• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gerçekten sıkıldım :/

Aman erkek ailesindeki gururu bak sen!

Ev varken neden masraf edilsin ki ya cok sacma. Aman egolari sarsilmasin, kizin evine kaldik demesinler diye ara bozmuslar ya.

Insanlar ev bulamiyor bunlar ev begenmiyor. Ne var kadinin evinde kalsalar.

Sizin ailenize yakın mı o ev? Eşimin aile apartmanındaki dairesi yerine başka yerde kirada oturmayı tercih ettim ben de. Şahsen kendi ailemle de dipdibe olmak istemezdim. Ailelere yakınlık 10 kat fazla tartışma demek bence. Tabi ailesinin ağzıyla karar değiştirmesi ve sürekli bağırma pozisyonuna geçmesi bence asıl sorun.

nişanlın anne sözünden çıkamıyo emin ol evlendikten sonrada çıkmayacak öyle şanslısın ki nişanlıyken gördün, keşke benimde imkanım olsaydı ben çocuktan sonra farkettim

ne sizin aile apartmanında ne nişanlınızın aile apartmanında yaşamayın bence..
madem sizin eviniz var ve evlenince oturabileceğiniz bir pozisyonda bu ev, başkasına kiraya verin
gelen kira paralarını da yeni eviniz için veya masraflarınız için harcayın
aile apartmanı bence çok itici.hangi tarafın ailesi olursa olsun....

Erkek tarafı ev işini halletmelidir bana kalırsa,bence biraz bu konuyu nişanlına bırak kira işini de halledeceklermiş.Yani kendi evinde oturtman biraz erkek tarafını kızdırmış olmalı.Tabiki senin beğendiğin evde oturulacak ancak erkek ailesine yakın bir bölgede oturmanız daha iyi.Bu konuyu tartışma konusu haline getirmeyin

Neden erkek ailesine yakın bir evde oturmak daha iyi? Neden tartışma konusu haline getirmeyecek konuyu? Bence yanlış düşünüyorsunuz. Erkek ailesi düşüncesiz, saygısız ve dominant belli ki. Bu durumda yapılacak en güzel şey kendinden ödün vermemek, kendini ezdirmemek... Fırsatı yakaladı mı bir daha bırakmaz çünkü böylesi.

Merhabalar,
Daha önceki konularımda bahsetmiştim nişanlımla kirada oturmayalım deyip benim dairemde oturmaya karar vermiştik ev alana kadar, fakat daha sonra ailesi karşı çıktığını söyledi bu süreçte tabi ki tartışmalar meydana geldi kiraya çıkın bir kısmını biz karşılayacağız dediler..Bende başta bu duruma tamam deyip sonradan beni kandırdıklarını söyledim tartışmalar başladı..Tabi bu durumda nişanlım ile ben arada kaldık o konudan dolayı aramız bozuldu sürekli kavga halindeyiz..Kesinlikle sizin dairede kalmak istemiyorum diyor.Onun istediği yerde kiraya çıkacakmışız.. En ufak şeyde bağırma pozisyonuna geçiyor benim sevdiğim adam değişiyor mu? Ben anlam veremedim o kadar yoruldum ki 3 gündür konuşmuyoruz seviyorum fakat problemlerimizi çözemiyoruz.
Çok yoruldum yüzük atmak istemiyorum ama aileme karşı bunu yapmak istemiyorum kafam çok karışık :KK43:

Bence evlenmeden önce çok iyi düşünün. Ha sizin eviniz ha onun evi, böyle bir ayrım olmamalı. Sonuçta bir hayat paylaşılacak. Nişanlınızın ailesi çok yanlış ve eski düşüncelerdeler bence. Nişanlınız da aileci ki onların etkisi altında kalmış. Onun istediği yerde kiraya çıkacakmışız demişsiniz, anlaşılan size herhangi bir hak tanımak istemiyorlar. Ne demek yahu onun istediği yer bla bla?! Tek başına mı yaşayacak sanki. Belli ki nişanlınız da size saygı duymuyor. Saygı duyuyor olsaydı bu konuyu halletmenin, hem sizin hem de ailesinin gönlünü yapmanın kolay bir yolunu bulabilirdi diye düşünüyorum. Çok ama çok iyi düşünün evlenmeden önce. Sevmek tamam güzel şey ama inanın ki evlendikten sonra sevginin önüne geçiyor böyle şeyler.

Nisanliniza birileri "akil" vermiş.
Sen erkek adamsın, nasıl hazır eve gidersin, iç güveysi misin vs vs...
Tipik "adam" muhabbetleri.

Hala aşamadık şu mevzuları.

kıza da "akıl" verilse şu denir muhtemelen:
-aman erkek tarafı evinizin kirasını verirse evinize karışma hakkı verirsin.

akıl almadan iki birey aklı selim düşünüp hareket edebilmeliler, keşke becerebilsek.

ev aile apartmanında imiş, bu hangi aile olursa olsun sıkıntılı bir durum.

birilerinin gazına gelip fikir değiştiren, arada kalan adamdan hayır gelmez. babamdan biliyorum :(. nişanı uzatın ve nişanlınızı gözlemleyin. sevdiğiniz adam olarak bakmayın, dışarıdan bir gözle izleyin. neler hissedeceğinize göre karar verirsiniz.

Al karşına bi sefer daha konuş, dayatmadan mantıklı yoldan. Baktın olmuyor ana ağzıyla yürüyen adamdan koca olmaz, net tavrını ortaya koyarsın. Bir ömür geçirmek kolay mı? Nişan döneminde insanlar bi saçmalar zaten çevremden duyduğum gördüğüm bu, çok uzatmamak lazım

Back
X