Annemle konuştum bana tesbihi fırlatıyo neden bu kadar ısrarcısın dedi bıktın keşke evlenmeseydim akraba ileKv niz haklı malesef. Annenizin tek başına böyle bir karar alıp uygulama hakkı yok. Yaz herkes için yaz, konuşup başka bir orta yol bulmaya çalışmalıydı. Ortalık fena gerilecek en güzeli kv niz sizin yanınızda annenize söylenirse "evet anne haklısın" de geç, anneniz söylenirse " evet anne he he" de geç. Hiç yorum bile yapma iki tarafa da arada kalmamak için.
Annem bu sene öyle olsun diyoYaz tatilinfe rahat vermiyor demis anneniz digerlerinin boyle bir sorumu var mi peki eger yoksa anneniz hakli iki ay baksin yaza rahat etsin ama digerleride ayni problemi yasiycaksa ozaman yaz boyunca herkesde 1 ay kalsin esit olsun
Annemle konuştum sinirlendi bağırıp çağırdı. Bana tespih fırlattı. Haksız olduğunu kesinlikle kabul etmiyor. Göndericekmiş nenemi. Bundan sonra bakmiyacağım diyor. Yoruldum artık ben karıştığım için suçlu oldumBiraz uyanıklık annendekiyani bende isterdim onun istediğini ama ayıp diye demezdim sen hiç karışma sakın sen kötü olursun bırak yesinler birbirlerini zaten herkes herkesin akrabası barışırlar salla
Söyledim kıyameti kopardı annem bana tespih fırlattı. Ya haksız olduğunu kabullenmiyor hiç bir şekilde. Şimdi de ağlıyo gönderdi babaannemi onların dediği olsun dedi. He bide bu aydan sonra bakmicakmış benim suçumneEşini dinleseydin keşke. Gerçekten de senlik bir durum yok. Ara bulmana, anneni ikna etmene de gerek yok.
1 ay yapılması mantıksız değil ki bir de babaannenizi düşünün 1 hafta çok kısa zaten kadın bir yere alışamadan çanta gibi hop orta hop burda.hem 1 ayda tüm yaz annenize gelmesi imkansız yaz 1 ay değil ve herkeste yazları kalıyor bu durumda.babaannenizin yerinde olmak istemezdim.Ben kv ile yaşıyorum. Annemle konuştum şimdi üç senedir bakıyorlar ve üç senedir anneme yazın denk geliyor annem bundan dolayı diyor. Bide önceden bir hafta bakıyorlardı Bana söylemeden bir ay yaptılar dedi
Anneniz zaten babanızın hatırına bakıyordur babanız da sanmıyorum ki evet artık bakmayacaksın desinSöyledim kıyameti kopardı annem bana tespih fırlattı. Ya haksız olduğunu kabullenmiyor hiç bir şekilde. Şimdi de ağlıyo gönderdi babaannemi onların dediği olsun dedi. He bide bu aydan sonra bakmicakmış benim suçumne
Karışma işte onu alakadar ederAnnemle konuştum sinirlendi bağırıp çağırdı. Bana tespih fırlattı. Haksız olduğunu kesinlikle kabul etmiyor. Göndericekmiş nenemi. Bundan sonra bakmiyacağım diyor. Yoruldum artık ben karıştığım için suçlu oldum
Babaanneye çok yazık. Bu arada anneniz hiç haklı değil. Onun yazı yaz da diğerlerinin ki değil mi. Hangi ay denk geliyorsa o zaman bakacak.Ben amcamın oğlu ile evliyim lütfen kınamayın bu durumu ve kv ile yaşıyorum. Babaanneme ay ay bakılıyo üç kardeş. Annem bu ay iki ay bakayım yaz tatilinde rahat vermiyor diye öneri sundu. Benim kv inat etti olmaz diyor sebebi sıranın bozulucak olması. Annem de ben iki ay bakayım siz kendi aranızda bir ay bir olucak şekilde yapın diyor bunu da kabule etmiyor. Dün telefonda konuştular eni sonunda anneme gmnder diyip telefonu annemin yüzüne kapatmış. Ben bu durumu kafama çok takıyorum. Annem de inat etti göndermicem iki ay bakıcam ondan sonra gelsin diyor. Kv geliceğini düşünüyor babaannemin annemin göndermiceğine ihtimal vermiyor sanırım. Ben bu durumda nasıl davranmalıyım. Çok arada kalıyorum böyle konularda. İki tarafta birbirinden daha inatçı. Hepsini bencil görüyorum. Annem mi haklı sizce kv mi. Ben olurda annem göndermezse nasıl davranayım kv nin laflarına falan çünkü hemen sinirlenen biri. Sizden akıl alıyorum çünkü hayatıma ciddi anlamda yön katıyorsunuz. Fikirlerinizi önemsitorum. Kırmadan yorum yapın lütfen zaten berbat olan moralimi faha da bozmayın. ( bu arada eşim bizlik bii yok neden bu jadar takıntı yapıyorsun diyor. Kv laf söylediğinde de ağzının payını vericek biri)
