çok doğru yazmışsın.çok haklısın.belki de ben abartırıyorum.ama işte geçmişimde bir hata var.onu da düşünerek yaptırmıştım testiCinsellikten mikrop bulaşmış mı bulaşmamış mı buna baktırmışsın. Bu adam senin evlenip ayrıldığını biliyor. Biriyle ilişki yaşadığını da biliyor. Ortada gayri meşru bir durum yok. Test negatif çıkmış kanında mikrop yok. Bunu nişanlına gayet rahat anlatabilirsin bunda kizacak bir şey senin dediğin üzere bitmesine sebep bir şey göremiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Niye atarlandınız? Belliki sakladığınız birşey var. Herşeyi tam anlatmıyorsunuz. Eşimle olan birlikteliklerim için yaptırdım demeyi akıl etmişsinizdir sizde. Korktuğunuz ne?yer mi deme lütfen.ben karşımdaki insana bişeyleri yedirmeye çalışmıyorum.hatalarım için af dileyip kendime çocukluğumdan beri hasret olduğum bir aile yuvası kurmaya çalışıyorum.hata mı yapıyorum
evlenip ayrıldıktan sonra güvenmemen gereken birine güvendim.Canım senin hatan nerde ben onu çözemedim.
atarlanmadın inanın sadece çok üzüldüm.oturdum ağlıyorum.geçmişimde hatalarım var.ben o hataları yapacak insan değildim.Niye atarlandınız? Belliki sakladığınız birşey var. Herşeyi tam anlatmıyorsunuz. Eşimle olan birlikteliklerim için yaptırdım demeyi akıl etmişsinizdir sizde. Korktuğunuz ne?
ALLAH RAZI OLSUN YORUMUN İÇİN.inan ağlamaktan harap oluyorumKonu sahibi arkadasim..
Güvenmemen gereken birine güvenmis olabilirsin , ama nerden bilecektin adamin üzerine "güvenilmez" damgasi yapistirmiyorlar ki..
Cözüm istiyorsan Ceylin'in fikri güzel.
Ama icini döktügün kagit var onu ne yapicaz .
Üzüldüğünüz fazlasıyla belli oluyor zaten ama bu konunun 2 çözümü var. Ya dürüst davranıp anlatın ve olacakları görün ya da ah vah etmeyi bırakın delilleri yok edin. Ben dürüstlükten yanayım ama erkeklerin yüzde doksanı kaldıramıyor duyduklarını. Yerinizde olsam ne yapardım bilmiyorum. Yaşamayan anlamaz.atarlanmadın inanın sadece çok üzüldüm.oturdum ağlıyorum.geçmişimde hatalarım var.ben o hataları yapacak insan değildim.
Yeryüzü günahsizlarin yasadigi biryer degil.. Az cok hepimiz hata yapiyoruz.o kadar ağlıyorum.üzülüyorum.inanın ki beni en iyisizler anlarsınız.çok çok kötü bir çocukluk yaşadım.ardından hatalı kararlar.ve böyle gitsin istemiyorum artık.
biraz önce ağlayarak yalvardım ALAH a .beni bu dünyadan alsın diye.tek bir parçam bile kalmasın.benden iz kalmasın diye.
yer mi deme lütfen.ben karşımdaki insana bişeyleri yedirmeye çalışmıyorum.hatalarım için af dileyip kendime çocukluğumdan beri hasret olduğum bir aile yuvası kurmaya çalışıyorum.hata mı yapıyorum
özür dilerim seni kırdıysan.çok hassasım.o yüzden direkt yanlış anladım galiba.inan birinin bana burda kızarak bişey söylemesine tahammülüm yok.sinirlenmiyorum sadece ağlıyorum .kırdıysam affet.O mana da söylemedim ki. Yanlış anlayacagina böyle bir bahane bul dedim. Naparsan yap banane . İyi niyetle yorum yapanda suç.
haklısın belki de.ama ortada böyle gerçekler var.doktorlar değiştirebilecekler mi gerçeklerisen bırak kartı şunu bunu
sen en iyisi bir psikiyatriye git
haklısın belki de.ama ortada böyle gerçekler var.doktorlar değiştirebilecekler mi gerçekleri
evlenince benim eşyalarım arasında bulabilirya iyide eve gelip bulacagı ne malum
gerçekler degişmese bile sen degişirsin
evlilik ne zamanevlenince benim eşyalarım arasında bulabilirpeki gerçekten dışarıdan bakılınca psikolojim bozulmuş mu görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?