim. Lakin yok ben isin icinden bir sekilde cıkarım diyorsan cözüm bulunur tabi..

Ya canta iclerine ceplerine falan bak cekmecelere falan sakin kafayla dusun ole ara.Kendinide hirpalama bu kadar dunyada serefsiz dolu kendine yeni hayat kurmusssun je guzel . Kafani topla ara canim halinin altlarina falan bak. Yoksa yoktur belkude attin cope unut gitsin. Sen kalbini allaha ac gerisi hikaye kardesim. Ha olmadi dersin rahatsizligim sancim kanamam falan oluyo doktor test istedi falann

Geçmişe set çekmekle başlayın önce hep bunu düşünerek, anı kendinize zehir ederek hayat geçer mi ? Geçmişte yaptığınız hataların bu kadar üzerinde durmak onları değiştirmenizi sağlamıyor malesef o yüzden bunu unutmaya çalışın, düşünmeyin kendinize eziyet resmen yazık. Çözüm içinde Ceylinin fikir gayet mantıklı duruyor bence.

O mana da söylemedim ki. Yanlış anlayacagina böyle bir bahane bul dedim. Naparsan yap banane . İyi niyetle yorum yapanda suç.

Nisanlina eşinden ayrıldıktan sonra bir sevgilin oldugundan bahsetmelisin seni seven bunu dert edecek değildir.

Pişman olduğunuzu anlıyorum ama ağlamak sizi bir adım bile ileriye götürmez. Hata yapmışsınız geri dönüşü var mı yok. Bunalıma girmek geçmişi yok etmiyor. Toparlanın. Söyleyecek cesaretiniz yoksa öğrenmesini engelleyin sizde

O mana da söylemedim ki. Yanlış anlayacagina böyle bir bahane bul dedim. Naparsan yap banane . İyi niyetle yorum yapanda suç.
özür dilerim seni kırdıysan.çok hassasım.o yüzden direkt yanlış anladım galiba.inan birinin bana burda kızarak bişey söylemesine tahammülüm yok.sinirlenmiyorum sadece ağlıyorum .kırdıysam affet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…