Ben gereksiz yere mi kafama takıyorum

Annemle konuştum bana tesbihi fırlatıyo neden bu kadar ısrarcısın dedi bıktın keşke evlenmeseydim akraba ile

Yaz tatilinfe rahat vermiyor demis anneniz digerlerinin boyle bir sorumu var mi peki eger yoksa anneniz hakli iki ay baksin yaza rahat etsin ama digerleride ayni problemi yasiycaksa ozaman yaz boyunca herkesde 1 ay kalsin esit olsun
Annem bu sene öyle olsun diyo

Biraz uyanıklık annendeki yani bende isterdim onun istediğini ama ayıp diye demezdim sen hiç karışma sakın sen kötü olursun bırak yesinler birbirlerini zaten herkes herkesin akrabası barışırlar salla

Biraz uyanıklık annendeki yani bende isterdim onun istediğini ama ayıp diye demezdim sen hiç karışma sakın sen kötü olursun bırak yesinler birbirlerini zaten herkes herkesin akrabası barışırlar salla
Annemle konuştum sinirlendi bağırıp çağırdı. Bana tespih fırlattı. Haksız olduğunu kesinlikle kabul etmiyor. Göndericekmiş nenemi. Bundan sonra bakmiyacağım diyor. Yoruldum artık ben karıştığım için suçlu oldum

Eşini dinleseydin keşke. Gerçekten de senlik bir durum yok. Ara bulmana, anneni ikna etmene de gerek yok.
Söyledim kıyameti kopardı annem bana tespih fırlattı. Ya haksız olduğunu kabullenmiyor hiç bir şekilde. Şimdi de ağlıyo gönderdi babaannemi onların dediği olsun dedi. He bide bu aydan sonra bakmicakmış benim suçumne

Sizlik bir mesele değil
Keşke hiç karışmasanız

1 ay yapılması mantıksız değil ki bir de babaannenizi düşünün 1 hafta çok kısa zaten kadın bir yere alışamadan çanta gibi hop orta hop burda.hem 1 ayda tüm yaz annenize gelmesi imkansız yaz 1 ay değil ve herkeste yazları kalıyor bu durumda.babaannenizin yerinde olmak istemezdim.

Babaannemin Bakımı agırsa bakıcı tutulabilir.sonuçta babanızın annesi kişisel temizliğiyle babanız ilgilenmeli.ben annenizi veya kavınvalidenizi suçlu bulmadım. Bakmak istememeleri gayet normal herkes kendi annesine babasına bakmakla yükümlü. Adamlar atıyorlar eşlerinin üstlerine onlara baktırıyor. Oohh ne ala. Bence bir kadın tutulup baktırılabilir. Bu demek degil ki ilgilenmemek ellerinden geleni yapsınlar. Sevgilerini göstersinler yada bir zahmet şu erkekler ana babalarına kendi baksınlar. Ben yaşlansam çocuklarım baksın isterim oda eger elden ayaktan düşmüşsem damada veya geline baktırmak istemem kan bagı yok diksinebilirler eziyet olarak görebilirler. Ama tabi ki insanız olur kızımın güçü yetmeyince damat destek olur. Oğlumun işi çıkar gelin yardımcı olur. Ama sürekli erkeklerde anne ve babaları gelinlere batırma zorbalığı var. Bakarsa Allah rızası için bakar bakmak istemezse saygı duyulmalı. Ben sadece eşitlikten yanayım. Tartışma oldun diye yazmadım. Lütfen kendi fikrim bir yerlere çakilmesin.

Anneniz de yengeniz de haksız. Bir iyilik yapıyorlar ne düşüncelerle. Anneniz kendi çapında uyanıklık yapmış oldu bittiye getirmeye çalışıyor.
Yaz 1 aydan oluşmuyor, 3 kişi bakıyorsa hepsinde kalmış oluyor. Hep aynı ay denk geliyorsa da oturulur düzgünce konuşulur, sanki bir eşyayı başından atar gibi davranılmaz.
Bu kadar iç içe girmiş bir akrabalık ilişkisinde de sizin olaya dahil olmamanız en doğrusu. Bakan kişiler kendi aralarında halletmeli.

Anneniz zaten babanızın hatırına bakıyordur babanız da sanmıyorum ki evet artık bakmayacaksın desin
O yüzden cokta takılmayın

Karışma işte onu alakadar eder

Babaanneye çok yazık. Bu arada anneniz hiç haklı değil. Onun yazı yaz da diğerlerinin ki değil mi. Hangi ay denk geliyorsa o zaman bakacak.

Yazınız biraz karışık olmuş bazı cümlelerde ama anladığım kadarıyla anneniz yazın rahat edeyim diye ben üst üste bakarım bir süre daha ama yazın siz aranızda paslasin demiş .bence anneniz hatalı onlar da yazın rahat etmek istiyor olamaz mı herkesin planı var . Eğer durumu doğru anlamissam annenizin fikrini doğru bulmadım o yüzden annenizle konuşun tartışmayın asla ama durumun yanlış olduğunu söyleyin tekrar konuyu açmayın ama kv ile konuşup da annem haksız vs demeyin . Ayrıca anladığım kadarıyla gelince sizin evinize gelecek tabiki konudan uzak durmanız pek mümkün görünmüyor. Ancak durum ortak bir noktada tarafların olduğu yerde konusulursa annemin yanlış düşündüğünü söylerdim

Yemin ederim en sağlamı fazla yaş almadan ölmek. Sonra millet seni böyle sağa sola postalamaya çalışır. Bu ne ya. Anneanneye yük gibi davranan herkes haksız

Ya kaynanama annrm haksız desem bu söylediğim şeyi kullanır ve annemi sinir etmek için söyler bu durumu. Annemle sabah konuştum anlattım bana bağırdı tespih fırlattı. Sabahtan beri onlardayım ve konuşmuyoruz. He bu arada annem gönderdi göndsrmicem diyordu ama benimle tartıştıktan sonra gönderdi geri. Annem haksız olduğunu kabul etmiyor. Ağustos ayı da tatil bunu söyledim daha da sinirlendi kış ayı gibi dedi. Hepsinden soğudum artık. Fazla takıntılı olduğum için eşimle de sorun oluyor

Yemin ederim en sağlamı fazla yaş almadan ölmek. Sonra millet seni böyle sağa sola postalamaya çalışır. Bu ne ya. Anneanneye yük gibi davranan herkes haksız
Annem hatasını kabul etmiyor. Karşı tarafta oturup insan gibi bi karara bağlıyacağın tipte insanlar değiller. Hemen tartışma çıkaran tipler. Soğudum her şeyden artık

Ay ay bakılacağına zaten 2 ay 2 ay bakılsaymış,kadın bir yere alışıyor 1 ay sonra başka yere.. 3 ayda bir aynı olay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…