Yazınız biraz karışık olmuş bazı cümlelerde ama anladığım kadarıyla anneniz yazın rahat edeyim diye ben üst üste bakarım bir süre daha ama yazın siz aranızda paslasin demiş .bence anneniz hatalı onlar da yazın rahat etmek istiyor olamaz mı herkesin planı var . Eğer durumu doğru anlamissam annenizin fikrini doğru bulmadım o yüzden annenizle konuşun tartışmayın asla ama durumun yanlış olduğunu söyleyin tekrar konuyu açmayın ama kv ile konuşup da annem haksız vs demeyin . Ayrıca anladığım kadarıyla gelince sizin evinize gelecek tabiki konudan uzak durmanız pek mümkün görünmüyor. Ancak durum ortak bir noktada tarafların olduğu yerde konusulursa annemin yanlış düşündüğünü söylerdimBen amcamın oğlu ile evliyim lütfen kınamayın bu durumu ve kv ile yaşıyorum. Babaanneme ay ay bakılıyo üç kardeş. Annem bu ay iki ay bakayım yaz tatilinde rahat vermiyor diye öneri sundu. Benim kv inat etti olmaz diyor sebebi sıranın bozulucak olması. Annem de ben iki ay bakayım siz kendi aranızda bir ay bir olucak şekilde yapın diyor bunu da kabule etmiyor. Dün telefonda konuştular eni sonunda anneme gmnder diyip telefonu annemin yüzüne kapatmış. Ben bu durumu kafama çok takıyorum. Annem de inat etti göndermicem iki ay bakıcam ondan sonra gelsin diyor. Kv geliceğini düşünüyor babaannemin annemin göndermiceğine ihtimal vermiyor sanırım. Ben bu durumda nasıl davranmalıyım. Çok arada kalıyorum böyle konularda. İki tarafta birbirinden daha inatçı. Hepsini bencil görüyorum. Annem mi haklı sizce kv mi. Ben olurda annem göndermezse nasıl davranayım kv nin laflarına falan çünkü hemen sinirlenen biri. Sizden akıl alıyorum çünkü hayatıma ciddi anlamda yön katıyorsunuz. Fikirlerinizi önemsitorum. Kırmadan yorum yapın lütfen zaten berbat olan moralimi faha da bozmayın. ( bu arada eşim bizlik bii yok neden bu jadar takıntı yapıyorsun diyor. Kv laf söylediğinde de ağzının payını vericek biri)
Ya kaynanama annrm haksız desem bu söylediğim şeyi kullanır ve annemi sinir etmek için söyler bu durumu. Annemle sabah konuştum anlattım bana bağırdı tespih fırlattı. Sabahtan beri onlardayım ve konuşmuyoruz. He bu arada annem gönderdi göndsrmicem diyordu ama benimle tartıştıktan sonra gönderdi geri. Annem haksız olduğunu kabul etmiyor. Ağustos ayı da tatil bunu söyledim daha da sinirlendi kış ayı gibi dedi. Hepsinden soğudum artık. Fazla takıntılı olduğum için eşimle de sorun oluyorYazınız biraz karışık olmuş bazı cümlelerde ama anladığım kadarıyla anneniz yazın rahat edeyim diye ben üst üste bakarım bir süre daha ama yazın siz aranızda paslasin demiş .bence anneniz hatalı onlar da yazın rahat etmek istiyor olamaz mı herkesin planı var . Eğer durumu doğru anlamissam annenizin fikrini doğru bulmadım o yüzden annenizle konuşun tartışmayın asla ama durumun yanlış olduğunu söyleyin tekrar konuyu açmayın ama kv ile konuşup da annem haksız vs demeyin . Ayrıca anladığım kadarıyla gelince sizin evinize gelecek tabiki konudan uzak durmanız pek mümkün görünmüyor. Ancak durum ortak bir noktada tarafların olduğu yerde konusulursa annemin yanlış düşündüğünü söylerdim
Annem hatasını kabul etmiyor. Karşı tarafta oturup insan gibi bi karara bağlıyacağın tipte insanlar değiller. Hemen tartışma çıkaran tipler. Soğudum her şeyden artıkYemin ederim en sağlamı fazla yaş almadan ölmek. Sonra millet seni böyle sağa sola postalamaya çalışır. Bu ne ya. Anneanneye yük gibi davranan herkes haksız
Ben amcamın oğlu ile evliyim lütfen kınamayın bu durumu ve kv ile yaşıyorum. Babaanneme ay ay bakılıyo üç kardeş. Annem bu ay iki ay bakayım yaz tatilinde rahat vermiyor diye öneri sundu. Benim kv inat etti olmaz diyor sebebi sıranın bozulucak olması. Annem de ben iki ay bakayım siz kendi aranızda bir ay bir olucak şekilde yapın diyor bunu da kabule etmiyor. Dün telefonda konuştular eni sonunda anneme gmnder diyip telefonu annemin yüzüne kapatmış. Ben bu durumu kafama çok takıyorum. Annem de inat etti göndermicem iki ay bakıcam ondan sonra gelsin diyor. Kv geliceğini düşünüyor babaannemin annemin göndermiceğine ihtimal vermiyor sanırım. Ben bu durumda nasıl davranmalıyım. Çok arada kalıyorum böyle konularda. İki tarafta birbirinden daha inatçı. Hepsini bencil görüyorum. Annem mi haklı sizce kv mi. Ben olurda annem göndermezse nasıl davranayım kv nin laflarına falan çünkü hemen sinirlenen biri. Sizden akıl alıyorum çünkü hayatıma ciddi anlamda yön katıyorsunuz. Fikirlerinizi önemsitorum. Kırmadan yorum yapın lütfen zaten berbat olan moralimi faha da bozmayın. ( bu arada eşim bizlik bii yok neden bu jadar takıntı yapıyorsun diyor. Kv laf söylediğinde de ağzının payını vericek biri)
Şimdi de küsüz konuşmuyoruzKarışma işte onu alakadar eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?