• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gerçekten sıkıldım :/

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,
Daha önceki konularımda bahsetmiştim nişanlımla kirada oturmayalım deyip benim dairemde oturmaya karar vermiştik ev alana kadar, fakat daha sonra ailesi karşı çıktığını söyledi bu süreçte tabi ki tartışmalar meydana geldi kiraya çıkın bir kısmını biz karşılayacağız dediler..Bende başta bu duruma tamam deyip sonradan beni kandırdıklarını söyledim tartışmalar başladı..Tabi bu durumda nişanlım ile ben arada kaldık o konudan dolayı aramız bozuldu sürekli kavga halindeyiz..Kesinlikle sizin dairede kalmak istemiyorum diyor.Onun istediği yerde kiraya çıkacakmışız.. En ufak şeyde bağırma pozisyonuna geçiyor benim sevdiğim adam değişiyor mu? Ben anlam veremedim o kadar yoruldum ki 3 gündür konuşmuyoruz seviyorum fakat problemlerimizi çözemiyoruz.
Çok yoruldum yüzük atmak istemiyorum ama aileme karşı bunu yapmak istemiyorum kafam çok karışık :(

O evde oturup kira verin atıyorum 900 tl ise kira 500 verin
Ev varken neden kiraya çıkıyor anlamadım ne güzel fırsat biriktir kendi evini al mis gibi...

Erkek tarafı ev işini halletmelidir bana kalırsa,bence biraz bu konuyu nişanlına bırak kira işini de halledeceklermiş.Yani kendi evinde oturtman biraz erkek tarafını kızdırmış olmalı.Tabiki senin beğendiğin evde oturulacak ancak erkek ailesine yakın bir bölgede oturmanız daha iyi.Bu konuyu tartışma konusu haline getirmeyin

En ufak şeyde bağırma pozisyonuna geçiyor benim sevdiğim adam değişiyor mu?
sevdiğiniz adam değişmiyor.
karakteri, gerçek kişiliği meydana çıkıyor.
bence yol yakınken dönün o yoldan...

Sizin daireniz değil mi?
Nolur ki otursanız?
Dominant bir aile bir kez daha düşünün vakit varken..
Ayrılın demiyorum...
Herşeye evet derseniz taviz verirsiniz..

Erkek tarafi kız tarafı mı var allah aşkına. Ev varken sırf erkek egosu tatmin olsun diye kirada oturmak niye. Hadi gurur yapıyor kredi çeksin araba alsın madem o parayla. Ayrıca ailesinin sözüyle hareket ediyor o ayrı. Ailesi de ayrı konu. Otursaniz bile evlendikten sonra basiniz agriyacak belli. Diyelim evi kiraya verip siz de başka yerde kirada oturdunuz. Sizin evin kirasını harcamak sorun olmayacak ama. Ne sacma.

Nisanliniza birileri "akil" vermiş.
Sen erkek adamsın, nasıl hazır eve gidersin, iç güveysi misin vs vs...
Tipik "adam" muhabbetleri.

Hala aşamadık şu mevzuları.

nişanlımla kirada oturmayalım deyip benim dairemde oturmaya karar vermiştik ev alana kadar, fakat daha sonra ailesi karşı çıktığını söyledi bu süreçte tabi ki tartışmalar meydana geldi kiraya çıkın bir kısmını biz karşılayacağız dediler.
Bence bu kısım büyük problem, karar vermiştik dediğinize göre önce kabul edilmiş nişanlı tarafından sonra ailesi istemedi diye vazgeçilmiş, doğru mudur?
Hazır ev varken niye biz karşılayacağız kiraya çıkın diye ısrar ediliyor, evlenince size rahat müdahale edebilmek için. Nişanlınız da ailesinin ağzına çok bakıyor demek ki kabul ettiğine göre, iyi düşünün.

Kadın: aşkım niye böyle yapıyorsun? Senin evin olsa ben oturmayacak mıydım?
Erkek: o başka. Ben erkeğim!
Birileri akıl vermiş nisanliniza erkek egemen bir toplumuz malum.:işsiz:

Sizin daireniz değil mi?
Nolur ki otursanız?
Dominant bir aile bir kez daha düşünün vakit varken..
Ayrılın demiyorum...
Herşeye evet derseniz taviz verirsiniz..

Bu konudan dolayı tabiki kızdım tartışma çıktı sonunda ailesi biz karışmıyoruz dediler siz bilirsiniz dediler ama nişanlım artık olmaz diyor kafam çok karışık :(

Nikahıma 2 ay kaldı uzatmak istiyorum gerçekten ama bunu söylemenin yöntemini bulamadım :KK43:
Yönteme gerek yok. Önce kabul edip sonra vazgeçen insana güvenim yok. Bir süre gidişatı bakıp biraz daha tanımak istiyorum,malum nişanlılık anlaşma sürecidir de.

Bence bu kısım büyük problem, karar vermiştik dediğinize göre önce kabul edilmiş nişanlı tarafından sonra ailesi istemedi diye vazgeçilmiş, doğru mudur?
Hazır ev varken niye biz karşılayacağız kiraya çıkın diye ısrar ediliyor, evlenince size rahat müdahale edebilmek için. Nişanlınız da ailesinin ağzına çok bakıyor demek ki kabul ettiğine göre, iyi düşünün.

Evet başta tamam hiçbir sorun yok dediler ama şimdi istemiyoruz dediler baya baskı yapmışlar nişanlım arada kaldım dedi bana :(

Evet başta tamam hiçbir sorun yok dediler ama şimdi istemiyoruz dediler baya baskı yapmışlar nişanlım arada kaldım dedi bana :KK43:
Kirayı kabul etsenizde onların kira yardımını kabul etmeyin kendiniz ödeyin bunu şart koşun, yoksa söz hakları olur evliliğinizde, bir ayakları sizin evinizde olur.

Kiradan kendilerine yakın bir ev tutmayı mı dusunuyorlar acaba? Sizin eviniz kvlere çok mu uzak? Niyetleri böyle bir şey olabilir.

Back
X