- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
Bekleyeyim beklemesine de 2 yıl sonra istediğimde acaba hemen çocuğum olacak mı ? Peki ya 2. yide yapmak istersem. Haftasonu çalışmıyorum bu arada.temizliğe yardım ediyor mu.
erkekler bu temizlikçi olayına fikir olarak karşı çıkabiliyorlar. benim eşim de öyleydi. sonuçta ilk bir-iki yıl boyunca benimle temizlik yaptı, o da ben de yeter artık dedik :) şimdi birisi geliyor, bana diyor ki istersen daha sık çağırabilirsin :)
çocuk için, borç varsa mecbur erteleyeceksin, yani bu eşini beklemek değil aslında. yanlış mı düşünüyorum, tabi borçların oranına göre değişebilir bu düşüncem.
son yorumum da çalışma üzerine, haftasonu da çalışıyorsan çok yorulursun, haftasonu çalışmayacağın bir işe geçebilme şansın var mı?
KV nin sözüne de takılma, ister tabi gelinsin gidilsin, sen bahaneni söyle, gerisini çok kafaya takma.
Bekleyeyim beklemesine de 2 yıl sonra istediğimde acaba hemen çocuğum olacak mı ? Peki ya 2. yide yapmak istersem. Haftasonu çalışmıyorum bu arada.
Eşim lise mezunu değil ama okuduğu bölüm dolasıyla uzun dönem yapacak. Bedelli çıkar mı acaba? Tabi buda yeni borç demek oluyorBorç yuzunden ertelıyorsaız ertelemeyın.
Yaşınızda gelmiş gerçekten.
Şimdi çocuğu yap. Eşin askere gidinceye kadar buyur zaten.
Keşke bukadar bekletmeseydı eşin askerliğini.
Eşin lise mezunu değildir inşallah..
Ozaman kotu olmuş. Benım eşimde askerliği yapmadı. Ama biz 23 yaşındayız ve eşim 6 aylık yapıcak .Eşim lise mezunu değil ama okuduğu bölüm dolasıyla uzun dönem yapacak. Bedelli çıkar mı acaba? Tabi buda yeni borç demek oluyor
Çocuk yapmayı çalışmamak için mi istiyorsunuz?çalışmaktan sıkıldım demişsiniz ya hatta daha önce de buna benzer konu açmıştınız.eşiniz bebekten sonra hiç çalışmayacağınızı biliyorsa ondan da istemiyor olabilir.15 aylık evliyim. Eşimle 22 yaşında çıkmaya başladık.3 yıl sonra sözlendik. Evlenebilmek için eşim uzunca bir süre kadroyu bekledi. 5 yıl kadar. Ondan önce evin alınmasını beklemiştik. Bir yıl kadar evin içini yaptırmayı bekledik. Evlendik. Tabi borçlarımız var. Ben çocuk sahibi olmak istiyorum. Şimdi borçlarımızın bitmesini bekle diyor. Buda en az 2 sene daha demek . Şuan 29 yaşındayım. Hayatım eşimi beklemekle geçiyor. Askerliğini bile yapmadı hala tecilli. Bide 2 yıl sonra askerlik çıkarsa .. Ben beklemekten çok sıkıldım. Yoruldum. Çalışmaktan da çok sıkıldım. Ek olarak çevremde herkes ilgi bekliyor dün kv beni eleştirmiş gelip gitmiyorsunuz . Benimle görüşmek istemiyorsunuz diye. Ama haftada 1 kere mutlaka onla görüşüyoruz. Ben gidemesem bile eşim en az 2 kere görüşür. Ben her sabah evden 6 buçukta çıkıyorum. Hafta sonu iş güç derken kendi anneme bile vakit ayıramıyorum. Dün onun yüzünden eşimle kavga ettik. Bu arada eşim çok para harcadığımızı o yüzden bu sorunları yaşadığımızı söyledi. Harcamalarım : İşe gidiyorum o yüzden ayda ortala 100 TL lik giyim harcamam oluyor. Ayda sadece 2 kere kuaföre gidiyorum. Ayda bir kere dışarıda yemek yiyoruz. Onun dışında bir harcamam yok. Temizlikçi almak istedim 2 hafta bir ondada kıyamet koptu zaten sustum. Ben haksız mıyım gerçekten ? Lütfen gerçek fikirlerinizi söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?